Galatasaray İTM Burs Yarışması

Türkiye’nin ilk müzik teknoloji ve görsel sanatlar eğitim merkezi Galatasaray İTM her yıl olduğu gibi bu yıl da programlarında burslu okuma imkanı sunuyor.
Galatasaray ITM, 20 Temmuz -28 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak olan yarışmada başarılı olan adaylara yeni dönemde Galatasaray İTM'nin Music Production, Müzik Teknolojileri- Tonmaisterlik, TV –Radyo İletişim-Film Prodüksiyon , Dijital Grafik Sanatları bölümlerinde burslu olarak okuma imkanı veriyor..
Son döneminin en iyi çıkış yapan ve başarılarını aldıkları ödüllerle taçlandıran gruplarından MODEL in gitaristi Okan Işık , Galatasaray İTM Müzik Prodüksiyon bölümünde burslu olarak eğitim gören isimlerdendir.
MODEL'in ''Buzdan Şato''albümünde aldığı eğitimin çok faydasını gördüğünü belirten Okan Işık gibi başarıyı tesadüfe bırakmamak, profesyonellerle iç içe sektöre işler üretmek için tek yapmanız gereken 28 Temmuz 2012 tarihine kadar www.muzikteknolojileri.com adresini tıklayarak istediğiniz bölümle ilgili olan testi yanıtlamak.
Birincilerin %100 burs kazanacağı yarışmada dereceye giren adayları da çeşitli hediyeler bekliyor…
Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışma kayıt formu 20 Temmuz itibariyle aktif olacaktır. Detaylı bilgi için 0212 244 0 333
 
Merhaba ben bu yarışmaya katılmak istiyorum ama anlamadığım bütün sınav mı online gerçekleştiriliyor
 
Kayıt teknolojileriyle ilgilenen için gerçekten kaçırılmaz bi frsat bence.Mutlaka katılıcam.Şimdiden çalışmaya başladım bile
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Kurgu yonetmeni olmak istiyorum kismetse =)
Görsel bölümde TV İletişim Film Prodüksiyon bölümü sizin için uygun olacaktır. Kurgu yönetmenliği programın uzmanlıklarından biridir. Hem avid hem final cut öğrenme imkanınız olduğu gibi sektör profesyonellerinden oluşan bir eğitmen kadromuz var. Ve sektöre gerçek işler üretiyorsunuz.
Program için kayıtlar hala devam ediyor. Detaylı bilgi çin bizimle iletişime geçebilirsiniz ya da okulumuzu ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca programa burslu olarak da dahil olma imkanınız var sizde www.muzikteknolojileri.com sitemiz üzernden gerceklesecek online burs yarışmamıza katılabilirsiniz
 
Merhaba öncelikle hedefiniz cok önemli meslek icra etmek istiyorsanız sektör profesyonelleriyle içiçe dahil olabiceğiniz dijital grafik sanatları ve tv iletişim film prodüksiyon bölümlerinden birini tercih edebilirsiniz.
Zaten okulunuzda sektordeki onemli egitmenlerin olmasi benim icin cok onemli. Web sitenizden gormustum yurtdisi icin diploma da veriyosunuz , bu diplomayi baska bir okuldan almak mumkun degil,, arastirdim bayag,,, benim hedefim yurtdisinda da surdurmek olayi... Ben okula gelip daha fazla bilgi almak istiyorum, telefonlami arayayim onceden randevu almak mi gerek ...
 
İsterseniz iletişim bilgilerinizi özel msj olarak atabilir ve bizim size dönüş yapmamıza yardımcı olabilirsiniz. tüm sorularınız için bize her zaman 0212 244 03 33 -0555 4567003 telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz isterseniz okulumuzun yeri de oldukça merkezidir buyrun gelin yüzyüze de görüşelim istiklal caddesi üzerinde koska nın karşı sokağındayız mail ile de ulaşmak isterseniz [email protected] adresine de mail atabilirsiniz.
 
Kayıt teknolojileriyle ilgilenen için gerçekten kaçırılmaz bi frsat bence.Mutlaka katılıcam.Şimdiden çalışmaya başladım bile[/quo


galatasarayitm ye bilgi almak için gittiğimde duymuştum sabırsızlıkla tarihi bekliyordum yarın başlıyor umarım herşey yolunda gider yanlız sormayı unuttumğum birşey var sadece 1 keremi yarışmaya katılabiliyrum bilgisi olan varmı acaba ??
 
Geri
Üst