Origam (Metal) - Ankara

Valla bizce iyi gibiydi yine tipik sahne ici ses sorunları yasadık birbirimizi duyamadık falan ama artık alısılmış şeyler bunlar , dısarı nasıl geldigini bilmiyoruz , konsere gelen arkadaslar yazıcaklardır sanırım üç beş yorum :)
 
allah belamı versin
akşam 10 da kalktım gelemedim yaa!
1 haftadır 3 şehir gezmekten yorgun düştü naciz bedenim hühühühü
Nisan'a kesin gelicem
 
beyler bence gayet güzeldi konser bestenizde güzel olmuş..
creeping death ayrı bi güzeldi sağolun.

yalnız muratın sesi pek net gelmiyordu yada bana öyle geldi gitarlar fazla öndeydi sanki ;)

başarılar...

:metalhead heavy metal :metalhead
 
Sound olarak sadece bas seslerin ön planda olduğu bir kakafoniydi denilebilir bu konsere, tüm gruplar aşağı yukarı bu soundla çaldı onlarında hiçbişey duymadan çaldığına eminim alıştık artık önemli olan eğlenmekti biz eğlendik umarız sizde eğlenmişsinizdir..Buarada sağolasın alpago beğendiğine sevindim muratın sesi az gelmiş doğru diyosun
 
Cuma günkü De-Javu konserinde tizler patladıgı icin ses kalitesiz geliyo kulaga arkalardan sadece boguk bas sesi geliyor.Dünde berbattı malesef
 
biz konserdeydik 4 arkadaş.. oradakilerin geneli crossfire için gelmiş olsada, ben origam için gimiştim.. izledik, dinledik, yorumlarımız,

mada_revenge demiş ki:
Evet kaç gündür sitede duyurusu yapılan konser için dostun önünde Detahtriple 3 te buluştuk siteden daha fazla kişi bekliyordum fakat arkadaşlerın çıkan bazı işleri yüzünden sadece ben funeralwedding ve deathtrip gittik konsere konser denildiği saate yakın başladı ve ses sistemi sorunsuz denecek kadar iyiydi.
ilk çıkan grup "RTD" oldu melodik death-metalcore tarzında yaptıkları müzik konsere ısınmamıza yetti sahne performansları fena deildi sıkılmadan izlenebilecek bir grup diyebilirm kendi adıma.Daha sonra çıkan grup "KEHANET" hemen hemen tüm şarkıları İron Maiden coverı olup heavy metale boğdu bizi kendi adıma çok beğenmediğim grup koyu heavy metal dinliyecileri için uygun olabilecek bir grup.
Gelgelelim kendi adıma en merak ettiğim grup "Burst Appeal"(Melodik death).Çok sağlam bir grup olan Cidesphere den tanıdığımız Oral vokaldeydi .Cidespeherin İnterment albumundeki oralın vokali bana göre türkiyedeki en sağlam vokallerden biriydi.Gruptan ayrıldıktan sonra bu grubu kuran oralı bu gece izledim sahne performansları bence çok iyiydi ve insanalrı baya bir coşturdular ama farkettiğim bir gerçek vardı oda oralin vokali eskisi gibi deildi ve bana göre yeni tarzları pek hoşuma gitmedi clean ve scream e kaçan vokallerin ağır bastığı şarkılarında eski florida death tarzı brutal vokalden çok eser kalmamıştı tabi bazıları için bu şekilde olması daha iyi olabilir ama ben eski oralı özledim konserde açıkçası.
Daha sonra Origam çıktı sahneye.Önceden canlı izleme fırsatım olmamıştı kısmet bugüneydi üstelik grubun kadrosu hemen hemen değişmişti.Yeni gelen baterist ve vokal hakkında deathtrip bana önceden çok iyi performanları olduğunu duyuduğunu söyledi ve sahneye çıkıp tüm herkesi gaza getirince bu duyumun çok doğru olduğunu anladım.Diyebilirim ki en çok zevk aldığım grup origamdı.Hele de testament coverı ile bize büyük konser öncesi antreman yaptırdılar ve gerçekten çok başarılı oldular bu konuda.Bateristine hayran kaldığım grup bu yeni kadroyla çok büyük işler yapacağe benziyor onlara çıktığı bu yolda büyük başarılar dilemeden edemeyecem.Grubu kayırmıyorum :C Sadece hakketikleri şeyleri söylüyorum.
Gecenin en son grubu doğal olarak Crossfire dı.Onları üçünü izleyişim oldu ve her zamanki gibi tam gaz başladılar şarkılarına hiç düşmeyen bir tempoda devam ederken birden kulağımıza Testamentin şahane şarkısı D.N.R geldi ne olduğunu anlamadan herkesin iyiyce moda girdiğini gördüm.Hem origam hemde crossfire Testamentin gelişine hazırlık mahiyetinde bize birer şarkıda olsa güsel bir prova yaşattılar onlara burdan teşşekür etmek istiyorum.Şunuda kendi adıma belirtmek gerekirse Crossfire herzamanki gibi gaz dı ama onları ilk izleyişimdeki hazzı alamadım yine maalesef.

