Fazla söze gerek yok, çocukken korktuğumuz şeyler...
Ben mesela (özellikle yakın zamanda korku filmi falan izlemişsem) karanlıkta yalnız kalmaktan acayip korkardım.
Bir başkası, taaaaaaa 1985-87 civarlarında "çokonat" reklamları çıkardı. İşte o reklamlardaki "konuşan karga" beni, kabuslarıma girecek kadar korkuturdu. (81'liyim)
İlk çıktığı sene "Batman" i sinemada en önde izlemiştim. (1989 yanılmıyorsam). Abartısız 1 sene civarında hemen hemen her gün "Joker" in kabusunu görmüştüm
"Jaws" filmini izledikten sonra denizde yalnız başıma açılmaktan korkardım...
Hiçbir zaman üç kere "Şeker Adam" diyemedim.
(Candyman)
Bir de yine ben neredeyse bebekken
, Clementine diye bir çizgifilm vardı... Aman yarabbi, ne ürkerdim...
Artık kalmadı pek böyle şeyler tabi büyüdükçe... Gene de güzel duygulardı, en azında hafızamda öyle kalmış...
Sizin var mıdır böyle ilginç çocukluk korkularınız?
Ben mesela (özellikle yakın zamanda korku filmi falan izlemişsem) karanlıkta yalnız kalmaktan acayip korkardım.
Bir başkası, taaaaaaa 1985-87 civarlarında "çokonat" reklamları çıkardı. İşte o reklamlardaki "konuşan karga" beni, kabuslarıma girecek kadar korkuturdu. (81'liyim)
İlk çıktığı sene "Batman" i sinemada en önde izlemiştim. (1989 yanılmıyorsam). Abartısız 1 sene civarında hemen hemen her gün "Joker" in kabusunu görmüştüm
"Jaws" filmini izledikten sonra denizde yalnız başıma açılmaktan korkardım...
Hiçbir zaman üç kere "Şeker Adam" diyemedim.
Bir de yine ben neredeyse bebekken
Artık kalmadı pek böyle şeyler tabi büyüdükçe... Gene de güzel duygulardı, en azında hafızamda öyle kalmış...
Sizin var mıdır böyle ilginç çocukluk korkularınız?