Forgotten

DamnationGame demiş ki:
Vayyy beee...
Ekrem Tekrar metal alemlerine dönmüş.
Herkesin bir düşüşü sonrada bir yükselişi vardır.
Umarım tekrar Forgotten'ı ve Ekrem'i Heavy Metal alemlerinde görürürz.

Bu arada Ekrem. Bi ara görüşelim yaw.

Arda... ;)

Arda, ben şu anda askerdeyim... Ama bomba gibi kayıtlarla döneceğiz... Çok sağlam geliyoruz :)
 
CelestialEra demiş ki:
Hobareyyy taa kaç sene önce Reatreat demosunu verdiğim dostum Ender' in ( Elfender ) buraya grup hakkında mesaj yazması sonucu grubun tekrar toparlanma olayına girmesi gerçekten mükemmel. Umarım bu olay burda kalmaz ve gerçekten olur. 4 gözle Forgotten' ın yeniden kurulup, düzenlenip Retreat demosundaki gibi son derece damar ve süper parçalar yapmasını bekliyorum.

Bu arada Ekrem, ben Kemal, Kamil' in kardeşi... ;)



Upload ettiğim kayıtlar yeni kayıtlar.... Ortalığı inleteceğiz.... Bizi seven, destek veren herkese selamlar...
 
forgotten ı sebek ten hatırlıyorum.. 1998 1999 yılları arasında ankaralı grup forgotten dan cok bahsedılıyordu.. cok merak edıyordum o zamanlar istanbulda oldugum ıcın.. umarım eskı kayıtları bulabılırız bır yerlerden..
 
ekremkani demiş ki:
DamnationGame demiş ki:
Vayyy beee...
Ekrem Tekrar metal alemlerine dönmüş.
Herkesin bir düşüşü sonrada bir yükselişi vardır.
Umarım tekrar Forgotten'ı ve Ekrem'i Heavy Metal alemlerinde görürürz.

Bu arada Ekrem. Bi ara görüşelim yaw.

Arda... ;)

Arda, ben şu anda askerdeyim... Ama bomba gibi kayıtlarla döneceğiz... Çok sağlam geliyoruz :)

Ahhh ahhh. Benimde derdim askerlik.
Askerlikten dolayı elim kolum tamamen bağlı.
Askerlik olayını atlattığım gibi kayıtlardayız...O zaman sağlam kayıt nasıl olur bizde göstermeye niyetliyiz. Çok sağlam materyallerle uğraşıyorum şu an.
:twisted:
Forgotten'la eş zamanlı bir dönüş yaparsak süper olur.
Gerçekten çok sevindim bu işlere tekrardan el atacağınıza.

Bu arada sanırım askerliğin kısalması gibi bir haberle karşılaşacağız yakın zamanda. Kamil'i ve seni daha kısa sürede aramızda görmek güzel olacak... ;) Onur, Kamil, Ekrem 3'lüsü hallettiniz askerliği. Bir ben kaldım. :D
 
Selam ben FORGOTTEN Tolga yeni yaptığım parçaları sağolsun Ekrem upload etmiş, ben de yeni gördüm. Grubu toparladık sayılır ama ne yazık ki bu sefer de Ekrem'in askerlik olayı çıktı ortaya. Eylül'de kesin değil ama belki albüm olayı olabilir. Ekrem bi ara izine geldiğinde eski parçaları da upload edecek. Yeni parçalarda farklı tarzlarda bir şeyler de var. Umarım beğenirsiniz.
 
