Gizli Özne (Tarz?) -Şehir?

( Fermanga )

Tabi ki arkadaşım en kısa zamanda hedeflerine ulaşacaklar.Ben bişeyler yapmaya çalışıyorum ( amatör grup konserleri falan...) inş. bi gün istedekleri olur.Mecburlar :) Bu kadar destek boşa gitmez inşallah ;)
 
arkadaslar özür dilerim den cok daha guclu olacağına inandığımız parcalar yolda...bize destek veren fanlarımız artmalı cunku biz dinlenebilecek kalıcı bişiyler yapmak istiyoruz asıl derdimiz unlu olup tuketilecek parcalar yaratmak değil o da kolay ama onemli olan dinleyicimizin artması.
 
Elbette sizlerin elinde bu işte diğer parçaları merakla bekliyoruz..Bende gereken desteği veriyorum walla tanıtımınız için..Çevremde sizi tanımayan yoktur ;)
 
gruplar

merbalar ben grubun bas gitaristiyim
neden bilmem ama amatör gruplara yeterli desteğin verilmediğini düşünüyorum daha çok ziyaret edip şarkıların dinlenmesi ve yorum yapılması taraftarıyım bu çok zor değil sanırım birbirinden güzel gruplar burda her birimi yarın iyi yerlere gelebiliriz bunun için öncelikle durda bulunan amatör gruplar ve o grupların elemanlarının birbirine destek vermesi bir dostluk oluşturulması taraftarıyom benim gibi düşünenlerin mesajlarını bekliyorum bu arada şarkımızı download edip dinlemek için link aşağıda teşekkürler




http://www.kahramanelektronik.bizland.com/gizliozne.mp3 indiriniz
 
Valla alper abi sana %100 katılıyorum..zaten katılmamak elde değil..Amatör gruplarda birbirine destek vererek rock müziğini görmek istedğimiz yerde görebilriz.Bu bizlerin elindedir..Ayrıca sadece şarkıyı indirip dinlemekle olmaz..Buraya yorumlarınızı yazarsanız grup elemanları grup severler daha hoşnut olacaktır...

rockça kalın...
 
ben ilk defa duyuyorum adınızı..çok merak ettim çok meth edilmişsiniz..rica etsem manga_fan41 bana da elinde olan şarkıları özür dilerim i yollarmısın?? ö.m la msn adresini ver sen,o şekilde yollarsın??
 
manga_fan41 demiş ki:
Elbette sizlerin elinde bu işte diğer parçaları merakla bekliyoruz..Bende gereken desteği veriyorum walla tanıtımınız için..Çevremde sizi tanımayan yoktur ;)
ewet doru yani böle bişi mümkünmü hiç??? büşranın bulunduğu ortamda gizli özne tanınmıcak yoo yoo olamas :LOL: walla burdan gruba sesleniyorum bu kızın değerini bilin size o kadar destek oluyo ki şahidim heryerde sizden bahsedşo benim gibi bi sürü kişi sizi büşra sayesinde tanıdı... ;) bitane bu kıss walla harika bi insan takdir ediyorum hehehe :mrgreen:
 
bu arada şu destek konusuna da değinmek istiyorum çok haklısısnıs ben de amatör gruplara her zaman destek olmmak gerektiini düşünüyorum çünkü bu gruplar daha yolun başındalar we bizim yani dinleyicilerin sayesinde yükselecekler... bis de onlara gereken desteği wermeliyis elimizden geldiğince ;) unutmayalım ki bütün profesyoneller bir zamanlar amatördü!.. dimi yane? ;)

başarılar gizli özne,yolunuz açık olsun... ;)
 
Hatırlarsınız belki, sizi bir gece seyrettikten sonra sağlam bi sopalı saldırıya uğradım gölge'nin önünde, kan revan içinde kaldım. :)

Neyse, yineliyorum, bassçı iyidi baya, vokalin ses baya güçlü, ama daha güvenerek söylemeli, bazı şarkılarda emin değil sanırsam. Gitarist de bazı soloları orjinaline sadık kalarak atmalı, neticede bar grubu seyirciye tanıdık gelmeli.

bolcana başarılar ve kolay gelsin güney sıcaklarında :)
 
**arkdaşlar kayıt çok iyi olmamakla beraber şarkınızı beğendim ben..gitarcı arkadaş soloları çok dokunaklı yazmış fakat bence bikaç yerde gereksiz hızlanmalar var...sololar zaten melodik ve akılda kalıcı özellikle intro..bence alttan metronom katlamaya gerek yok sololarda.tabi arkadaşın kendi bileceği iş insanların işine karışmak doğru değil :) ...1:20 den sonraki mute gitar biraz sıradan olmuş haluk levent şakıları gibi..onun dışında ritm kısmında gayet heavy bir çalış stili var çok beğendim..

**genel olarak başarılı bir çalışma yapmışsınız..son zamanlarda dinlediğim en iyi amatör rock kayıtlarından bi tanesi..sözler üstüne uğraşılmış belli ki..türkçe müzik yapıyor olmanız apayrı bir güzellik..

**vokal çok başarılı ..özellikle geri vokaller..tebrik ettim valla..birilerinin geri vokalin en az lead vokal kadar önemli olduğunun farkında olması çok güzel..

**ilerleyen çalışmalarınızı mutlaka takip edeceğim..şimdiden başarılar..kolay gelsin :)
 
eweeettt grubu arkadaşım büşraa sayesinde tanıdım we özür dilerim parçasını dinledim!!!açıkçası çok beğendim!!gerçektenn yorum ,ses ,şarkı sözlerii çok güzell uyum sağlamışşş!!!bu grubun başarılı olacağındann hiç şüphem yok!! ;) sonuna kadar arkanızdayım!!büşracım sewgilerrr saygılaarrr sanadaa!! :LOL: ;) ;)
 
DuyguGemisi demiş ki:
eweeettt grubu arkadaşım büşraa sayesinde tanıdım we özür dilerim parçasını dinledim!!!açıkçası çok beğendim!!gerçektenn yorum ,ses ,şarkı sözlerii çok güzell uyum sağlamışşş!!!bu grubun başarılı olacağındann hiç şüphem yok!! ;) sonuna kadar arkanızdayım!!büşracım sewgilerrr saygılaarrr sanadaa!! :LOL: ;) ;)

Eyvallah..Tek bana değil buraya yorumlarını yazan herkese teşekkürler ve sonsuz saygılar... ;)
 
Geri
Üst