Origam (Metal) - Ankara

arkadaşlar yeni bi bar açıldı bizde ankarada sağlam güzel gruplarımızı sahnemizde görmek istiyoruz
grupların en sevdiği şeyler sahnemiz olduğunca büyüktür mekanı ztn önceden size göstereblrm mekan sakaryada

iletişim için [email protected]
0554 361 31 00
 
arkadaşlar yeni bi bar açıldı bizde ankarada sağlam güzel gruplarımızı sahnemizde görmek istiyoruz
grupların en sevdiği şeyler sahnemiz olduğunca büyüktür mekanı ztn önceden size göstereblrm mekan sakaryada

iletişim için [email protected]
0554 361 31 00
 
Yeni besteler ve coverlar için , bekleriz :)

ankarablackomenyh9.jpg
 
Origam İlk Albümünün Çalışmalarına Başladı

Origam, müzikal kariyerinin ilk albümü için kolları sıvadı. Hali hazırda devam etmekte olan besteleme çalışmalarının nisan/mayıs ayları itibariyle sona erdirilmesi ve aynı dönem içerisinde albüm kayıtlarına başlanması planlanıyor.

Bununla birlikte, değerli dostumuz Neyzen Tolga Ünaldı'nın, yeni albümümüzde yer alacağını ve bundan sonraki konserlerimizde de, grubun altıncı elemanı olarak, Origam'a eşlik edeceğini bildirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Tolga Ünaldı, Ankara Devlet Konservatuarı Müzikoloji bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Bu zamana kadar birçok önemli sanatçıyla birlikte sahne alan ve çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Ünaldı, ana enstrümanı ney ve didgeridoo'nun yanında; cajon, darbuka, bendir, asma davul, fujara, kaval, sipsi, bansuri ve san kopuz çalmaktadır. Kendisi hakkında detaylı bilgiye, resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, albümümüzde yer alacak parçalardan biri olan Distorted Truth'u myspace sayfamız üzerinden dinleyebilirsiniz. Tolga'nın gelişiyle birlikte, bundan sonraki dönemlerde farklı enstrümanlara müziğimizde daha fazla yer vermeye başlayacağız. Miks ve Mastering çalışmaları Baran Yaşar'a ait olan Distorted Truth, bu yapılanmanın ilk adımlarından bir tanesi. Beğeneceğinizi umuyoruz.

Son olarak; lütfen birikimlerinizin, deneyimlerinizin, fikir ve düşüncelerinizin müziğe bakış açımızı zenginleştirmesine izin verin. Olumlu / olumsuz eleştirilerinizi okumak için sabırsızlanıyoruz. İlerleyen zaman içerisinde yeni gelişmeleri ve hazır olan parçalarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sevgilerle...

Origam

http://www.myspace.com/origam
http://www.tolgaunaldi.com/

www.myspace.com/origam
 
16 Mayıs'ın anlam ve önemi : )

Geceyi bizim için önemli ve anlamlı kılan iki husustan söz etmek istiyoruz. Bunlardan ilki, 16 Mayıstaki konserimizin, ekibimize yeni katılan neyzen Tolga Ünaldı ile birlikte vereceğimiz ilk konser olması...

Grubumuzla ilgili gelişmeleri biraz olsun takip edenler hatırlayacaklar, Tolga birkaç ay önce ekibimize katılmış ve Distorted Truth adlı yeni beste çalışmamızda da ana enstrümanı ney ile birlikte yer almıştı. Fakat o zamandan bu zamana, birlikte bir konser deneyimi yaşama şansımız ne yazık ki olmamıştı.

16 mayıs cumartesi gecesi vereceğimiz bu konser, önemli ve yetenekli bir müzisyenle birlikte sahne alacağımızın bilincinde olan biz Origam üyeleri için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı. Bu konserin, siz değerli dostlarımız açısından da alışılmadık bir deneyim olacağını düşünüyoruz:)

Gecenin bizim açımızdan ikinci önemli olayı ise, yeni bestemiz Distorted Truth için bir performans klibi çekecek olmamız. Dostumuz, Firar Güney Kayran'ın yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan bu çalışma, ilk profesyonel çekim çalışmamız olması dolayısıyla bizim için büyük önem arz ediyor.

Grup olarak, şu zamana kadar oluşturmaya ve korumaya çalıştığımızı kalite çizgisine her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bu böyle olmalı çünkü siz en iyisini hakediyorsunuz!;) Sizin için, imkanlarımız elverdiğince en iyisini üretmeye devam edeceğiz... Sağlıcakla kalın efendim!

Origam Müdüriyet


Hatırlatma:

Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde öğretim görevlisi olan Tolga Ünaldı, Ankara Devlet Konservatuarı Müzikoloji bölümünden 1999 yılında mezun oldu.

Bu zamana kadar birçok önemli sanatçıyla birlikte sahne alan ve çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Ünaldı, ana enstrümanı ney ve didgeridoo'nun yanında; cajon, darbuka, bendir, asma davul, fujara, kaval, sipsi, bansuri ve san kopuz çalmaktadır. Kendisi hakkında detaylı bilgiye, resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst