Origam (Metal) - Ankara

Bu arada Tayfun'un eskiden(5-6 sene önce) Medusa diye grubu vard1.Lobi den ve dosage dan tan1d1g1m1z F1rat'la birlikte döktürürlerdi :) O zaman da bunlar1 konsere ç1kart1yoduk hey gidi zaman :p
 
Sevgili Nevermore kardeşimize çok teşekkür ederiz bizi organizasyona çağırıp yer verdiği için seyirci boşluğu dışında herşey çok güzeldi gerçekten ama onu da artık boşaln Ankara nın zaten pekte organizasyonlara karşı çokta hayırlı davranmayan Ankara Rock dinleyicisine bağlıyorum .Bizim açımızdan çok güzel bir konserdi sezonuda iyi bir şekilde kapattığımızı düşünüyorum ellerinize sağlık umarım grupça devam eder daha başarılı olursuznuz.
BLACK TOOHT olarak tekrar Teşekkürler.
 
Bu sefer sahnede daha kısa kaldınız..Çağların dediği gibi biraz daha ruh ekleyerek çalsaydınız daha güzel olabilirdi..Ama daha yolun başındaki bi grup için gayet iyi performans sergilediniz..Devamını bekliyoruz.. ;)
 
Bizi dinleyen ve eleştiride bulunan herkese çok teşekkürler. Göktuğ'ya sahnedeki yardımları içinde ayrıca teşekkürler.

Sevgili grup elemanım canım cigerim Serkan kardeşimi de yaptığı organizasyondan dolayı tebrik ediyorum.
 
arkadaslar blackten sonra ilaç gibi geldiniz.TTN çok iyiydi;ama genel olarak sololara takıldığımı belirtmeliyim...Biraz daha çalışmak gerekiyor...Vokale de kötü diyemem ama sanırım biraz daha pratik gerekiyor...
beyler sağlamsınız... yola devam...
basarılar...........
 
Yeni kurulmanıza göre çok iii oturmuşsunuz iisiniz bayaa...

Ama bende wasting love un solosuna fena takıldım !!!

solo gitarist dostum kusura bakmassan bir fikrimi söylemek istiyorum.

Doğaçlama yapman çok hoş fakat ritim gitarın kalıbının dışına çıktıgın için fena kulak tırmaladı bi çok kısımda.

Kalıba uygun notaları seçmen gerek doğaçlama yaparken :) bunuda kulaktan anlaman gerek...


Başarılar...
 
Eleştiriler için eywallah öncelikle..Hayır dostum kırılmaca darılmaca olmaz asla ama şunu yinede belirtmek isterim sololarda asla aynısını atma çalışması içine girmedim açıkcası bilmiyorum dediğin gibi olabilir zaten çaldığımı duymayı istemek lüks oluyo ne yazıkki bu konserlerde duymadan ton dışına çıkmamak güç çünkü ortada ezbere çalınan bi solo yok doğaçlama dediğin gibi ,duymak şart .Umarım daha iyi olur herşey herkes için teşekkürler...
 
Oha ne cabuk .. O kadar mı etkisine girdin la :LOL: Geldi , gecti , gitti , bitti unut artıkın :LOL: Ah ah su bira fıcısını bi baglayabilseydik .. 4 ytl , ytl kactı bi yerlerimise yaw :evil:
 
nevermore demiş ki:
Oha ne cabuk .. O kadar mı etkisine girdin la :LOL: Geldi , gecti , gitti , bitti unut artıkın :LOL: Ah ah su bira fıcısını bi baglayabilseydik .. 4 ytl , ytl kactı bi yerlerimise yaw :evil:

Dikkat ettiysen şarkının adı ruthvenina yani o günkü maceralarımız anlatıyor senle benim :) ama çok edebi bir dille. istiyor musun sözleri sen onu söyle. Origam'ın yeni thrash şarkısı olabilir kendisi :)
 
Geri
Üst