Consume

P

pyramid

10 yıldan uzun bir geçmişe sahip izmirli grind core grubu CONSUME geçtiğimiz aylarda hammer müzik etiketiyle yayınladığı albümü ''they shall suffer!'' ile amerika ve avrupa death metal piyasasında çok iyi satış rakamlarına ulaşmıştır..özellikle amerikadan gelen rakamlar türkiyeden daha yüksek...bu türk metal piyasası için oldukça sevindirici bir gelişme!
grup yine izmirli in spite ile birlikte hammer müzikle çalışan iki metal grubundan biri...birçok kişi tarafından (bende dahil) ''they shall suffer'' bugüne kadar türkiyede gerçekleştirilen en iyi death metal kaydı olarak görülüyor...grup albüm sonrası ilk performansını II.ULUSLARARASI İZMİR OPEN AIR ROCK FESTİVAL inde gösterecek...grup organizasyon ve tanıtım faaliyetlerini PYRAMID PROMOTIONS ile birlikte yürütecektir..

albüm ve grupla ilgili görüşlerinizi bekliyoruz...
 
consume cok ii yani türkiyeden böyle bir gurub cikması insani gururlandıryo waiting for death şarkisi cokhoş tam bir death/grindcore tabrikler
 
hammermüzik in sitesinden alıntı:
CONSUME "THEY SHALL SUFFER" YAVAŞ YAVAŞ YAYILIYOR!
İzmir'li Death Metal grubu CONSUME'un ilk albümü "They Shall Suffer" yavaş yavaş tüm dünyadaki sayılı death metal/grindcore distrolarında yer almaya başladı.

Türkiye'de de raflarda yerini alan albümün satış grafiği her geçen gün daha da yükselmekte.

CONSUME yeni albümü için şarkı yazmaya devam ederken, ilk albümündeki şarkılarını da canlı çalmak için sabırsızlanmakta.

İlkbaharda İzmir'de yapılacak uluslararası heavy metal festivalinde sahne alacak grup diğer şehirlerde de konser vermek için gelecek tüm teklifleri değerlendirecek
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Konser!!!

Grubun web sitesinden alintidir : http://www.consumedm.com

1 Ekimde Istanbul Kemanci barda CENOTAPH-UÇK GRIND ve CONSUME konser verecektir.Kapi acilisi 16:00.

2 Ekimde izmir de düzenlenecek olan 2.Uluslararasi Izmir Rock Festivalinde sahne alacaktir.2 Ekim pazar günü IKINCI ULUSLARARASI IZMIR ROCK FESTIVALINDE yabanci gruplarinda katilacagi konseriçin stüdyo çalismalarina yogun bir sekilde devam ediliyor.Ikinci albüm için 3 parçayi tamamlayan grup ayni zamanda yurtdisinda albüm için çok iyi tepkiler aliyor.Birçok zine ve sitelerde listelere girmeye basladi.Ilk olarak ekimde ve diger konserlerde bir aksilik olmazsa In Spite dan Ant BALCI session eleman olarak bas gitarda Consume ile sahne alacak.Albüm kayitlarindaki bas gitari Evrim OKU çalmistir.Bas gitar için herhangi bir kimse gruba alinmamistir...
 
They Shall Suffer'ın kapağında bulunan artwork, Finlandiyalı bir grafikere ait. Bunun alınıp "they shall suffer" yazan yerdeki "daddy fucked me and i love it" silinerek yapılması ve bunun üzerine Cover Design & artwork : hale metin yazılması çok ayıp bir davranış. Consume adlı grubun müziğine hiç yakışmamış bu durum.
Hale adlı kendini tasarımcı olarak lanse eden bu kişiyi şiddetle kınıyorum

http://www.suzi9mm.com/full.php?id=55 - orjinal artwork adresi
http://www.consumedm.com/images/on.gif - consume'un kapağı.
http://www.suzi9mm.com - grafikerin sitesi
 

Benzer konular

C
Yanıt
0
Gösterim
1K
Consume the Vanity
C
Geri
Üst