Fear and loathing in Las Vegas

gerçekten benim de gülerek izlediğim filmlerden birisidir kendileri ama las vegasın ortamını ve pisliklerini anlatması açısından biraz "abartılmış" da olsa belgesel nitelik taşır(halisünasyon sahnelerini saymıyorum:))
 
bikaç yıl önce izleyipte pek beğenmediğim ama aradan geçen bi kaç yılın ardından sinema görüşümün belli bir mutasyon geçirmesi sonucu bu filmi bi daha izlesem eminim ki çok beğenirim...biyerlerden bulmak lazım...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
DaRkShInE demiş ki:
gerçekten benim de gülerek izlediğim filmlerden birisidir kendileri ama las vegasın ortamını ve pisliklerini anlatması açısından biraz "abartılmış" da olsa belgesel nitelik taşır(halisünasyon sahnelerini saymıyorum:))

Hoca, filmin çoğu sahnesi zaten halisünasyon. Güzelliği de orada. Ama bir asansör sahnesi var, hani Cameron Diaz'ın çok küçük bi rol aldığı sahne. Resmen koptum o sahnede. Bir de küvete radyo fırlatma olayı varki, o da ayrı bi komedi :D Geçen gün CNBCE verdi, ben de ilk defa izledim. Tekrar yakalarsam kaçırmayacağım.
 
terry gilliam'ın alkol ve uyuşturucunun her versiyonunun bağımlısı olan iki tipi(johnny depp ve benicio del toro) anlatan süper saçma filmi. Depp hayranları için ilginç bir deneyim olur bu film:) filmde cameron diaz ve tobey maguire(zıpaydırmen) nin küçük rolleri var.
 
bi insana kel olmak ancak bukadar yakışabilir. filmin iddalı bi konusu yok ama anlatığı olayları (ki kafanız yerindeyse) birebir yaşatan bir film. benicio nun şeytan tribi hala aklımızdadır ve daima orada kalacaktır. severek tüketilir her zaman.
 
Periyodik olarak izlerim bu filmi... Her seferinde değişik bir keyif alırım... Johnny Depp in mükemmel oyunculuğu ilk farkettiğim filmdi sanırım bu film..


fear-and-loathing-in-las-vegas.jpg
 
Johnny depp'in oyunculuğuyla ve konuşma tarzıyla zirveye çıktığı filmlerden biridir.(herifin kötü oynadığı film yok o ayrı bi konu)
izlenilesi bi film tavsiye ederim
 
Requiem For a Dream'in absürd komedi versiyonu gibi birşey yapmış yönetmen Terry Gilliam. uyuşturucunun yol açtığı traji komik olaylar ile ne denli zehir zıkkım bir illet olduğunu başta adamım Johnny Depp olmak üzere mükemmel oyunculuklar ile sergilemektedir.
 
Geri
Üst