45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

dün tomb raider u kurdum ve aşık oldum yeni karaktere.herkes açıp oynasın.mümkünse ultra ayarlarda oynayın.

dead space 3ü de bu sabah 10 dakka oynadım.2. oyun efsaneydi benim için de, doğal olarak 3ten neler neler bekliyor insan ama görünen o ki çok bir şey beklememek gerek.
 
Oynamadıysanız Bastion ı tavsiye ederim. Müzikler, anlatım, dünyanın sekillenmesi vs tam sanat eseri. Normal oyunlardan farklı şeyler arıyorsaniz Stanley Parable ve Antichamber son zamanlarda oynadığım en yaratıcı ve ilginç oyunlardan bazıları.
 
Skyrim'i beğenenler Fallout 3 ve Fallout New Vegas'ı da denesinler, aynı stüdyonun daha önceden çıkmış Post Apocalyptic temalı oyunları (ki Fallout efsanesi 1 ve 2'dir ama onda izometrik kamera).

- Dostum 80'lerin sonu 90'ların başında ve hala günümüze kadar arasıra devam eden Atari salonu çocukluğumdan dolayı ya da başka bir sebeple olabilir ama böyle uzay kasklı elde tüfek techizat tıpkı amerikan askeri gibi ve one-person-shooter tarzı kameralı oyunları ( mass effect,fallout,metro,dead space,call of duty, Metal gear solid vs.) oldum olası sevemedim. Hele şu kamera modunu neden default yaparlar anlamam. Ben Skyrimin ortaçağ dünyasını Rpg oluşu ve tüm o otantik havasından dolayı sevdim.

-
 
Dragon Nest şiddetle tavsiye ederim. Hayatınızda göremeyeceğiniz skillere ve oynanışa sahip online bir oyun. Aşırı derecede kaliteli. Özellikle uzak doğuda bayağı ünlü.
 
Yalnız bir şey diyeyim bu oyun olayı hakikaten tam bir afyon, buna kesin kanaat getirdim.

1 aydır NBA 2K'nın my player dalgasına sardım ama ne sarmak; o oyunun tekinde yenilince klavyeyi parçalayıp kuduz gibi bağıran Alman oğlan var ya neredeyse ona döndüm. Reboundları alamayınca masalara tokat atar halde buldum kendimi, o derece. Kendimden utandım kardeşim resmen utandım, kimseyi aradığım sorduğum yok, baksalar tüm gün oyun oynuyorum öyle günde 1-2 maç yapıp kapatmaca şekli de değil yani. Dün de yenisini indirdim bakalım ne olacak sonum.

Hayır niye afyon diyorum? Bu sabah hafızamı azıcık zorlayıp ufak bir hesap yaptım; fark ettim ki oyuna gömüldüğüm 1 ay süresince ne bir sayfa kitap okumuşum ne de iki satır not almışım.

Oyun alkolden daha zararlı, hiç tartışmam bundan sonra.
 
Yıllarca one person shooter oyunlar oynadım ve diyebilirimki tam bir hastalık. Oynamamak için almıyorum, zira bir oyunu aldığımda gece 12de oturur sabah 5te bitirirdim. Neyseki eskide kaldı.
Son bir yıldır bu simulatör işlerine sardım.

1514322_10152064132587225_1271783106_n.jpg
 
- Betimleme yapmanın bugünkü adı ; '' Demogoji yapmak, çok konuşmak, kafaya çok takmak '' olmuş maalesef. Halbuki betimleme yapmak özeldir. Dolu adamların işidir. Sözüm meclisten dışarı. Burada anlatmak istediğim ; Betimleme yapmayan insanları değilde yapan insanlara gösterilen itici tepkiyi sevmiyorum.

- Fight night champion hastasıyım. Sonuna kadar tavsiye ediyorum. Fakat ; Genellikle dövüş oyunu oynamış, refleks kombinasyon ve motion capture stilinden etkileniyorsanız tavsiyem olur. Son teknoloji oyunlarına hasıl adamlara pek gelmez. Ben her gün saatlerce oynuyorum. Elimde 93 tane ps3 oyunu olmasına rağmen :)
 
Geri
Üst