Amfiden Direkt Kayıt Ve Multitrack Recorder Hakkında Sual

Selamlar.

Öncelikle elimde m-audio fasttrack pro var ses kartı olarak. Pod x3 live proccessor sahibiyim. Öncelikle şunu belirteyim, evde amfiyi mikrofonlamak gibi bir şansım yok. Malum apartman koşulları, geç saatlerde çalışma şansı vs vs. Bilgisayar donanımım yeterli bu arada onu da belirteyim.
Direkt amfi çıkışından ses kartına girdiğim zaman nasıl bir sonuç alabilirim? Bu farklı özellikteki amfilere göre değişir mi? Değişirse ne tür amfi kullanmalıyım?

Ya da multitrack recorder alıp daha iyi tonlar yakalayabilir miyim? Bu aletlerde tonlama ile ilgili özellikler mevcut mudur ve ne derecede etkili olmaktadır?

Bir kaç şey okudum tüm bu sorularla ilgili ancak net bir fikir sahibi olamadım maalesef. Saygılar.
 
Multitrack recorder çook eskilerde kaldı. Son bir kaç yıldır, çok kanallı manyetik teyplerin yalnızca davul kaydında daha iyi oldukları söylentisi dolaşsa da, şu an endüstri standardı, yazılım ve hard disk kayıt teknolojisidir.
Pod x3 live süper bir cihaz. Ev ortamında mikrofonlayacağın amfi tonundan çok çok daha iyisini hiç amfi kullanmadan, cihazı doğrudan ses kartına bağlayarak elde edebilirsin. (belki de amfi mikrofonlmayı tarihe gömebilecek bir ürün)
Aşağıdaki linkte x3 kullanılarak tamamı ofis ortamında kaydedilmiş Cenker Baydere'ye ait Renoise albümünü dinleyip fikir sahibi olabilirsin.
http://www.cenkerbaydere.net/disc.html
 
Geri
Üst