Konserde çıkan tüm gruplar canla başla ellerinden gelenin en iyisini yaptılar onların bu azmine her zaman hayran kaLdım ve onlara bize yaşattıkları bu güzel gece için burdan teşekkür etmek istiyorum.Konsere gelebilen arkadaşlarında benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum gelemeyenlere ise yazık oldu; kaçırdınız bu güzel geceyi diyorum.

Deathtrip demiş ki:
valla ne söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum... origam yıktı dağıttı tek kelime.. performansının yarısında biz yorulduk deyip bateristlerine şov yaptırdılar... ciddin çok sağlamlardı.. origam'ı daha ii yerlerde görmek istiyorum... çoğu gruptan daha ii.. fazla övdüm herhalde ama gerçekten orada olmanız gerekirdi beni anlamanız için...

gelelim diğerlerine,

RTD denen grup bayaa gençti yaş ortalaması olarak, fakat onlarda gayet sağlamlardı.. vokal'in brutalleri ciddi ciddi çok güzeldi.. ama ara ara clean'a döndü, işte orada zıçtı benim için.. ama genelde çok sağlam performans sergilediler.. amon amarth - death in fire cover'larınıda unutmamak lazım..belki davullar ve gidişat biraz hatalıydı ama, yinede sağlamlardı sahnede..

Kehanet denen grubu geçen yaz izlemiştim.. kadro bayaa değişmiş.. ama ben nedense omları dinlerken çok sıkıldım... iron maiden den başka bişi çalmadılar doru dürüst.. fear of the dark dışında zaten katılımda pek olmadı..

burst appael, benim için tamamen bir şoktu o anlar.. çok gaz elemanlardı... vokal çok sağlam olmasına rağman fırat'ında dediği gibi, clean vokal e dönünce cozuttu biraz, ama genelde sürekli headbang ve pogo yaptılar elemanlar.. kısaca gayet iyiydi bu grup..

gelelim crossfire a, ben ilk defa izliyorum kendilerini.. ama pekte sarmadı beni nedense.. origam'ın ardından çıktılarya ondan olsa gerek.. ama gitaristler ve baterist çok sağlamdı kimse bunun aksini inkar edemez.. bir testoş cover'ıda onlar yaptılar.. DNR adlı parçayı sölediler..

SONUÇ: BU KONSER'İN HEADLINER'I ORIGAM OLMALIYDI!!! KESİNLİKLE CROSSFIRE ORIGAM'IN YANINDA HALT ETTİ BENCE... ORIGAM RULEZZZ!!!!!

vokal ile tanışamadık ama, baterist ile tanıştım... hoş sehbetine doyum olmadı :) serkan desen o zaten dağılmıştı :) bu arada tüm origam üyelerine başarılar diliyorum...
 
deathtrip, sana ve arkadaşlarına güzel yorumlarınızdan ötürü çok ama ÇOOOOOk TEŞEKKÜRLERRRR :)

bu güzel, destekleyici ve gazlayıcı yorumlarınız çok güzel oldu gerçekten bizim için ;)

ayrıca ben kendi adımada bir kez daha teşekkür etmek istiyorum sizlere. bana ayrıca belirttiğiniz beğeninizden ötürü. saolun, varolun. umarım bu beğeninizi tam olarak hak edecek seviyeye gelebilirim bir gün :roll:

Ayrıca o gün konserde bana davulu kurmamda, sonrasında toplamamda yardım eden ve herhangi bir sorun olursa müdahele etmek için tetikte bekleyen Sınıf (SNF) 64' ün davulcusu Gökhan (Gbanes374) ' a da çok ama çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca kurulumda yardım eden Sınıf 64 ve Crossfire gitaristi Cem' e de çok teşekkür ederim. 8)

Bir sonraki konserde görüşmek dileğiyle :twisted:
 
Güzel bir konserdi içerdeki bahsettiginiz sorunları bizde yaşadık malesef ama önemli olan dışarısı ve sanırım dışarda sesler iyiymiş,yani siz sahnedeyken iyiydi bizi bilmiyorum :) Böyle devam çok iyi gidiyorsunuz bence :)

Tebrikler & Başarılar & Kolay Gelsin & Sevgiler & Saygılar :D
 
CelestialEra demiş ki:
...

