100 Derece

çok dikkatli bir seyircisiniz bende bizzat bi konserlerinde bulunmuştum ama reggea havası bulamamıştım ska punk civarıydı
hakkaten regi nerden çıktı yahu?
 
Yakında anlarsınız ;) Açıkçası Barış (vokalleri) bu konuda biraz hassas. Her sohbetinde reggea'yi konuya katıyor. Bir aksilik olmazsa 20 Mart Therapy? İstanbul konserinde ön grup olarak çalacaklar. bozuk_para, bu arada Therapy? gibi muazzam bir grubu kaçırmamanı öneririm. Kaldı ki punk dinleyicilerinin ufkunu açan muazzam bir gruptur.

Bir de 100 Derece topic'inin neden Amatör Rock başlığına alındığı pek çözemedim. Bir açıklama gelirse sevinirim...
 
100 dereceyi taa eski kadıkoy zamanlarından Danny'nin oralardan beri takip ediyorum.adamların gosterdiği gelişme ve müzikal yetkinlikleri tartışılmaz.özellikle emrenin hem bas çalıp hem geri vokal yapıp hem de mızıka çalması ayrı bir tez konusudur,kasar o da.ayrıca sahne performanslarının özellikle barış ın kimilerinin spastikmişcesine seyrettikleri şovlarının da tadına doyulmaz.
punk müzik adına somut ve cidden kaliteli bişeyler üreten bi kaç gruptan belki de en sağlamıdır.albüm gelsin artık;demoların tadı bozuldu dinleye dinleye..
100 derece..ısıtır...
 
albüm isteriz albüm isteriz. ska isteriz, rocksteady isteriz, reggea isteriz, bluebeat isteriz, punk isteriz,

We are all mortals but ROCK 'N ROLL will never die!

(oha gazlandım... ama çok iyi grup)
 
"ahh ahhh sene 2003 haziran ayında istanbulda h2000 de sıcaktan baymış bi şekilde yatıyoruz...":p sahne şovlarıyla,şeker trompetçisiyle(ki duyduğuma göre artık değişmiş),eğlenceli şarkılarıyla kendimize gelmemizi sağlayan ska-punk grubu.bilmemkaç yılında roxy müzik ödülünü almışlardı fakat kabul etmediler,sonradan pişman olmuşlardır heralde(o ayrı).demo cdlerini bi arkadaşım hediye etmişti,bi yerlerde kaybetmiştim çok üzülmüştüm :( allahtan yakında albümleri çıkıyor.ayrıca izmir'in kızları gibi muhteşem bi parçaları var.
kısacası 100 C ısıtırrrrrr
 
ROXY Müzik Ödülü'nü reddettikten sonra pek pişman olduklarını söyleyemem. O senenin birinciliği hak eden grubuydu 100 Derece bana göre. Neyse, sıkın dişinizi az kaldı.

100 DERECE ISITIR!!! :D
 
100 Derece 17 Nisan'da Cuamrtesi Yeni Melek'te yapılacak olan (elbette ikinci bir aksilik olmazsa) Therapy? konserinde ön grup olarak sahne alacak.

17 Nisan - Yeni Melek Gösteri Merkezi (Taksim)

THERAPY? Konseri

Ön gruplar: Hakan Kurşun, 100 Derece, Dorian

PROGRAM:
19:00 KAPI AÇILIŞ
19:15 100 DERECE
20:15 DORIAN
21:15 HAKAN KURŞUN
22:30 THERAPY?
 
Bilindiği üzere Therapy? konseri iptal oldu ama 100 Derece dinlemek isteyenler çok fazla beklemeyecekler! Albüm Nisan sonu (en geç Mayıs'ın ilk haftası) Ada Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak. İlk klip ise bugün çekiliyor (18 Nisan) ve post-production'ın ardından çeşitli müzik kanallarında dönmeye başlayacak. Ayrıntılar yakında burada. ;)
 
İlk klip parçası "Yalan Zalim Dünya". Yakında müzik kanallarında dönmeye başlayacak. Ada Müzik albümü her an dağıtabilir hatta DAÐITMIŞ da olabilir. Sağı belli olmayan solu belli olan bir firma ne de olsa Ada Müzik. Eğer yakınlarınızdaki müzik marketlere "100 Derece'nin albümü çıktı/var mı? Ada Müzik plak şirketleri" gibi cümleler sarfedersiniz dağıtımın daha iyi yapılması için bir etkiniz olmuş olur. Gelişmeler bu başlık altında, yakında... ;)

Saygılar...
 
Blue Jean dergisinin Haziran sayısında, Çetin Cem Yılmaz'ın 100 Derece ile yaptığı röportajı bulabilirsiniz. Blue Jean'in Haziran sayısı içerik olarak alternatif müzik dinleyenler için oldukça dolu;

Röportajlar: 100 Derece
Demir Demirkan
Athena
Cem Köksal

Yazılar: Hatebreed
Lostprophets
Alanis Morissette
Avril Lavigne (kapak)
Beastie Boys

Festival Özel Dosyaları: Rock The Nations, Rockistanbul, Electronica Festival

Bu sayıda Marilyn Manson kitabı ve 7 MM sticker'ı hediye. Poster olarak da Pain Of Salvation ve Evanescence mevcut. Ayrıca 30 kişiye Rockistanbul festivali bileti ve 100 kişiye orjinal Rock The Nations T-Shirt kazanma şansı.

Bu arada 100 Derece'nin internet sitesi http://www.100derece.com , albüm çıkışı ile paralel zamanlı olarak açılacak.
 

Benzer konular

Geri
Üst