sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

otoriteler sizin tarzınızı COVER olarak belirlemiş arkadaşlar kamuoyunu yanıltmayın... ayrıca grubunuzun ismini bile yanlış yazıyosunuz otoriteler onu da düzeltmiş saolsunlar; SERT SESSİZ!!!
8O
 
ayıp ayıp.. burdan mı takip ediciizdir yani konser var mıdır ne zamandır.. yazıklar olsun :))
hep diyorum artık ünlü falan olursanız da kazayla :)P) yüzümüze bakmazsınız heralde..
açalım efendiler sözlüğe de başlığınızı.. tanımayan kalmasın anasını satıym da reklam komisyonunu bi ara görüşürüz artık :)
 
garage4aj.jpg
 
iyi dedin güzel dedin de yaş sınırı çoğu barda madiden zaten, sence haftasonları bizizde falan dolananların çoğunluğu hangi yaş grubu :) 8e kadar falan tabi.
 
sertsessiz demiş ki:
iyi dedin güzel dedin de yaş sınırı çoğu barda madiden zaten, sence haftasonları bizizde falan dolananların çoğunluğu hangi yaş grubu :) 8e kadar falan tabi.

evet ama bunun aleni yazılıp bu afişlerin sokağa asılması büyük sorun yaratabilir haberiniz olsun...
 
yaş sınırı belli bir saat sonrası değil mi yau?

gerçi içki satımı konusunda haklısın, bir sorun olmuyor ki yazıyorlar. açıkcası bizim de düşüneceğim bir konu değil, biz gidip işimizi yapıcaz.

zamanı olan herkesi bekleriz.
saygılar.
 
yaş sınırı konusu polisle konuşulup halledilmiş, içki satışları ise kimlikle yapılacakmış. Dolayısıyla herhangi bir sorunla karşılaşılmayacak.
 
vay beyler konser var haber vermiyosunuz ha alacağınız olsun vakit bulabilirsem gelecem. bir felsefeci olarak fizik dersi alıyorsan vakitde altın niteliğinde oluyor nese görüşmek üzere.

lan anıl hiç görünmüyosun nerelerdesin iş-teknik bölümüne geçtin bu seferde okula mı uğramıyon ha :)
 
iş-teknik :D güzeldi, seni de çok göremiyoruz be efendi, bence felsefe bölümüne aynen psikoloji gibi calculus vermeliler ki o zaman şenlik olsun :p

kimlik olayı güzelmiş ya, anıla soracaklar kesin yine, her zaman aynı muhabbet, "ben 21 olacam 2 ay sonra" - ben yine de bir göreyim kardeşim. :)

görüşmek üzere.
 
öyle lafla olmuyor bu işler azizim sen de gelecen o zaman, yazılı yoklama olayını bu konserde yapmayı düşünmüyorum ama zaten devamsızlıktan kalmışsın :p
 
vay ben calculusda aldım zaten hem I hem II hatta istatistik alıyorum hatta kısmetse biyolojide alıcam must ından nese ama gelecem kafaya koydum ne zamandır bi dağatamadık yaw. bi de sizi dinleyim artık ayıp oldu vallahi. bizde bi toparlayamadık ki şu grup işlerini sözde bereber konser verecektik nese inşallah o da olur.

bilkentin labları gel bize 301-307
 
Geri
Üst