45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

The Last of Us Part I'ın PC versiyonu pek olmamış maalesef. 6GB 1060GTX'li eskice bir sistemde oynuyor olsam da, en düşük grafik seçeneklerinde daha akıcı olabilmeliydi sanki.. Oynanıyor yine de.. Ve konuyu bilmesem daha keyif alırdım büyük ihtimalle..

Bu tip oyunları sevenler o kadar popüler olmayan Days Gone'a da bakabilirler. Hikayesi çok etkileyici değil, biraz tekrara düşüyor, ama bir "open world" oyunu sayılır. PC'de de cayır cayır da çalışıyor. Biraz hakkı yenmiş bence..
 
Son düzenleme:
Sıkı Battlefield hayranı olarak yaklaşık 20 yıldır oynarım,son yıllarda en büyük rakibi Call of Duty gibi oyunları bozuk piyasaya sürüp sonra güncellemeler ile “Kervan yolda düzülür” mantığı gütselerde 1 yılın sonunda oyunu anca yapıyorlar 😊

İstatistik geçen akşamdan 🙂

IMG_1441.jpg
 
Forza Horizon 4 oynuyorum.3.oyunda 1500 saatim var 5.oyunda 250 saatim var alalı bayağı oldu aslında ama buglar vardı düzelene kadar ara vereyim dedim.4.oyunda ise 2500 saatim var.Onun dışında arada Skyrim girerim onda da sağlam bi 1500 saatim vardır.Battlefield 1 de 1000 saatim var.Ama en çok Gta Online oynamışımdır.7500 saatim var :D
 
Atomic heart ve diablo IV'e düşmemek için bugün horizon serisine ait ne içerik varsa komple indirdim, yaşasın ps plus beleşçiliği. Bir süre idare eder diye düşünüyorum. Dead space remake'den de callisto protocol gibi beklediğim verimi alamadım, bazı şeylerin büyüsü tek seferlik maalesef. Yine de serinin devamı gelirse nostaljisi hatrına oynarım.

Elden ring ise akmıyor oğlu ilerlemiyor. Oyunu bitirmeyi geçtim, neresinden kaptırıp içine gireceğimi bile kestiremedim hala. Atla gez toz dolan, onu kes bunu kes, kesemediğine denk gelince kalbin sıkışana kadar sardır, en sonunda nefret edip kapat çık. Sanırım konu işlenişi ve hikaye örüntüsü bana göre değil, artık kabul ettim. Yine de haritanın muazzam boyutu ve keşifçilik dürtüsüyle henüz ipini çekip silemiyorum.

Returnal'dan beridir öle bayıla oynadığım bir yapıma denk gelmedim, çıkmasını beklediklerim ve hali hazırda piyasada olup da bir dünya para baymak istemediklerim hariç şimdilik radarımda matah bir oyun yok gibi.
 
Geri
Üst