45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Böyle satin almaktan bahsedenlerden utanıyorum çünkü torrentten indirip oynadım. Çok iyi oyun çok da güzel oyun, şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en iyi senaryo. O kadarını bari söyleyeyim.
 
Böyle satin almaktan bahsedenlerden utanıyorum çünkü torrentten indirip oynadım. Çok iyi oyun çok da güzel oyun, şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en iyi senaryo. O kadarını bari söyleyeyim.

Eskiden olsa ben de indirirdim ama artık Steam, GreenManGaming, Humble Bundle gibi tonla ucuza oyun satan siteler var. Hele bir de indirime girince daha güzel oluyor. Ha bazen açgözlülüğümden oynamayacağım oyunlarıda alıyorum, orası kötü. :D

Bu arada PS3'ü olan varsa varsa ve aksiyon seviyorsanız şiddetle Castlevania: Lord of Shadows'u tavsiye ederim. Boss savaşlar enfes. Puzzle'lar 10 numara. Sinematikler ise şahane.
 
Geçen aylarda peşpeşe Uncharted serisini oynadım, 2.oyunda resmen orgazm oldum. Naughty Dog resmen destan yazmış. Last of Us'ı oynasam kalp krizi geçireceğim demek ki. Ucuzlasada alsam yav.

Bu arada GTA 5'i oynayan oldu mu? GTA demişken, PS3 ya da Xbox 360'ı olanlar Red Dead Redemption'u ıskalamasın. Hiç abartmıyorum, oynadığım en iyi oyunların başını çekiyor. Özellikle Western severler kaçırmamalı. Rockstar hikaye konusunda çok iyi be.
 
Son düzenleme:
Piyasadaki oynamaya deger cogu oyunu bitirmisimdir. :) dead space serileri mass effect serileri resident evil serileri elder of scroll serileri might and magic call of duty battlefield serileri basta olmak uzere sanirim 100 150 arasi oyun bitirmisimdir yaklasik bir ay ugrastigim total war rome 2 en cok zorlandigim oyundur. Su an borderlands 2 fifa 14 van helsingi oynuyorum. Call of duty ve battlefield 4 siradaki oyunlar :) sanirim oyun bagimlisim ben :)
 
Steam kış indirimleri başladı. 4 gün oldu, aynı oyunları ısıtıp ısıtıp indirime sokuyorlar. Bir tek Witcher 2'yi aldım. 5 dolara düşmüş. RPG severler oynamalı.
 
The Elder Scrolls V Skyrim ; Hayatımda oddworld serisi, Shadow man, Resident Evil 4, Soul of The Samurai, Silent hill'den sonra Tekrar karşılaştığım oyun ötesi oyunlardan. Arkadaş bir kere oyundaki atmosfer-yalnızlık,geriplandaki insanın (En azından benim) ruhuna dokunan müzikler hatta aksiyon sahneleri geldiğinde devreye giren şu iki ruh parçalayıcı müzik ; Blood and steel ve bu müzikte vokal girdiğinde tası tarağı herşeyi atıyorum, 2.side Tooth and Claw bu iki müzik mp3 playerimde vazgeçilmezler arasında. Jeremy Soule eserleri.

- ağustos 2012 de başladım bu oyunu Ps3'te oynamaya, ekim 2013 de bıraktım ya da bitti. Çünkü bildiğin klasik bir The end'li trailer tarzı bir bitişi yok, Tüm görevleri (Buglar dışında) yaptım, normal verisyonda 81 level son level , Daha sonra Şu Dragonborn-Heartfire ve Downguard dlc leri çıktı, onunlada bir 256 levele kadar dayattım oyunu. Bütün skill ağaçlarının hepsini perkledim tüm gizli silahları kostümleri zaten ezberlemiş durumdayım. Tabi bu 1 yıldan fazla zaman içinde defalarca 81 levele ulaşıp sonra tekrar baştan başka bir ırkla başladım durdum, 1-2 ırk haricinde neredeyse tüm ırklarla oyunun son noktasını yaşadım.

