Useless-A Perfect Turtles- (Alternative Rock) - Izmir

Konser geldi geçti.. Şahsen eğlendim ben:) İzleyiciyi de mağdur ettiğimizi düşünmüyorum aslında.. Ufak tefek aksaklıklar oldu.. olur da..
Bi dahaki sefere daha da iyi performans sergiliceğimize inanıorum ben.
 
@ CO cok tesekkurler In Progress için izmir ili dahilinde yorum yapmaya bile gerek yok.. ilgin için çok teşekkur ediyorum..

@Owar saol yonetim elımızden geldıgınce ugrastık..bi seyler yapabıldıysek ne mutlu bıze
daha bır cok organızasyonda bulusmak uzere

bır de konserı benım acımdan yazmak ıstedım bir de..
oncelıkle tellerımın 4 kez kaynatmamdan dolayı hepsının yıpranmıs olmasından dolayı re telım "neysekı" soundcheck esnasında koptu..soundchecke 25 dakıka gıbı gecıkmelı bır surede baslayabıldık..
tonmaısterın bıraz denyolugundan s*ctık :)
nyse guzel bır konser oldu
2 kez berkın pedalların adaptorlerı fısten(sırayla) cıktı :)
guzeldı zevk aldık seyırcı bıraz daha ayaklanmalı..
 
saol CO apc ve dredg devamı gelecek..
teşekkürler Owar kart bıdısını çok sevdim ben :LOL:
evet konser öncesi baya aksaklıklar oldu, baya gerildik sıkıldık denilebilir.. benim kullandığım amfinin sürekli ötmesi ve önümde monitör olmasına rağmen tonmaıster amcamızın şiddetle ona ses vermemesi dışında biz çok eğlendik :)
 
saolun herkese gelen yada gelmeyen ve destekleyen için saol.aksaklıklar da olsa eğlenceli bir konserdi.ben eeğlendim umarım böle olaylar çok olurda bizde sahneyi yi doldurma imkanı olur.
 
Evet konser idare ederdi. Biz çalarken eğlendik. Fakat benim-davul- açımdam insanlar bazı haklı şeyler sölediler.
Hi-Hat'e konulması gereken mikrofon yoktu. Orda bir tebrik ettim. Ayarcı abiyi.. Ardından abi hangi arkadaş sıktıysa crash'in vidasını açamadım. -yok sadece ben deil benden başka 2 kişide açamadı- ordaki crashle çaldım kendi crashimi takamadım ses iğrençti o yüzden.

Onun dışında bir sorun yoktu. Ama organizasyon iyidi ve ses sistemide güzeldi fakat ayarcı abi ayar vermeyi bilmiordu. En kısa sürede mixer hedesiyle uğraşicam. Biraz bişeyler kapmaya çalışıcam.

Ayrica bizim grubun 5 kişi olması ve bana grubumun kartı yerine görevli kartı verilmeside organizasyonun komedi bir kısmıydı. Laf atmadan geçemicem.-yada bi tane daha bastırın =))-

Biz çok eğlendik umarım gelen herkesde eğlenmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkürler..
 
ehehe Olm Kart yaptımıza Dua edin Len :) her grubu malesef 4 kişiden hesaplamak zorunda kaldım.. Öle işte Görevli kartıda iyidir :) Öpüyorum :p
 
@Multiple_Sclerosis----teşekkurler bi daha ki konserde tanısmak ısterım

@Owar----olm adam benım kartı yurutmeye calıstı ya :)

konserler var arkadaslar bunlar haftaya ya da hafta ıcı burdan acıklanacaktır..
 
yoyott6 demiş ki:
Onun dışında bir sorun yoktu. Ama organizasyon iyidi ve ses sistemide güzeldi fakat ayarcı abi ayar vermeyi bilmiordu. En kısa sürede mixer hedesiyle uğraşicam. Biraz bişeyler kapmaya çalışıcam...

Bekle bekle geliyorum ben ;) Ben vercem ayarı senin davula:p
Bi de teknikal yakınmaları neden bu topic altında yaptınız anlamadım :roll:
 
Geri
Üst