Ayrıca o gün konserde bana davulu kurmamda, sonrasında toplamamda yardım eden ve herhangi bir sorun olursa müdahele etmek için tetikte bekleyen Sınıf (SNF) 64' ün davulcusu Gökhan (Gbanes374) ' a da çok ama çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca kurulumda yardım eden Sınıf 64 ve Crossfire gitaristi Cem' e de çok teşekkür ederim. 8)
...

Ne demek Kemal'cim... Her zaman... Yeter ki elime Pearl Ekipman ver... :D
 
Origamı tam anlamıyla dün izledim .. Zaten Origam ı izlemek için ordaydık .. Çok iyiydiniz arkadaşlar tebrikler... Kopardnz :metal

Garaj da 50 000 $ lık ses sitemi varmış :twisted: Sahne önünden dinleyenler için sahnede harika bir grup vardı fakat arkadaki kolonlara öyle tiz yüklenmiş ki Murat ın sesi acaip kulak tırmalıyodu .. Bu da arkadan dinleyenler için yanlış izlenimlere neden oldu...

Özellikle gitarlar çok uyumluydu .. Bateristinize diyecek yok ztn bi kaç kişi numarasını bile istedi bizden uehuehe :twisted:

Beste hem riff ler hem solo , hemde melodik olarak çok iyi olmuş.. tabiki bide kayıttan dinlemek isteriz..

Stay Heavy :twisted:
 
bütün yorumlarınız için çok teşekkürler sizin bu desteklerinizle daha iyi işler yaparak yolumuza tam gaz devam edeceğiz ...

vokal konusuna gelince kimisine az geliyormuş kimisine normal geliyormuş kimisine rahatsız edecek derecede fazla geliyormuş ... insanların durduğu yere göre ses değişiyor enteresan :roll:

ama hepsi bi yana ben kendi sesimi çok rahat duydum sahnede :)
 
Hehe arkadaşlar eywallah bana gelen güzel yorumlar , tüm gruba gelmiş oluyor ;) Tayfun'un soloları kadar güzel olmasa da öle içimden geldi manowar'a soloyu ben atmak istedim arkadaşım da gayet olumlu yaklaştı , dısarıya güzel gelmişse ne mutlu bana , eywallah cidden saolun geldiginiz icin konsere , desteklediginiz icin cok cok tesekkürler ;)
 
Her ne kadar ses düzeni yine sorunlu olsa da bu sefer bence Murat ın performansı çok iiydi.bu yorumu yapmak belki bana düşmez ama gün geçtikçe kendini geliştirdiği kesin...Kemal her daim,her yerde ,her şekilde süper zaten.Tayfun la Serkan ın soloları ve ilerde daha da atraksiyonlu olacağını düşündüğüm sahne şowları hepimizi sahneye odakladı.Pentagram coverları da iiydi,özellikle G.M.S.T.K.T.P. de koptuk!ama konserdeki en can alıcı nokta Serkan ın gothic ojeleriydi.bi ara kendimizi kaybettik Seerkaan diye bağırırken... :LOL:

bu grubun geleceği parlak,şimdiden imza alsak mı? :roll:
 
Ben konseri en arkadan tam sahnenin karşısından izledim. Ordaki sound fena değildi çok büyük dengesizlikler yoktu. Origam'ı performansından dolayı tebrik ederim. Creeping Death çok iyiydi. Besteniz de hayırlı olsun gaz olmuş. Gelecek konserlerinizde ve beste çalışmalarınızda başarılar!
 
maresalx demiş ki:
Bide Soulitary bascısı Can'ın bu konserde Origamla caldıgından kimse bahsetmemiş ben bahsedim dedim :p

aaa öyle deme ben konser sonunda grup adına can'a teşekkür ettim bize yardımcı olduğu için .. :!:
ama tabii bazıları konsere kesin gelicem diyip gelmediği için bilmiyo neler olduğunu konserde .. :roll: 8)
 
Geri
Üst