- Tavsiyelerim, mümkünse pc de oynayın iyi bir monitörle oynayın. Ben ps3 te oynadım, ps3 grafikleri pcye göre malum kötü ve bir kapıyı açıp neredeyse 2 dakika bekliyorsunuz gireceğiniz yer için. Bunu 45. levelden sonra yapmaya başlıyor genellikle.

- Bilginiz olsun arkadaşlar; Skyrim için Level artırımı-skill üzerine ve bazı önemli detayları anlatan, yaptığınız takdirde lordun lordu olabileceğiniz uzunca bir yazı hazırladım. Eğer ihtiyaç duyarsanız ya da lazım olursa gönderebilirim. Skyrim çok başka bir oyun çok, yani aslında birazda duygusal adam işi. Yoksa akılmı kalır öyle manzaralardan gecelerden ve atmosferlerden.

- Son olarak beni kalbimden fena şekilde vuran şu iki güzelliği sizinle paylaşmak istiyorum.

Gathering Storm ;

Sky Above, Voice within ;

Ve tabiki şu güzelliği de es geçmemeli ;
 
Geçen ay eş zamanlı olarak ghosts, bf4 ve beyond: two souls'a başladım. BF4 için kamyon dolusu küfürler gönderiyorum ea sports'a. Save dosyalarım habire siliniyor. Ek olarak; ben özel hiçbir görüntü atraksiyonu göremedim bu oyunda. Şimdiden benim için bir bf2 yada 3 değil. Tilt olduğum için bu hafta dokunamadım. Esasen 2 haftadır hiçbirine dokunamadım çünkü iğrenç bir işte vardiyalı çalışıyorum. Fırsat bulursam yine alıp ilk 2-3 kampı geçip bir daha da dokunamadığım tomb raider'ı da aradan çıkarmak istiyorum.

Dead space 3 içinse şunu diyebilirim; bir efsane ancak bu kadar adice yerin dibine batırılabilir. 1 ve 2'yi oynayıp benimle aynı keyfi almış olan bünyeler sanırım anlayacaktır bu duyguyu. 2013'ün en buruk hayal kırıklıklarından biri oldu benim için. Hikaye akışı berbat, buglar bezdirici, yeni necromorphlar gerçek birer fiyasko.. 2 muhtemelen son 10 yıllık oyun tarihinin en mıuazzam yapıtlarındandı, 3 ise gerçek bir çöküş. Bu kafayla yapılacak bir 4. oyuna para vermem sanıyorum. Yemişim serisini koleksiyonunu.

Neyse ki last of us gibi bir dalımız oldu tutunacak, bu sayede 2013'ün tüm rezil kepaze yapıtlarını unutabilirim.

Dying light'ı merak ediyorum bu aralar. Yaşasın zombirik oyunları.

Bu arada ps3 üzerinden oynuyorum genelde blackops 2, ghosts ve bfr4 online yardırıyorum. Tüm dadaşlara selam ederim; akchamurat olarak ekleyebilirsiniz.
 
Last of Us PSN'de indirime girdi. PSN+ üyelerine 53 TL, normal üyelere 59 TL. Aldım hemen. Gece açmıştım, sabah inmiş. Çabuk akşam olsa bari. :D
 
God of War Ascension'u henüz oynamadım. Senaryo modu 6 saat sürüyormuş! Şöyle 40-50 TL olduğunda alacağım. Lakin oynayanların birçoğu oyunu beğenmediklerini söylüyor. Ben demosunu oynamıştım, kamera açılarını rezil etmişler. Zaten 3.oyun son olmalıydı ama adamlar inatla GoW yapmaya devam ediyor. Bakalım daha kaç tane prequel God of War göreceğiz.
 
Ben 6 saatte bitiremedim, türkçe dublajlı olması güzel, 3 ün renkleri gözlerimi mahvetmişti 4 daha yumuşak, tüm seriyi oynamıştım bunu da almak zorunda hissettim kollu paketi 220 ye almıştım 4 ay evvel. Online da zevkli oluyor
 
Skyrim'i beğenenler Fallout 3 ve Fallout New Vegas'ı da denesinler, aynı stüdyonun daha önceden çıkmış Post Apocalyptic temalı oyunları (ki Fallout efsanesi 1 ve 2'dir ama onda izometrik kamera).
 
Geri
Üst