vsti paylaşim başlığı.

Akustik Enstrumanlarda Sampler kullanmanizi oneririm. Sampling demek ornekleme demek. Kaydedilmis gercek enstrumanlardan, synthesizer seslerinden yola cikilarak hazirlanan ses bankalari. Kontakt bu isin piri. Orkestrasyon konusunda kullanmayan yoktur sektorde profesyonellerden.

Ekstradan Miroslav Philarmonik zaten bahsetmistik.

Native Instruments Maschine var Software olarak. Biraz pahali cunku Controller'i var. Onunla da enteresan isler cikarabilirsiniz. Cok zevklidir kullanimi. Rock takiliyorsunuz diye Elektronik dunyasina kapali olmayin. Muse'un son albumunun hali ortada :) Synthesizer olarak da Spectrasonics Omnisphere tavsiye ederim. Ben kullanmiyorum ama Rock muzige uygun soundlar uretebilirsiniz. Hazir olarak da bir dunya library'si var. 50 GB.

Ayrica Stylus RMX. Direk kullanin sorgusuz sualsiz.
 

Rock temelli muzik icin cok uygun seyler yapilabiliyor gercekten elektronik muzikte yukaridaki ornekteki gibi, hos elektronik muzigin saf ve deneysel hali daha cok cezbediyor beni.

Cok yakin bir arkadasim Jordan Rudess manyakligindan dolayi Omnisphere'i kurcalamaya basladi, bir ara ugramam lazim kendisine surada gordugum iyi oldu, deli birseye benziyor.

Bu EastWest/Quantum Leap hakkinda dusundukleriniz nasil peki ? Bilgim yok youtube'da izledigim videolar disinda, merak ediyorum acikcasi.
 
Merhabalar;
Şöyle bır sıkıntım var umarım yardımcı olabılecek biri çıkar, neredeyse herşeyı denedim ancak çözüm bulamadım:/
Logic 9 kullanıyorum.Bir arkadaşımdan Native Instrument Kontakt 5'i temin ettim.Ancak mac'e kurarken önce farketmeden Crack'i kurdum malesef. Ve şimdi ne yaparsam yapıyım Kontakt 5'i kurmaya çalıştığımda "bilgisayarda kurulu olan Native ınstrument'ı kaldırın ve sonra tekrar kurun" diyor. Ben herşeyi sildiğimi düşünüyorum hatta bunun için çerezleri falan silsin diye bir programda bulup indirip kurdum ancak sorunum yine çözülmedi:/ Nerdeyse Logic'i tekrar silip kuracam.Ancak bununda çözüm olacağını düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilecek biri çıkar:(
Gerekirse team bile verebilirim müsait olduğumuz bir zamanda...
Şimdiden teşekkürler...
 
vallahi dostum, kaldirdiğindan emin misin tam olarak ? şimdi hiç logic kullanmadım.. sanirim apple kullanıyorsun.. win versiyonu var mı yok mu onu da bilmiyorum.. ancak windows ta regedit diye bir olay var, program girdilerini çıktılarını saklıyor.. eğer windows kullanıyorsan regedit temizliğini yap, eğer apple kullanıyorsan da bu program giriş kayıtları nerede saklanıyor, nasıl temizliyor onu öğren derim.
 
Abi benzer bir olay yaşamıştım, ama benim durumumda dosyaların içinden crack yapan abilerimiz sağolsun uninstaller da yapmış, registry filan hepsini temizlediydi, öyle kurabilmiştim, kontakt mıydı hatırlamıyorum. Sabah bir bakayım, hard disk elimin altında değil şimdi.

Bluescaster, sende Cinesamples'ın vstleri varmı? Varsa hangileri var? Bir de Symphobia 2 arıyorum kaç haftadır, tık yok :)
 
Bluecaster, evet mac kullanıyorum .malesef programda kurdum macclean diye ancak hala kurmayı denedığımde önce eski surumu kaldırın diyor:/
Sownroth, bakıp donerseniz cok memnun olurum... Bir umutla haber beklıyorum, ne yaptoıysam olmadı ben tıkandım artık...Oyle logıc bana bakıyo ben logıce bakıyorum.Bir anlık bir hata yaptım ve şimdi kesinlikle kuramıyorum...:(
 
Baktım da bulamadım malesef, ama Kontakt 5 setupı açılınca ilk önce registry yi temizleyeyim mi diye soruyor bende. Sende öyle bir seçenek çıkmıyor mu?
 
yok öyle bir seçenek çıkmıyor malesef:/ Direkt hemen kurulum çıkıyor yer seçiyorsun sonraki adımsa dediğim "failed" yazısı çıkıyor...Hala uğraşıyorum:/
 
Logic Windows'ta çalışmıyor ne yazık ki.. Ben de hem mac hem win var.. Kontakt ikisinde de sorunsuz yüklendi ve aynen Sownroth'un dediği gibi kuruluma geçmeden önce reg dosyalarını kendisi temizleyerek geçti..
 
yok öyle bir seçenek çıkmıyor malesef:/ Direkt hemen kurulum çıkıyor yer seçiyorsun sonraki adımsa dediğim "failed" yazısı çıkıyor...Hala uğraşıyorum:/

Acaba Kontakt 5 diye Kontakt 5 Update mi kurmaya calisiyorsun ben ondan suphelendim bu Failed yazisindan dolayi. Izmir'e gelemiyorum gelebilseydim kurmaya calisirdim :) Baska bir Kontakt setup'i edinebilir misin bir de onunla denesen ?
 
Denerım Gorkem, senın Izmıre gecmenı beklcıez yapıcak baska bırsey yok:) ben cıkamadım ısın ıcındne cunkı...
 
Geri
Üst