Şöyle Bi Başlık Olsun Canı Sıkılan Girip Saçmalasın...

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi piramidinin günümüz versiyonu için tezimdir. Bilim dünyasından derli toplu bir güncelleme bekliyorum.
Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisi.jpg
 
u.Uyuyamıyorum.. yUyuyamıyorum.. uUyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. lUyuyamıyorum.. aUyuyamıyorum.. nUyuyamıyorum.. gUyuyamıyorum.. eUyuyamıyorum.. rUyuyamıyorum.. iUyuyamıyorum.. zUyuyamıyorum.. eUyuyamıyorum.. kUyuyamıyorum.. aUyuyamıyorum.. lUyuyamıyorum.. ıUyuyamıyorum.. uUyuyamıyorum.. yUyuyamıyorum.. uUyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. aUyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. mUyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. kUyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum.. Uyuyamıyorum..
 
Bence de kendi yazdığınız soloları ve şarkıları çalmak kolay,
Ama başkasının şarkılarını öğrenmek sololarını çalmak daha zor. Kısaca Cover yapmak daha zor,
İnsan kendi yazdığı notaları daha kolay çalıyor. Dimi.
 
paranoid solosunu halen tam çalamam ama kendim doğaçlama ondan hızlı çalabiliyorum mesela pentatonikle :/ sabırla çalışmak gerekiyor gerçekten
 
ben şiir yazacam.

turkce rock yapıyor
uzanmış yatıyor
rockçıyım diyenlere
konuşma olum diyiyor

rocker benim gibi olur
orhan bu işleri kotarır
canı sıkılan yazsın demişsin
kaptan gemisini batırır

baş harflere baksana.

kıps.

bye.
 
Nasreddin Hoca bir gün gölün kenarında elinde bir bakraç yoğurtla oturuyormuş. Komşusu görmüş ve sormuş "Hoca ne yapıyorsun?" diye. Hoca da "Görmüyor musun? Göle maya çalıyorum." demiş. Komşusu da hocaya "Aman hocam yapma, gölün orucunu bozarsın." demiş. Hoca da sormuş; "Yahu komşu! Göl hiç oruç tutar mı?" Komşu da demiş ki; "Ya tutarsa?"
 
Geri
Üst