Hayko Cepkin

rockncoketa çok iyiydi sahnedeki hali,saçı her şeyiyle...ayrıca araf filminin fragmanını da izleyin müziklerini hayko cepkin yaptı bildiğniz gibi ve o da bence çook iyi...
 
daha önceden hayko cepkin konseri izlemiş olanlar bilenler zaten. ben hiç şaşırmadım onu görünce bekliodum çünkü böyle bişey.. kesinlikle mükemmel. bazıları onun adını bile bu festivalde duydu ki yarası saklıyla birlikte tanınması bile acı bi durum. türk rock ının bu kadar iyi ve köklü bi müzisyeni daha yeni yeni tanınıyor. gerçekten üzücü bi durum. hayko cephin.. işte budur. "..daha iyilerinde.."
 
offffff süperdi ya muhtesem bıseydııı hasta oldum zaten adama hastaydım daha bı hasta oldum bı adamın herseyı mı bu kadar guzel olur ya superdı saclar cok yakısmıs adama hersey yakısıyoo HAYKO SENI SEVIYORUZZ
:!: :!: :!:
 
episode 13 le fazla içli dışlı olmuş, rock n coke daki tv den izlediğim canlı performansına bakınca
öyle gördüm. iyi bir performanstı. haycoyu severim . daha iyilerde olacaktır.
 
ilk klibinde garip özenti bir tip olarak dikkatimi çekti.Solo performans ve albüm kapali bir kutuydu.ta ki rock'n coke a kadar...Klavyeci olarak bildiğim hayko rock'n coke da sahnede inanilmaz işler yapti.O brutal soundlar aralarda kopmalar seyirciyi iplemez tavırlar...Adeta büyülendim tv karşısında inanamadım.Bir de canlı izlesem nolurdu allah bilir.Ahali hazır olun bu adam gümbür gümbür geliyor.Başarılar hayko(aksi biraz ihtimalsiz gibi)
 
ilk defa yarası saklı klibini gördm ama başta beyenmedm.sonraları diğer kliplerini gördüm şimdi fanı oldm :eek: tarzı stili sesi herkesdn farklı ve tabiki en çnemlisi canlı performansı.2gündür yatmadım uyumadm rockm coke u bekledm açılışı yaptı.o sahne türkiyenin en büyük anasahnesi ama haykoya dar geldi.bu arada son kez parçası süper...neyse çok konustm by
 
ben daha önceden ankarada hayko cepkinin bi konserine gitmiştim eğlence olsun diye.. adamın albümdeki tarzıyla yakından uzaktan alakası yok. her konserinde bi metal havası estiriyo. 2 - 3 ay önce bi programda bi daha ki albümün konserlerdeki tarzından oluşacağını söylemişti. rockn coke da vip den izledim adamı, geceleri rüyalarıma giriyo.. tapılası bi adam. sürekli hayko şarkıları dinlemeye başladım.
 
bence hayko bu piyasaya yeni bi ilaç herkesin bekledği bi ilaç çouğundan daha iiyi bi asi rol yapmak yok onun bunu kılığına girmek yok adam kimseye benzemiyo bence bu piyasayı silicek yeni bi tarz getrdi... :twisted:
 
Yönetici Notu: Hakaret içeren ve tartışmayı körükleyen mesajlar silinmiştir.
Daha fazla bilgi için forum kurallarını okuyalım lütfen.
İyi yazışmalar.
;)
 
biraz değil yeriyle iddialı olmuş dur bi biraz pişsin bakalım dün bir bugün iki.demirin konserlerinde görüyodum klavyede,daha başka rockcılara da çalmış ve sonunda kendi yoluna gitti ama yıllarca pişmesi lazım öyle bi iki hayranlıkla adamı tek tabanca yapmayalım lütfen ;)
 
Geri
Üst