Videoya Ses Kaydı Koyma Yardım Arkadaşlar

Arkadaşlar sorunumu başlıkta tam belirtememiş olabilirim fakat artık kayıt alma işlerine girdim yavaş yavaş, fakat ben aldığım ses kaydını videoya yerleştirmek istiyorum.Ama şöyle bir sorun var mesela doğaçlama yapıcam her yapışımda farklı yapıyorum önce sesi mi kaydedicem sonra videoyu çekicem.Yani videoyla ses kaydını nasıl aynı anda halledebilirim.Nasıl ses kaydını yerletirebilirim.Bu konuda bana yardımcı olabilecek tecrübeli abilerimden, arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
 
ses kartın varsa , bilgisayarından bir aynı anda video, ses kaydedici program aracılığıyla ve bu programa ses kartını göstererek aynı anda gitardan çıkan sesi ve videoyu alabilirsin... Öbür türlü bire bir çalınması gerekir ve zor olur diye düşünüyorum :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Şöyle yapsam kamerayı alsam sabitlesem gitarıda pcye bağlasam o seside kaydetse bilgisayar sonra kaydettiğim sesi videoya koysam?
 
Şöyle yapsam kamerayı alsam sabitlesem gitarıda pcye bağlasam o seside kaydetse bilgisayar sonra kaydettiğim sesi videoya koysam?

Kamerayla kaydediyosun. Normal kaydınıda alıyosun. En kötü movie maker'ı açıyosun videoyu atıyosun üzerine, sonra müzik ekle diyosun kaydınıda üzerine atıyosun ayarlamaları yapıyosun. Birebir tutturamazsın ama herkes bu olayı kullanıyo.
 
Oğuz abi ikisini aynı anda yapmayacağım o zaman öyle mi ayrı ayrı yapıcam ?

AYrı ayrı yapıcaksın, ikisi aynı anda çok sıkıntılı olur. Ki zaten uğraşmaya değmez. Kaydı alırken bir taraftanda kamerayı koy zaten oturtursun sesi, hareketlerine göre. Movie maker'dan yapıcaksan "videonun sesini kapat" seçeneği var, onu unutma. Yoksa arkaplanda kameranın yaptığı kayıtta olur.
 
Geri
Üst