Origam (Metal) - Ankara

parçanın giriş kısmındaki introsunu tek duyamadım.
kayıt olarak kaliteli olmuş gibime geldi.
düzenleme güzel olmuş.
bas gitarin sesi az geliyor gibi
yada duyamadım.
vokal olarak guzel bir ses
gitarları soloları guzel
sonuç olarak guzel bir parça
eksikliklere rağmen
tebrik ederim.
yolunuz açık olsun.
 
Murat güzel söylemiş, solo gitarın tonları çok güzel. Davulda trigger kullanılmadı mı? Altoların tonları yeterince dolgun gelmedi bana. Cross tonları güzel.
 
Kayıt gerçekten güzel olmuş ,vokalin sesi çok hoş ,twinler gayet net güzel duyuluyor,şarkı uyumu güzel diyecek birşey yok başarılar 24 eylülde gelmeye çalışıcaz :twisted:
 
Kayıdınızı dinledim. Şarkının güzel olmasının yanında kesinlikle inanılmaz bir sound yakalamışsınız. Tabiri caizse davullar gümbür gümbür, gitarlar cayır cayır geliyor :) (şarkının en sonunda vokaldeki e-e-e-e-e-e-e olayı ise gerçekten süper olmuş)

Ellerinize sağlık.
 
parçayı dinledim..ve direk beğendim...sadece bana göre basslar biraz arkada kalmış gibi...onun dışında herşey 4/4 lük...pata küte twinlere bittim resmen :)
gayette güzel bi kayıt olmuş...ellerinize,terinize sağlık...

Başarılar Origam :)
 
Tebrik ederim Origam & Mars.Çok iyi bir çalışma olmuş.Eklemelere ayrı ayrı değinmeme gerek yok sanırım hepsini çok net duydum başındaki introyu da hoparlörün sesini sonuna kadar açtım ve Amerikalı aktör Khemall Sonofhatip ile tanıştım :D

Gerçekten çok kaliteli olmuş , bu yıl beğenerek dinleyebildiğim 2. amatör grup demosu olarak yerini aldı arşivimde.

24 Eylül'de başarılar
 
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Fikirleriniz ilerideki işlerimizi şekillendirmemizde bize yardımcı olacak, yol gösterek kesinlikle.

Ayrıca zaman ayırıp, parçayı download edip dikkatle dinlediğiniz içinde teşekkürler.

Bu parçadaki davul kayıdı hiçbir şekilde trigger kullanılmadan yapıldı arkadaşlar :) Kayıtta Yamaha Stage Custom Standart davul, Pearl PowerShifter Eliminator twin pedal ve Pearl SensiTone Custom Alloy BrassShell 14x5½ trampet, Masterwork ziller kullandım. Cross için yanılmıyorsam 2 mikrofon kullanıldı biri cross' un içinde diğeri önünde olmak üzere. Yani davula dair duyduğunuz herşey mikrofonlarla alınmış seslerdir. Bizzat oturdum çaldım özenle ve itinayla :)

Ben ama tomtom tonlarından memenunum açıkçası çünkü zevk olarak cross tonuna yakın olmasını seviyorum tomtomların ve tercih ediyorum. Özellikle End Of The Game' deki gibi cross-tom kombinasyonlu ataklarda güzel duyuluyor dediğim gibi bir ayar. ;)

24 Eylül konseriden görüşmek dileğiyle... ;)
 
Origam Yine Tüylerim Tiken Tiken Oldu Harika Olmuş :twisted:
Besteyi İlk Dinlediğimde de Aynı Yorumu Sölemiştim ... Koptum!!! Ellerinize Sağlık ;)

Mars Stüdyosu'nu da Tebrik Ediyorum Harika Bir Kayıt Gerçekleştirmişler 8)

Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş İki Taraf İçinde ;)
 
Önce de dinlemiştim kayıt kalitesi dışında pek fark bulamadım güzel bir kayıt olmuş sadece solo tonlarını beğenmedim ama o da çalanın grubun zevk meselesi beni ilgilendirmez :) Kayıt gayet güzel olmuş sonuç olarak :D

Neyse müziğe gelirsek Murat güzel sölemiş ses tonu baya hoşuma gitti nakarat hoş bunları beğendim :).

Evet...Şarkı çok tek düze gidiyor baya basit geldi bana daha çok şey yapılabilirmiş hep aynı şey tekrar ediyor gibi.Şarkı sözleri çok absürd kafiye olsun diye yazılmış gibi.Soloların büyük kısmını sevmedim havada duruyor ortadaki bi solo güzel.Ayrıca şarkıda çok solo var sololarla geçiştirileceğine yeni riffler yazılabilirmiş.

Bu kadar :D
 
Ben biraz da origam üyelerinden dinlemek isterim açıkçası kendi yorumlarını... Bir nevi basın açıklaması gibi...Nasıl yapıldı bu kayıt, ne gibi aşamalardan geçti, şarkının hikayesi nedir mesela, anlatmak istenilen gizli mesajlar var mıdır vs. vs. merak ediyorum(z). açıkçası çünkü böyle kayıtlar az bulunuyor memlekette... Biraz geniş bilgi isteriz efendim...Kemalim özellikle senin de yorumlarını isterim...
Saygılar...
 
fjallstorm demiş ki:
Ben biraz da origam üyelerinden dinlemek isterim açıkçası kendi yorumlarını... Bir nevi basın açıklaması gibi...Nasıl yapıldı bu kayıt, ne gibi aşamalardan geçti, şarkının hikayesi nedir mesela, anlatmak istenilen gizli mesajlar var mıdır vs. vs. merak ediyorum(z). açıkçası çünkü böyle kayıtlar az bulunuyor memlekette... Biraz geniş bilgi isteriz efendim...
evet iyi olurdu hani :roll: 8) :twisted:
 
