Son durak 1-2-3

2. film görsel efekt bakımından çok başarılı. 1.zaten süperdir.
Cheating Dead: The Final Destination 3
Yeni filmde Ring 2 de oynayan Ryan Merriman ve Mary Winstead var. Diğer filmlerdeki oyuncular bu filmde yer almıyor. rollercoaster kazasından kurtulan elemanların ölümlerini izlicez...
 
sadece 2.sini izleyebildim ama baya etkilenmiştim (gerek var mıydı yok muydu :LOL: bilmiyorum 1.sini izledikten sonra karar vericemm...

konu ilginç ve güzel işlenmiş....3.sünü bekliyoz bakalım o nası?
 
birinciyi çok beyenmiştim konu; kader ve çok iyi kurgulanmıştı
hatta uzun süre yolda yürürken arkadaşlarla sıra sende espirisini yapmıştık (otobüsün arkasından gelen tabele sahnesi, son sahne)
 
ilk iki film yeterince doyurucuydu ama üçüncüsüde aynı konuya sadık kalınarak yapılırsa pek keyif vermez diye düşünüyorum.umarım daha değişik birşey bulurlar.yinede ilk iki film için emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekir)
 
Son durak 1 ve 2 yi izledim filmden sonra her nesneye potansiyel ölüm aleti gözüyle bakmaya başlamıştım...Süper filmdi 3 ü ytakın bi gelecekde izlerim heralde onlarında ilk 2 den kötü olacağını zannetmiyorum...
 
Son Durak 3'ü izlemeye değmez.İlk filmin başarısız karbon kopyası...Çok uzattılar seriyi,ilk film oldukça iyiydi ve sonu açık bitmişti.Devamına ne gerek vardı ki???

İllaha üçüncü filmi izlemek isterseniz,daha yapay ama sadist ölümler var.En güzeli solaryum tabii ki... :LOL: :LOL: :LOL:
 
solaryum sahnsı pıyasayı bahvetmıstır. artık kolay kolay gıremezler :) dedıgım gıbı ızlemeyın zaman kaybı. basından sonuna kadar butun sahneler beklenen sahneler. degmezzzzzz!!!!
 
ilkini izleyince çok beğenmiştim ikincisi daha da güzeldi üçüncüde neler olacağını tahmin ettiğiniz için diğerlerine göre o kadar iyi değildi bi tek üçüncüsünde ölüm sahneleri daha korkunçtu bence ikincisi en iyisi...
 
3.sünü izledim film hoşuma gitti ama sinemadan çıktığımızda arkadaşımın eline baktığımda içim acıdı doğrusu o kadar çok geçirmişim ki tırnaklarımı :twisted:
 
Geri
Üst