45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Yok ben standart versiyonunu oynadım, the elder scrolls ile tür olarak benzerlikleri var ancak elder scrolls çok farklı. Lanet olsun bu oyun sevdasına, geçenlerde bf3'ün premium versiyonunu satın aldım, pazartesi günü vizeler başlıyor, bu güne kadar 2 derse girdim, ders isimlerini bile bilmiyorum ancak o premium ile açılan haritaların başından kalkamıyorum :D

Hocam Lord of the rings versiyonunu kesinlikle öneririm o halde.
 
Kesinlikle öneririm.

c-Rpg en yaygın, stabil ve zevkli modlardan birisi. Biraz dengesiz ama, mesela ilk 10 level boyunca muhtemelen 1 frag bile alamayacaksın çünkü tek çekecekler :) 6-7 saatte olursun ama merak etme. Bu süreyi oyunu çözmek için kullanırsan ileride çok zevk alırsın.

Türkler oldukça fazla ama apaçi bir topluluğa rastlamadım henüz, genelde üni. öğrencileri. Geyiği çok eğlenceli oluyor, Harun Yahya ve kızlarının isimlerini nick olarak seçen bir clan bile vardı. Bu arada oyunun orjinal olması gerekiyor online oynamak için.

Oyundan atılma olayı da şu, burada adam kestikçe değil zamanla exp ve para geliyor. Oyunu açıp bir halt yapmadan zaman geçirirsen, exp ve para gelsin diye server'dan atılıyorsun. Banlanma oylamayla yapılıyor, ama oyuncu kitlesinde çoluk çocuk pek olmadığından herhangi bir gevşekliğe şahit olmadım.
 
Gayet iyi görünüyor hocam valla en yakın zamanda orjinal cd yi edineceğim o halde. Gerçekten ilgimi çekti. Peki lord'lar krallık'lar olayı falan nasıl?
 
Bunda o tür bir şey yok, direk battle şeklinde yardırmaca. Çeşitli oyun türleri var mesela Siege, adından da anlaşılabileceği gibi kale savunma. Saldıran takım bayrağı indirirse kazanıyor. Futbol, bakireyi koruma, çatışma vs. vs. gibi farklı türler var :) Item'ları internet tarayıcın ile kontrol paneline girerek satın alıyorsun. Güzel tarafı da oyunun reel para ile bir alakası yok. Herkes eşit şartlarda kasıyor yani :)
 
Son 5 senedir Shaiya oynuyorum bir ara hayatımı mahveder derecesinde a-sosyal yaptı beni, hatta babam bile artık bana lan oynama kaç yaşına geldin demekden bıkıp gecenin bir vakti boxer la odaya girip direk pc nin fişini çekip yatar olmuştu : ) askerden sonra biraz kurtuldum ama hala tam kurtulmuş değilim çünkü bir pvp manyağıyım : )

Yeni başlayacaklara önerim son serverlardan başlayın birde TR serverini tavsiye etmem pek bendemi var bilmiyorum ama Türklerin çoğunluk olduğu yerlerde oynamayı sevmiyorum *_*
 
FM 2013 çıktı. Steam'deki sorunlar nedeniyle biraz geç kurdum ama geç kurmama rağmen öyle abanacak vakit bulamadım. Valla açık fon rengini tek seçenek yapmışlar, gözümü zorluyor. Vergiler-mergiler derken oyun ilk bakışta biraz karmaşık halde, her seferinde de arayüzü değiştiriyorlar, ne gerek var bilemedim.
 
Dishonored Dishonored dedik aylarca ve Borderlands bitti buna başladık. Fakat iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim yahu. Ben daha Fallout tarzı bir şey bekliyordum. Bu Hitman tarzı stealth oyunu çıktı. Fallout'ta da sneak levelım hep düşüktü mesela, gerek görmüyordum :D Çok şahane mekanlar var, steampunk var ama stealth tarzı benim gibi sabırsız insanlara zor geliyor. Bir yere saklanıp bekliyorsun nöbetçi geçsin de ensesine sokayım pıçağı diye, beklemekten sıkılıp eah lan diye ortaya atlıyorum. Bu sefer de bir sürü adam toplanıyor başıma şak diye indiriyorlar. Gene de atmosfer çok güzel, oynamaya değer bence.
 
fifa 2013'ü ps3'te en sonunda test edebildik, oynadığım demo versiyonuydu. en son söyleyeceğimi ilk başta söyliym: hayatımda oynadığım en iyi futbol oyunu, çok net. aynı yorumu geçen sene fifa 2012 için yapmıştım, bu sene de aynı yorumu yaptırıyorlarsa bu adamlar her sene üstüne koyuyorlar arkadaş, 2-3 sene sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum.