Teşekkürler öncelikle fjallstorm..Parçanın hücum kayıdını dinleyenler bilir kayıtta ufakta olsa değişiklikler oldu düzenlemeler yaptık .Kayıt aşaması çok rahat geçti temiz bi iş çıkması için elimizden geleni yaptık diyebilirim.Şarkının hikayesine gelince adından bile belli olduğunu düşünüyorum ama daha ayrıntı istiyosan onu Muratın yapması daha doğru olur çünkü sözleri o yazdı buraya da koyabilir sözleri en ii öle olur bence..Kayıdın beğenilmesi çok güzel bizler için emeklerin boşa gitmediğini hissettiriyor insana .Memlekette çok güzel kayıtlar çok güzel gruplar giderek artıyo ve artıcak yeterki destek olmayı bilelim ve yapılan her işe iyi ya da kötü olsun saygı duyalım..
 
NECROMANCER demiş ki:
Teşekkürler öncelikle fjallstorm..Parçanın hücum kayıdını dinleyenler bilir kayıtta ufakta olsa değişiklikler oldu düzenlemeler yaptık .Kayıt aşaması çok rahat geçti temiz bi iş çıkması için elimizden geleni yaptık diyebilirim.Şarkının hikayesine gelince adından bile belli olduğunu düşünüyorum ama daha ayrıntı istiyosan onu Muratın yapması daha doğru olur çünkü sözleri o yazdı buraya da koyabilir sözleri en ii öle olur bence..Kayıdın beğenilmesi çok güzel bizler için emeklerin boşa gitmediğini hissettiriyor insana .Memlekette çok güzel kayıtlar çok güzel gruplar giderek artıyo ve artıcak yeterki destek olmayı bilelim ve yapılan her işe iyi ya da kötü olsun saygı duyalım..
of keşke bu destek başkalarındanda gelse.yani sponsor vs. :roll:
verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.hep destek tam destek :twisted: :LOL:
 
Origam - End Of The Game

feel the pain
it's deep in your veins
lost the game
you're the one to blame

nothing to say
just get outta my way
no more fame
fame is turned to pain

now you're alone and nameless, can't hide away your disgrace
everything slowly fades, here's the end, END OF THE GAME

try to run
run for your life
here i come
taste my knife

time has come
there's nowhere to run
you're done !!
your killer has come !!!!

now you're alone and nameless, can't hide away your disgrace
everything slowly fades, here's the end, END OF THE GAME

buyrun arkadaşlar parçanın sözleri bunlar ...
hikayesi de şudur yani anlattığı şey :
herşeye sahip olan bir insanın - şöhret, para vs .. - yaptığı hataları fırsat bilen bir düşmanı tarafından ayağının kaydırılması ve aniden dibe çöküşü sonrasında da yavaşça yok edilişi ...

tekrardan teşekkürler yorumlar için ...
24'ünde konsere bekliyoruz ... kafaları koparmaya :twisted:

http://rapidshare.de/files/33253220/Origam_-_End_of_the_Game.mp3.html
 
Eveeeeet, Murat' ta parçanın tam olayını ve konusunu açıkladığına göre şimdi arkadaşlar sizlerde bu düşüncelerle parçanın anlamını daha da iyi anlayabilirsiniz ve daha da iyi hissedebilirsiniz dinlerken ;)

Parçanın bir bakıma girişindeki hızlı başlangıç insanların bu yolda nasılda hevesli ve hızlı düşünmeden girdiği üzerinedir.

Ardından gelen ana riff aksak ritmleriyle insanların bu durumlarda içine düştükleri çelişkili halleri ve değişkenlikleri belirtmekte. Girdikleri bu yeni ortamda ve ün, şöhret yolundaki kendinden eminsiz, düşünülmeden atılan adımları simgelemekte.

Ortalardaki ölçünün yarıya düşüp sonra tekrar arttığı davulun ve gitarın ufak tefek karşılıklı atışması olan bölümde işte bu ruh halindeki iniş çıkışları iyice gözler önüne sermekte. İçine düşülen umut dolu ve umutsuz zamanları simgelemektedir.

En sonunda tekrar hızlı ve saldırgan bölüme dönüşte kişinin bu yol uğrunda mahvoluşunu, yok oluşunu ve açıkçası çiğ çiğ yendiğini, bitirildiğini simgelemektedir. Parçanın en sonundaki e-e-e-e-e-e diye sesin gitmeside işte o kişinin sesinin nasılda kesildiğini, kestirildiğini simgelemketedir.

Sonuçta çıkılan yol ve durumlar aynı olduğu için, belli olduğu için ana riffte çok fazla değişime gerek yoktu. Ara sololarla olayın içindeki değişkenlikler vurgulandı. Benimde diyeceklerim bunlardır. Umarım anlatabilmişimdir :)

Yorumlar için ( olumlu ve olumsuz ) çok teşekkürler. Konserlerde ve ileriki çalışmalarımızda görüşmek dileğiyle ;)
 
arkadaşlar bu adresten parçalarımızı streaming şeklinde dinleyebilirsiniz ve isterseniz download da edebilirsiniz. ayrıca derecelendirerek Metal Chart'ında top 10'a sokup bizi tanıtabilirsiniz yurt dışına :)

bi de küçük bi fan club'ımız var orda oraya üye olursanız size grupla ilgili haberleri mail olarak gönderebiliriz ...

www.betarecords.com/origam
 
Geri
Üst