Forgotten Bio'su

FORGOTTEN 1995 yılı başında gitarist Tolga ve baterist Serdar tarafından kuruldu. Gitarist Can ve vokalist Bülent'in dahil olmasıyla grup beste çalışmalarına hız verdi. Aynı yıl içerisinde kadro tekrar değişti ve vokalde Cengiz, gitarda Ekrem, bas gitarda ise Kazım gruba katıldı. 1997 yılında Kazım ve Serdar'ın yerine gruba bas gitarist olarak Tears Of Beggar grubunun gitaristi Volkan ve aynı zamanda Autumn grubunun da bateristi olan Emrah katıldı. 1997 yılının sonlarında grup bu kadro ve klavyede Autumn grubunun gitar/vokalisti Orkut Eşber'in yardımlarıyla, 1998 yılında Türkiye'de yılın en iyi ikinci demosu seçilen, pek çok heavy metal dinleyicisi tarafından kült statüsünde sayılan, 1000 kopyaya yakın satan, yurtiçindeki ve yurtdışındaki basından çok iyi yorumlar alan ilk demosu "CONQUER"ı kaydetti.1998 yılı sonlarında Cengiz ve Volkan'ın gruptan ayrılmasından sonra vokalde Barış, klavyede ise Enis gruba dahil oldu. Barış, Ekrem, Tolga ve Enis'ten oluşan yeni kadrosu ile grup "RETREAT" adlı ikinci demosunu kaydetti. Bu ürün sadece promosyon amaçlıydı ve dünya heavy metal basınından çok iyi tepkiler aldı.
Grup 1999-2001 yılları arasında Tolga'nın askerlik görevi dolayısıyla sessizlik dönemine girmek zorunda kaldı. 2002 yılında underground şirket Innsmouth Productions tarafından FORGOTTEN'ın iki demosu üç ekstra şarkı ile beraber "THROUGH THE FIELDS OF BATTLE 1996-1999" adıyla CD-R formatında yayınlandı. Bu ürün yurtdışı ağırlıklı olmak üzere 750 kopya sattı. Tolga'nın askerlik görevinin sona ermesinden sonra, 2002 yılında FORGOTTEN biraraya gelmeye karar verdi fakat grup elemanlarının iş ve özel hayatlarındaki birtakım değişiklikler sebebiyle bu mümkün olamadı. Grup 2005 yılında tekrar toparlanma sürecine girdi fakat bu seferde beklenmedik bir şekilde grubun Lead gitaristi Ekrem'in askere gitmesi dolayısıyla tekrar sessizlik dönemine girdi. 2007 yılında Ekrem'in askerden gelmesi ile birlikte FORGOTTEN toparlandı ve şimdi kendilerini tekrar dinleyicilerinin ruhlarını fethetmek için hazırlıyorlar.

Şu anda FORGOTTEN kadrosu:

Vocals : Cengiz ÖZKAN
Lead Guitars : Ekrem KANİ
Rhythm Guitars : Tolga OTABATMAZ
Keyboards : Enis EREN
Drums : Emrah KOÇER

http://www.forgotten.com.tr
http://www.forgotten.rockmekan.com
http://www.herkesdinlesin.com/forgotten
http://www.myspace.com/forgottentr
http://frgttn.tr.gg
 
FORGOTTEN KONSERLERİ

Sevgili Dostlarım;
FORGOTTEN 10 yıl aradan sonra tekrar konserlerimize başladık ve yakın konser tarihleri şöyledir:

11 Mart - Odtü / Ankara - saat:15:00 - Bilet: 2 ytl.
15 Mart - Kemancı / İst - saat:21:00 - Bilet: 10 ytl.
21 Mart - Saklıkent/Ank - saat:20:00 - Bilet: (belli değil).

2309_1204276202.jpg
 
Arkadaşlar Black Omen adlı Black Metal grubu FORGOTTEN'ın "Through The Fields Of Battle" adlı parçasını izinsiz olarak 2. albümleri Sinphony'deki Loki:Causer of Ragnarok adlı parçasının introsu olarak kullanmıştır. Bu hem FORGOTTEN'a hem FORGOTTEN dinleyicilerine hem de Türk Heavy Metal dinleyicilerine yapmış oldukları büyük bir saygısızlıktır. Lütfen Black Omen adlı bu gruba yapmış oldukları hırsızlıktan dolayı tepkimizi gösterelim.
FORGOTTEN'ın bu parçasının orjinalini:
http://www.forgotten.rockmekan.com/index.php?ne=dinle&demo_id=12005 ,
http://www.herkesdinlesin.com/forgotten ,
sitelerinden dinleyebilirsiniz.
 
Black Omen grubunu seviyordum gerçekten fakat ucuz numaralarla,emeğe saygı duymadan, izinsiz ve habersiz böyle bir hırsızlık yapmalarını kınıyorum.
Ekrem abi bu durumda ne derler bilmem ama yanınızdayız :!:
 
BLACK OMEN'DAN ŞARKI ÇALMA SUÇLAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Black omen'ın 2. Albümü "Sinphony"de yer alan "Loki: Causer Of Ragnarok" adlı parçanın giriş kısmında yer alan melodinin, Forgotten grubununun “Through The Fields of Battle” parçası ile benzerlik taşıdığının farkındayız.

