45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

baska survival oyunu oynadınız mı? o oyun ile conan exiles i karsılastırabılır mısınız? ben oynamayı dusunuyorum ama emin olamadım acıkcası.
Oyun yeni olduğu için çok fazla hata var ama bence yine de güzel bir oyun. Adından da anlaşılacağı üzere sürgündeki bir karakteri canlandırıyoruz ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunda muhteşem yapılar ve eko sistemler var. Resimlere bakarsanız zaten göreceksiniz. Neredeyse bütün survival oyunları oynadım ama pek benzeri yok. Forest olabilir oynanış olarak belki. Bende henüz yeniyim oyunda ama çeşitlilik bol. Sizi öldürmek isteyen bir çok hayvan (deve kuşu, timsah, sırtlan, akrep, örümcek, gergedan) ve enteresan yaratık (gorilimsi kaplumbağa, iskeletler vb.) var. Ayrıca sizin gibi ama genelde çete şeklinde gezen insanlar var. Bir şekilde gelişmeye çalışıyorsunuz. Daha önceki oyunlarda görmediğim özellik olarak din özelliği var. Dininizin gerekliliklerinizi yerine getirirseniz tanrınız size yardım falan ediyor, adamları bayıltıp, çalıştırarak direncini kırıp köleniz yapabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla oynarsanız keyifli saatler geçireceğiniz bir oyun yani.
 
ben gardropların üstünden kat kat poşetlere sarıp kaldırdığım eski konsolları yıllar sonra çıkardım :) dreamcast, xbox original, ps1 vs. hepsi hala canavar gibi çalışıyor :) Bütün oyunların birbirinin aynısı olduğu şu dönemde, nostalji ilaç gibi geldi...
 
Biraz geç kaldım ama sonunda soma'yı bitirdim ben de. Çalışma düzenim sebebiyle oldukça uzun sürdü, alıştığımdan da epey farklı bir horror-survival deneyimi oldu. Grafikler ps4 üzerinde fena değil, oynanışı basit. Hikaye boyunca bunaldığım, sıkıldığım bir bölüm olmadı. Sonunu da gayet sevdim.

Horror-survival kimyası gereği soap opera esintili sonları yemiyor bence. Hatta sonu zorla ite kaka "mutlu"laştırılarak (?) bitirilen tüm hikayeler asitte eritilmeli fakat soma'da çok başarılı ve yaratıcı bir kapanış mevcut. Detay verip oynayacakları gıcık etmeyeyim, tavsiye ederim.
 
Bunu cevaplamak çok zor, henüz daha çok başındayım, ancak şimdilik eski Torment'e pek benzemediğini söyleyebilirim...Çok farklı bir combat yaklaşımı var, şimdilik gayet hoşuma gitti...

Dövüşten ziyade hikaye ilgimi çekiyor o evrende zaten, sıçıp batırmamışlarsa benim için yeterlidir dövüş konusunda :) Tyranny ve Pillars of Eternity de oynamışsındır o halde hocam? :)
 
Dövüşten ziyade hikaye ilgimi çekiyor o evrende zaten, sıçıp batırmamışlarsa benim için yeterlidir dövüş konusunda :) Tyranny ve Pillars of Eternity de oynamışsındır o halde hocam? :)
Şimdilik hikaye güzel başladı ancak ilk torment neredeyse devam okumaydı (kitaplar vb.) ancak bu sanki daha fazla hikaye odaklı...

PoE oynadım ancak Tyranny i oynamamıştım, bakıyorum hıznan ;)
 
Ağlamıyorum, gözüme toz kaçtı.
call_of_duty_4_mw_by_zajakiel-d41rn2z.jpg
 
oynamakda zorluk çekiyorsanız daha basit rpgler ile başlayabilirsiniz sistem nasıl işliyor öğrenmek adına ama zaten kolay olmalı bilmiyorum :D arayüzü öğrenirseniz belki yararı olabilir. harita kullanımı, journal kullanımı vs
 
Geri
Üst