45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Yav şaka maka bu HEAVY RAIN ne oyunmuş arkadaş, geçenlerde bitirdim. Bayıldım kaldım, interaktif film cinsinden bence en iyisi, beyond two soulsa göre kıyaslarsak. Feci etkisinde kaldım bir kaç gün. Yeniden oynamayı düşünüyorum, hunharca tavsiye ederim.
 
Mutlaka oynamalısın, tarzında en iyisi. Oyunda ki yağmur teması ciddi etkiliyor insanı. Gerçekten yağmurlu havalarda ve mümkün mertebe yüksek sesle oynayınca tam havaya sokuyor insanı.
 
Yağmur filan denince kulakları diktim... Ne oyunu bu tam olarak? Hayvani makine ister mi? Peki ya bana bu oyunu bir cümleyle özetlemeni istesem, evet evet istesem; ne dersin? :mal:
 
B
Yağmur filan denince kulakları diktim... Ne oyunu bu tam olarak? Hayvani makine ister mi? Peki ya bana bu oyunu bir cümleyle özetlemeni istesem, evet evet istesem; ne dersin? :mal:

Aslında bir gün bir çılgınlık edip beni sevdiğini söylesen daha iyi olur gibi me geliyor sanki falan :D

Bir şekilde çağrışım yaptı da :D , neyse konumuza dönelim. Hayvani makina ? Ps3 hayvani bir makina değil ise senin için, bir adet ps3 işini görecektir. Çünkü oyun Ps3 oyunu. Türü ise ; İnteraktif film - oyun. Yani bu türü daha önce denemediysen bu oyun değil ki diyebilirsin ama nihayetinde oyundur. Sadece tekniği ve teknolojisi farklı. Saw filminden esinlenmiş sahneler de barındırıyor, oyun dram ve gerilim türü. Ayrıca yaptığın seçimler verdiğin cevaplara göre sonu ve gidişatı değişiyor bunu da bilesin. Şimdi tam detaylı anlatıp deşifre etmek istemem oyunu. Ama bilirsin bu işleri, youtube'a ne yazsan çıkıyor. Oyunun adını arat ve mümkün mertebe yüksek çözünürlüklü (720p - 1080p) videolardan izle ki ön yargı oluşmasın. Zaten grafiği direk film havasında ve harikadır. Ayrıca ekşi sözlükte '' Farklı görüneyim millet beni dantel sansın, aşmış insan sansın'' diye debelenen çok fazla tip var. Onların eleştiriden asla sayılamayacak saçma sapan yorumlarına pek aldırış etme kendin yorumla ve kararını ver oyun için. Zaten kötü yanlarını da elbet mantıklı şekillerde eleştiririz orası sorun değil.
 
Deli Civ. V oynuyordum birkaç hafta önce. On numara oyun ama müzikleri fazla bayık bazen. Sırf müzik değişsin diye savaş çıkarası geliyor insanın. Ayrıca Konya'da Eyfel Kulesi, Antep'te Maçu Piçu ulan!
 
Valla hala oynayan kaldı mı bilmiyorum ama Gta San Andreas'ın Multiplayer eklentisini tavsiye ediyorum. İnternet üzerindeki binlerce serverı tek bi listede görebiliyosun. Oyunun amacı yok tabi online oynuyosun aynı cs gibi herkes tuttuğuna sıkıyor. Benim pc yeni oyunları kaldırmıyor bi bunu önerebiliyorum napayım :D
 
Geri
Üst