412

Muhtemelen Buca-Hatay arasında.Ama stüdyoyu ilk etpta sadece kendi çalışmalarımız için düşünüyoruz.İşletme olarak açma niyetimiz yok.
 
Aslında albüme hazırlanan ya da başlayan herkesi ilgilendiren bir soru sormak istiyorum; cover yapıp albümde buna yer vermek ne kadar "Yeni ürün" anlamına gelen Albüm Yapmak konusuyla bağdaşıyor? Bir parçanın farklı yorumlanması, üretmek yerine işin kolayına kaçmak değil midir sizce? ne dersiniz?
 
Yurtdışından dönmek bilmeyen klavyecimizin gelişiyle, inşallah son kayıtlarda biticek ve uzun zaman sonunda merak edilen 412 albümünü herkes dinleyebilecek, duyurulur.....
 
Canım arkadaşlarım; sevgili 412 üyeleri; fahri meneceriniz Feeling, tatil+Ankara'ya göç sebeplerinden ötürü bir süre sanal alemlerden ve 412 grubunu tüm müzikseverlere tanıtma görevinden uzak kalmıştır.. En yakın zamanda geri dönüp işime kaldığım yerden devam edeceğimdir :) Sizleri seviyor, saygıyla selamlıyorum.. Hawdarım, kankam, demoyu sana zahmet yollayıversen? Ben sana kişisel ileti vasıtasıylan adresi iletirim canımın içisi arkadaşım.. Kalın sağlıcakla.. :D
 
Bugüne kadar 412 grubuna yardım etmiş, desteklemiş arkadaşlarımıza da (her ne kadar sanal alemlerde mevcut değillerse de) bu vesileyle teşekkür edelim değil mi muhterem bassistim :)
 
aman kankam benim yaa özledim seni çok; hele sizi dinlemeyi daha çok özledim, daha kaset çıkartıp bana yollayacaksın unutma tamam mı :D kolay gelsin size istanbula gelin bak bekliyorum heyy :p
 
İkinizi de çok özledim kızlar ya bütün gün çalışmak çok kötü! Bestelerin kayıtları biter bitmez birer kopya yapar gönderirim ama adres vermelisiniz..Ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz İzmir'e?
Bu arada sayın gitarcı ve klavyeci kardeşlerim: Bir an önce dönün de şu kayıt işleri ve coverları aradan çıkaralım. Yoksa daha da uzayacağa benziyor..
 
EEEEE
yılların emeği var bu grubun toplanmasında
zannedersem artık grup koparmaya hazır
bu sene gozunuzu atvden ..upsss 412 den ayırmayın derim
gene de siz bilirsiniz...
bi de album patladı mı ooooo :LOL:
 
Geri
Üst