Gitar Yaptım...

Çok güzel görünüyor da, ben de zencikapici'ya katılıyorum.. Manyetik etrafındaki vidalar sanki çok şık durmamış. Manyetikleri sadece yükseklik ayar vidalarıyla da gövdeye tutturabilirdiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tremolonun altında parça yok. siyah şey ise sorduğun, o tremolo yuvasının kenarı, sol köşede ise keçe destek var, metalin ahşaba değmemesi için.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Evet o vidalardan bende biraz mutlu olmadım. krom çerçeveleri sevdim ama güzel vida bulamadım, şu an vidalar resimdekilerden daha küçük ve havşalı ama hala başka bir dizayn düşünmekteyim. Bu arada eleştirilere teşekkür ederim.
 
gerçekten tebrik ediyorum sizi. inşallah ben de sizin gibi kendi gitarımı yaptığım günleri görebilirim. peki sapı neden kendiniz yapmadınız?
 
Çok şık işçilik. Ben manyetiklerin vidalanışını da beğendim, farklı bir estetik vermiş.
Sadece 21 perdelik sapı beğenmedim, minimum 22 perde olmasını bekliyorum genellikle elektro gitarın. Ama sap zaten başka bir gitardan (Strat ?) çıkmaymış.
 
Farklı ve çok güzel bir iş olmuş bence. Gitarın sadece dış görünüşünü değil, kayıtta yakaladığı tonu ve performansını da beğendim. Umarım daha da güzel, amfili ekipmanlı hatta mümkünse sahnede çakilmiş kayıtlarını da görmek, dinlemek isteriz.

LP'ünüzü de merakla beklemekteyim. Haberdar etmeden geçmeyiniz.
 
Geri
Üst