Olay, Forgotten grubunun 2004 lü yıllarda gerçekleştirdiği bir kayıt çalışmasında (Black Omen dan Baran ve Forgotten dan Tolga nın bulunduğu) melodinin akılda yer edip ve ilerleyen yıllarda bilinç dışı bir şekilde benzer bir melodinin ortaya çıkması şeklinde gerçekleşmiştir. Loki: Causer Of Ragnarok" adlı parçanın giriş kısmında yer alan Intronun alt yapısının Fotgotten'a ait olduğu görülmektedir.

İnternet ortamında bir takım art niyetli dinleyiciler olayı sorup soruşturmadan grubumuzu karalama yoluna gitmişlerdir. Beste çalma suçlamaları kesinlikle doğru değildir. Böyle talihsiz bir olay yaşanması grubumuzun 8 yıllık müzik yaşantısına ve onurumuza zarar veremeyecektir. Diğer gruplara zarar verecek kasıtlı bir hareketimiz ya da saygısızlığımız söz konusu olmamıştır.

Herkesin bilmesini istediğimiz bir diğer konuda Black Omen ve Forgotten arkadaş ve iki kardeş gruptur. İlerleyen zamanlarda yılların köklü grupları olan Black Omen ve Forgotten grubunu birçok organizasyon ve konserde omuz omuza, destek ve beraberlik içerisinde göreceksiniz.
 
BLACK OMEN'DAN ŞARKI ÇALMA SUÇLAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
BLACK OMEN GRUBUNUN RESMİ WEB SİTESİNDE YAPMIŞ OLDUÐU AÇIKLAMANIN SON HALİDİR.
Black omen'ın 2. Albümü "Sinphony"de yer alan "Loki: Causer Of Ragnarok" adlı parçanın giriş kısmında yer alan melodinin, Forgotten grubununun “Through The Fields of Battle” parçası ile benzerlik taşıdığının farkındayız.Olay, Forgotten grubunun 2004 lü yıllarda gerçekleştirdiği bir kayıt çalışmasında (Black Omen dan Baran ve Forgotten dan Tolga nın bulunduğu) melodinin akılda yer edip ve ilerleyen yıllarda bilinç dışı bir şekilde benzer bir melodinin ortaya çıkması şeklinde gerçekleşmiştir. Loki: Causer Of Ragnarok" adlı parçanın giriş kısmında yer alan Intronun alt yapısı Forgotten'a aittir. Grubun bilgisi dışında gerçekleşen ve bu durumdan dolayı mağdur olan Forgotten’ dan özür dileriz.Bazı dinleyiciler tarafından gelen beste çalma suçlamaları kesinlikle doğru değildir. Böyle talihsiz bir olay yaşanması bizi son derece üzmüştür fakat bu durum, grubumuzun 8 yıllık müzik yaşantısına ve onurumuza zarar veremeyecektir. Diğer gruplara zarar verecek kasıtlı bir hareketimiz ya da saygısızlığımız söz konusu olmamıştır.

Herkesin bilmesini istediğimiz bir diğer konuda Black Omen ve Forgotten arkadaş ve iki kardeş gruptur. İlerleyen zamanlarda yılların köklü grupları olan Black Omen ve Forgotten grubunu birçok organizasyon ve konserde omuz omuza, destek ve beraberlik içerisinde göreceksiniz.

Kaynak:http://www.blackomen.net/blackomen/anasayfa.htm
 
forgotten :) 10 küsür sene önce elimizde bir demo,onun müzikal yapısından o kadar etkilenmiştik ki :) tekrar kurulduğunu duyduğum gün çocukluğumdan kalma bişeyi bulduğuma çok sevinmiştim.yolunuz açık olsun.istediğiniz yerde istediğiniz kadar başarılı olursunuz işallah :)
Egemen Erdoğan
 
FORGOTTEN Almanya'da yapılacak olan Legacyfest'in oylamasını dünya birincisi olarak tamamladı. Gruba başarılar diliyoruz.
 
FORGOTTEN'IN ALBÜM KAYIDI BİTTİ SIRADA MİKS AŞAMASI VAR.

Selam, FORGOTTEN'ın "IRON MOUNTAIN" albümünün kayıtları bitti. Sırada miks aşaması var, kısa bir süre sonra albümden ilk parça "SHAMAN" yayınlanacak. Beklemede kalın.
 
Geri
Üst