Pedal-Pross-Amfi

Laney cub 10 amfi ve fender strat gitarım mevcut.Elime 400-500 tl arası bi miktar para geçti.Amfide eq ayarı vs... olmaması çok canımı sıkıyor değiştirmem ya da alttakilerden birini yapmam gerekiyor sizce hangisi?

Ek olarak tavsiyelerinizi yazabilirsiniz :)

1-Amfini sat 750-800 tl ye güzel 2. el amfi al

2-Amfin dursun o paraya 2.el güzel setup dizersin (buna çok sıcak bakamıyorum çünkü bilgim yok)

3-750-800 tl ye üst seviye (pod hd 500 gt 10 gibi) efektör al evdeki hoporlorüne bağla ilerde para biriktirir amfi alırsın

4-Amfi dursun elindeki parayla me 70 tarzı efektör al sadece pedalları kullan geri kalan işi amfi yapsın,amfi simülasyonu kullanma
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
450 tl civarlarında 2. eli varmıdır ki bir de şöyle bi şey var amfinin send return girişi yok o bi sorun yaratırmı amfi simülasyonu kullanmayacağım ama delay reverb gibi pedallar oradan girilir diye biliyorum.
Bana da me 50-70 önermişlerdi analog a yakın pedalları simüle ettiği için ama net bir bilgim yok tabii
 
Analog pedal için iyi amfi lazım biraz masraflı ileri seviye düşünmüyosan prosesör al hem tonları öğrenirsin işini görür voxun prosesörleri cok iyi 2. el satan bulabilirsen kacırma bence tonelab ex cok iyi gitar tekniklerinde tanıtımı var izleyip kararını verebilirsin:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
amfim orta dereceli full lambalı falan ama bi yere kadar tabii :) pedala ben de çok sıcak bakamıyorum çünkü ne alacağımı bilmiyorum senin dediğine bakacağım:) Dediğim gibi amfim kalacaksa tek önemli olan pedal sim. organiğe en yakın oluşu.
 
Geri
Üst