İdeal Bir Sanat Dergisi Nasıl Olmalıdır?

Size göre ideal sanat dergisi neler içermelidir? Sadece müzik olarak değil; sanatın her dalından içerecek şekilde düşünün lütfen. Mesela röportajlara mı, bilinmeyen sanatlara mı(karanlık sanatlardan bahseder gibi oldu :D) , veya geçmişteki ünlü sanatçılara mı ağırlık verilmelidir(veya hepsine eşit oranda mı önem verilmelidir)? Unutulmaması gereken ayrıntılar nelerdir?
 
taraflı olmamalı, yeni nesil zengin çocuklarının reklamını yapmamalı, özgün sanatçıları ele almalı; "...falanca yıllarda yaşamış falanca sanatçıyla benzer yönleri var" gibi anlatımlar bulundurmamalı. her önüne gelen sergide, konserde, vb. bilimum aktivitenin içerisinde olan sanatkarlarla değil de kenarda köşede 3 kuruşluk malzemeleriyle veya ekipmanlarıyla mazbut şekilde "sanatı yaratan adamım ben" diyenleri ele almalı. Bu söylemler bu niteliklerle çoğaltılabilir..

NOT: böyle bir dergi varsa lütfen söyleyin :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Yok ama ufak çapta ve düzensiz aralıklarla da olsa bi dergiyle uğraşmak istiyorum. Hobi olarak yani. Okulda çıkarmak istiyorum Türkiye'de liselerdeki kültür seviyesinin düşüklüğü ortada çünkü. Şimdilik fikirlerle ve insanlarla uğraşıp nasıl yapılabileceğini öğrenmek istiyorum :) Fikirlerin için sağol bu şekilde düşünen tek ben değilmişim.
 
Geri
Üst