Fender Frontman 25r & Fender Mustang I Amfi ?

M

mrtkan

Arkadaşlar merhabalar elektro gitara yeni başlıyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var bütçeme göre güzel bir amfi almak istiyorum ve bu iki amfi arasında kaldım. Daha çok alternatif rock; grunge( örnek: nirvana, pearl jam, duman), deneysel rock (örnek: radiohead, mogwai, sigurros, replikas) soundları hoşuma gidiyor bu tonları çıkartmak istiyorum yada çok abartmamak kaydıyla biraz post metal (örnek: deftones - chauffeur) .İlerde pedalda alabilirim..

Bu iki amfi arasında? Anladığım kadarıyla biri 20w biri 25w ve birinde daha farklı efektler bulunmakta...

Kısacası hangisini tavsiye edersiniz veya ikisi arasında eksisiyle artısıyla ne farklar vardır? Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Ben sırf dijital arayüzünü denemek için ve henüz iyi bir pedal setupım olmadığından 1 hafta içinde Mustang I amfi almayı düşünüyorum. Frontman'in artı bir özelliği olduğunu zannetmiyorum Mustang ile karşılaştırıldığında. Açıkçası evde çalım ve küçük konserler için 20 ila 25 watt arasındaki fark pek fazla hissedilmiyor. Gitarteknikleri'nin sitesinde Mustang II için Türkçe bir inceleme var izlemeni tavsiye ederim.
 
ben mustang 1 amfimden gayet memnunum elimde squier bullet strat vardı tonları gayet tetmin ediciydi bana göre fazla bütcen yok ise setup kuramıcaksan bence mustang 1 i seçmelisin eğer bir sorun olursa mustang 1 ile ben burdayım fender fuse programı ile amfiyi bilgisayara bağlayıp sanal bi setup ayarlayabilyorsun kendine ki fenderin sitesinden hazır setuplar var başka gitar sevdalı insanların ayarlayıp siteye koydugu setuplarıda kullanabilirsin şuanda amfimi satıyorum hem bmaddi sıkıntılardan dolayı hemde akustik gitar istiyorum onun için amfi mi ve boss ds-1 pedalımı satıyorum bunu sana satmak için değil bilgin olsun diye söylüyorum gercekten amfiyle ilgili bir sorun olursa ben burdayım memnuniyetle sorularını cevaplarım bildiğim kadarıyla
 
Geri
Üst