fifa 2013'ü ilk oynadığımda sesli düşünerek etrafımdakilere "hacı bu oyun alınmaz, 2012'den hiçbir farkı yok" demiştim ama yanımda 2012'yi çok oynayan adamlar olduğundan onların bana bazı şeyleri farkettirmesiyle ve ben de 3-4 maç daha yaptıktan sonra aradaki farkı algılayabildim. ama ilk görünüşte hakkatten oyun anlamında fark yokmuş gibi geliyor ama var. adamlar daha kıvrak, her sene robotik yapıdan bir adım daha canlıya geçiyorlar, topun ayağa yapışma olayı da keze her sene iyileşiyor, top kaptırma ve top çalma gerçeğe daha yakın hale geliyor. ara paslar inanılmaz keyifli, üçgen tuşuna ne kadar uzun süreli bastığınla orantılı olarak ara paslar çok daha gerçekçi atılıyor, evet eski oyunlarda da üçgen'e fazla bastığınla orantılı bir hızla gidiyordu ama belli bir yerde top saçma bir şekilde duruyordu, 13'te bu saçma frenleme yok.

grafikler gerçekten dehşet, iyi bir tv'de oynuyorsanız oyunu, lig tv'den yayınlanan hd maçlar halt etmiş, mükemmel bir futbol maçı ambiyansı, kramponlara daha fazla önem vermişler sanki, instant replay'de oyunu durdurup pozisyonları izlediğinde gözlerine inanamıyor insan, krampon birebir aynı.
başlama seromonisinde oyuncuların soyunma odalarından çıkışları daha ayrıntılı ele alınmış, sahaya girerlerken güvenlik görevlileri ve polislere özel önem verilmiş nedense :) oyuncuların biribirleriyle tokalaşması hakemin yazı tura atıp top/kale seçimine kadar bütün süreçlere yer verilmiş ki bu ilk defa oluyor bir oyunda benim bildiğim.
bir de deplasman tribünü daha bi belli oyunda.
gidip bir yerlerde oynamanızı şiddetle tavsiye ederim aman haa bazı ps cafelerde korsan oyunlar var, hiçbirşey anlamazsınız onlara denk gelirseniz, orijinal cd kullanan bir yere gidin ve oynayın ;)
 
Ya ben 2012'yi hiç beğenmemiştim açık söyleyeyim. Ki ezelden beri Fifa'cıyımdır yani, ona rağmen beğenmemiştim. Şimdi oyuncuların hareketleri filan aynıysa sıkıntılı bence. Alalım mı napalım reyiz sen söyle? Söyle kendimizi keselim icabında. FM crack olayı bitti, yapamadılar; bunu becerdiler mi acaba? :D
 
Ya ben 2012'yi hiç beğenmemiştim açık söyleyeyim. Ki ezelden beri Fifa'cıyımdır yani, ona rağmen beğenmemiştim. Şimdi oyuncuların hareketleri filan aynıysa sıkıntılı bence. Alalım mı napalım reyiz sen söyle? Söyle kendimizi keselim icabında. FM crack olayı bitti, yapamadılar; bunu becerdiler mi acaba? :D

abi öncelikle şunu söyliym. bu benim söylediklerim tamamıyla ps3 için geçerlidir. pc'de olay nedir ne değildir bilmiyorum. pc'de en son oynadığım futbol oyunu fifa 2005 :)
bu işten anlayan futbol oyunu manyakları (ki bi tanesi kardeşimdir) pc ile ps3 arasında çok fark olduklarını söylüyorlar, inanmıyorsanız bir gün yüzleştirebilirim sizleri :)
sen büyük ihtimal pc'ne alıcan. fifa 2012'yi beğenmemen doğrusu şimdi beni de pc ile ps3 arasında fark olduğuna inandırdı bak şimdi :)
oyuncu hareketleri kesinlikle aynı değil, yukarıda dediğim gibi başta aynı geliyor, olayın farkına varmak için arka arkaya 3-4 tane fifa 2013 maçı yapıp hemen arkasından fifa 2012 oynaman yeterli ;)
abi ps3'ün olsa direkt al derim bak, mükemmel bir oyun ama bak pc/ps3 farkı sorunsalı hakkında kesin bilgi verecek düzeyde değilim. bu işten anlayan arkadaşlar varsa onların da fikrini almak isteriz elbet.
 
Dota 2 davetiyesi var elimde fazladan. İsteyen varsa gönderebilirim.

Dishonored beni sarmadı arkadaş. Yani oyun güzel ama ilk oynadıktan sonra kapattım ve bir aydır hiç açmadım bi daha :) Neden bilinmez, bi çekiciliği yok gibi.
 
PlayStation 3 aldım! God of War: Ascension çıksada oynasak. :) Bu akşam da God of War 3'e başlıyorum. Baba, amca, kardeş demeden biçeceğim hepsini !!! Gaza geldim ulan.
 
Windows PC'm var. Abartı bir şey değil ama i7, 6GB ram falan, düzgün bir sistem. Çok uzun zamandır hiç oyun oynamadım. En son yıllar önce commandos falan çok sevmiştim. Çok zaman almayacak, aşırı bağımlılık yapmayacak, oyun tavsiyesi gönderseniz pampalar! Sağolun.
 
Age Of'un butun serilerini (ek paketleriyle beraber) tavsiye ederim.
Far Cry'in 3.su cikti bilmiyorum sistemin kaldirir mi onu da tavsiye ederim. (3.yu henuz oynamadim ama 2.si oyle iyiydi ki..)
 
Geri
Üst