Self Torture

SELF_TORTURE_concert_by_solidgrind.jpg


MUM-U SÖNMEZ ASLA...SELF TORTURE ÇOK YAŞA :) :)
 
hatta takım elbiseli adamlar var lan 2 side lisedeki in hocama benziyorlar. :LOL: demekki herkesin içinde bir köpek var...kıyafette değil sorun.ft dinleniyor herhalde bu aralar.
 
bıyıklı amca benden sonra en büyük FT hayranı olsa gerek:D kıravatlı p...lerse bizi sinir etmek için tutlmuş her pogo yapmaya kalkıştığıızda ''gençler doğru dürüst eğlenelim'' diye ayırmaya gelen güvenlik elemanları!

ve sonunda şehre inip albümü alabildim tek kelimeyle muhteşem! chimaira devildriver mastodon diz çöksün ft karşısında! albüm kesinlikle mislead taradtarlarını tatmin ediyor nasıl mislead i taktığımda 5 dakikada bitiyorsa dead center da 10 dakikda bitiyor person a sonrası açlığımızı 31 dakikalık ta olsa doyuruyor ve müzik kadarda kliple süslemişsiniz tam süper olmuş:D bir freeloader da bu albümden bekliyordum koymamışlar hayal kırıklığı oldu biraz e tabi missIII ve ilk şarkının bir hormon olmasını beklemem de dahil bu üzüntüye sonuçta sözlerin yanına Türkçesini yazmak ve diğerlerini FT nin imzası olarak kabul etmiştim. ama riffler kayıt kalitesi gitar tonları agresif vokaller herşeyi bir çırpıda silip atıyor ikinci mislead oldu albüm benim için hatta (her ne kadar bir noradrenaline gibi bir şarkı olmasada) misleadin önüne bile geçer ve en önemlisi ''albümde millet favori göstermesin'' düşüncesiyle her şarkının FT hiti olarak hazırlanmış olması tamamen bir bütün olmuş albüm yarı melodik kasıp kasıp rahatlatan değişken ve bir o kadar keyifli riffler vokaller bu sefer anlatacak çok şeyimiz var havası artık FT nin memleketimizi gerçekten aştığının ve dünyada hakkettiği yere artık gelmesi gerektiğinin kanıtıdır kesnlikle. kapak hoş olmuş son parçadaki düet - dier eleman daha çok duyulsa daha iyi olurdu bence- şarkıyı dahada dinle beni der hale getirmiş. ama baslar çok bulanık silik hele person a den sonra pek tatmin etmiyor ama ilkin günahı olmaz diyoruz tabii ki ama bundan sonraki albümde daha net bas duymak istiyoruz:D ve bir dahaki klipte litfen Mumu ya mikrofon verin sert müzik yapan adamlara yakışmıyor mikrofonsuz söylemek:D sehirde ilk konserde görüşebilmek ve bu albümümü de tam kadro imzalatabilmek dileğiyle hala en büyük hayranınızım! fulltime SelFTorture!

not: vefa için ayrıca teşekkür ederim...
 
bıyıklı amca benden sonra en büyük FT hayranı olsa gerek :D kıravatlı p...lerse bizi sinir etmek için tutulmuş her pogo yapmaya kalkıştığımızda ''gençler doğru dürüst eğlenelim'' diye ayırmaya gelen güvenlik elemanları!

ve sonunda şehre inip albümü alabildim tek kelimeyle muhteşem! chimaira devildriver mastodon diz çöksün ft karşısında! albüm kesinlikle mislead taraftarlarını tatmin ediyor. nasıl mislead'i taktığımda 5 dakikada bitiyorsa dead center da 10 dakikada bitiyor. person a sonrası açlığımızı 31 dakikalık ta olsa gideriyor ve müzik ile beraber kaliteli bir kliple süslemişler tam süper olmuş:D bir freeloader da bu albümden bekliyordum ama koymamışlar hayal kırıklığı oldu biraz, e tabi missIII ve ilk şarkının bir hormon olmasını beklemem de dahil bu üzüntüye, sonuçta sözlerin yanına Türkçesini yazmak ve diğerlerini FT nin imzası olarak kabul etmiştim. ama riffler kayıt kalitesi gitar tonları agresif vokaller herşeyi bir çırpıda silip atıyor ikinci mislead oldu albüm benim için hatta (her ne kadar bir noradrenaline gibi bir şarkı olmasada) misleadin önüne bile geçer ve en önemlisi ''albümde millet favori göstermesin'' düşüncesiyle her şarkının FT hiti olarak hazırlanmış olması. tamamen bir bütün olmuş albüm, yarı melodik kasıp kasıp rahatlatan değişken ve bir o kadar keyifli riffler, vokaller ve sözler bu sefer anlatacak çok şeyimiz var havası katmış albüme. bu albüm artık FT nin memleketimizi gerçekten aştığının ve dünyada hakkettiği yere gelmesi gerektiğinin kanıtıdır kesnlikle! kapak hoş olmuş son parçadaki düet -diğer eleman daha çok duyulsa daha iyi olurdu bence- şarkıyı; daha çok dinle beni der hale getirmiş. ama baslar çok bulanık silik hele person a den sonra pek tatmin etmiyor ama ilkin günahı olmaz diyoruz tabii ki... ama bundan sonraki albümde daha net bas duymak istiyoruz :D ve bir dahaki klipte litfen Mumu ya mikrofon verin sert müzik yapan adamlara yakışmıyor mikrofonsuz söylemek :D sehirde ilk konserde görüşebilmek ve bu albümümü de tam kadro imzalatabilmek dileğiyle hala en büyük hayranınızım! fulltime SelFTorture :twisted: :twisted: :twisted: !

not: vefa için ayrıca teşekkür ederim...
 
fotoğraf yanlız çok komik yaaa ne yanii pogo yapanlarımı tutuyorlardı abii aklıma geldikçe canlandırma yaptıkça gülüyorum takım elbise niye giymişler kardeşim orası kurt lar vadisi mi ''ştt koçum az zıplayın burası aile çay bahçesi :) !! '' bursa ya bekliyoz...
 
n'oldu sesiniz çıkmıyor?.....güzel, çok güzel devam....
17 şubat cumartesi günü 23.30'da Tv8 Rock Market programındayız... biliyorum canlı kanlı, daha yakından görmek istiyorsunuz ama şimdilik bununla idare edin....
 
Arkadaşlar 2 gün önceydi bir MSN mesajı vasıtasıyla klibinizi izleme fırsatı buldum gerçekten çok güzel olmuş....İnanın çok beğendik ve taktir ettik bir kez daha, hatta MSN yolu ile gönderebildiğim herkeze yolladım klibin youtube adresinide.......Ayrıca klip sonunda ki elma espiriside farklı bir renk katmış :D
Arkadaşlar gerçekten tebrikler inanılmaz güzel bir yolda devam ediyor SELF TORTURE tayfası
Desteğimiz sizinle.....aynı sahneyi birkez daha paylaşmak dileğiyle
BLACK TOOTH
Cheers
Stay Southern bros.
btsitewelcomebanfp8.gif
 
tv8 performansı FT&Hicri ikilisi tam süper olmuş :D yalnız Mumu nun kazağından istiyoruz nerde bulabiliriz? bulamazsak Mumu nun kendisinden gerekirse açık arttırmayla almak icap ediyor pogoda zırh yapmak sebebiyle :twisted:
 
Geri
Üst