100 Derece

yener demiş ki:
daha dinliyemedim albümlerini fakat en kısa zamanda alacağım albümler arasında 100 derecenin albümü.

yeni aldım albümü :)

çok başarılı bulduğumu söyleyemiyeceğim,tarz olarakta benden uzak bir grup.bu arada albüm kapağı dikkatimi çekti.orjinal ve kendilerine özgü bir şey yapsalarmış.yanlış hatırlamıyorsam HIM grubunun böyle bir albüm kapağı vardı.yine de yolları açık olsun...
 
davetiye

100 derecenin konserinde alt grup repartuvar köpekleri olcak. ilgilenenlere girişi 15 milyon olan bu etkinliğe www.studyoimge.com ve www.cukbox.com adreslerinden davetiye veriyolar. bir kaç yer daha da vardı hatta davetiye veren. aramak lasım.[/list]
 
Bir kaç parçasını dinlememe karşın,türk rock grubları arasında farklı bir ses yakalıyan bir grub gibi gördüm.
Farklılık her zaman güzeldir,aynı yolda devam etmelerini dilerim.
 
ankara konserini bekliyorum ...
farklı bi tarz değil aslında hani biraz athena gibi-gibi derken özenmişler anlamında değil tabiiki..bu tarz gruplar fazla bulunmuyor..başarılılar-en azından ilk albüme göre çok iyi...fghfgjh..

(ya ben bunları daha önce söylemiştim :D )
 
indigo konseri çok iyiydi elamanlarin sahne performansi çok eglenceli.

stüdyo live konserini kaçirmayin derim hem mekan çok güzel hem elemanlarin performansi çok keyifli...
 
qua' nında dediği gibi studio live konseri kaçırılmamalı yenilenen ses ve ışık sistemiyle ayrıca grizununda o gece sahne alıcak olması bunun yanında birde biletin 5 milyon olucak olması güzel şeyler :)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
100derece hakkinda merak ettginiz herseyi bant derginin bu ayki sayisinda Gokhan Turan( yani ben:D) imzali roportajini okuyabilirsiniz. grupla ada muzik arasindaki sorunlar ve daha pek cok sey bu roportajda. grubun vokali baris ve bascisi emreyle yaptigim roprtaj cok eglenceliydi o roportajdan sonra ne kadar kaliteli bir grup ve kisiler olduklarini anladim. zaten roportajdan sonra iyi bir arkdas olduk. kahpe felek albumunun hikayesini ve ada muzik sorununu da roportajda bulabilirsiniz.

dipnot: 100derece vokalisti baris 90 yillarda cockroach adli gruptada yer almistir. grup elemanlarinin muzik gecmisleri cok iyi ve bu basariyi promosyon yapmadan ve tirnaklariyla kaziyarak yakaladilar. cockroach simdiki ismiyle kurban olarak muzik yasantisini surdurmekte.
 
yarın akşam( 18 Mart ) cuma , studio live 'da 22,30 'da __multi-player__ ismiyla alt grupları olarak çalıcaz. iyi gruplar , eğlenceliler , hem bizi hem oları kaçırmayın derim :).
ha bir de arada Grizu çalıcak ....
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
buffy_girl mod olsam hiç düşünmeden atmıştım seni bu siteden
bozuk_para bu moralle beni güldürdün ya saol :D
otamatik pilooott-mert
9 nisan için nolur saklı demeeee????
 
Geri
Üst