45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

İngilizce sorun değil, %100 ingilizce olan bir bölümde okuyorum, hem dil gelişimim için de iyi olur. Gece bulayım da indireyim bu oyunu. Demek morrowind öneriyorsunuz. Onu indireyim o zaman :) Teşekkürler
 
Tabii Elder Scrolls serisi Morrowind, Oblivion ve Skyrim'den ibaret değildir.

Tabii bunları zamanında oynamak için benim yaşım yeterli değildi ;)
 
Bence de belli bir yaşa kadar oyun kültürü içinde "FRP/RPG" olmayan farklı tarzlara yönelmiş bir arkadaşın bu seriden bir şey yüklemesi ve silmesi 1 saat alır, hatta "ne dandik oyun demesi" de muhtemeldir. Çünkü oyundan zevk almayacaktır.

Çabuk açılmayan zevk almanız için bir süre oynamanız, mantığını kavramanız gereken bir oyun. Tabii her şeyin bir ilki var. Çok beğenip, "oha ne güzelmiş, daha benzer neler var acaba" diye Baldur's Gate'lere kadar inmesi de olası ama düşük bir ihtimal.

Yeni oyunu yükleyeceklere Morrowind önermem ben bu arada, Oblivion veya Skyrim tavsiye ederim, Morrowind'in haritası biraz problemlidir. Bol bol yürüme, koşmayla geçer oyun. Diğerlerinde daha pratik yolculuk özellikleri ve bu sayede oyuna odaklanma güzelliği var. Ayrıca görsellik mevcut. Mantık olarak 3. oyunla(Morrowind) birlikte hepsi aynı, grafikler değişiyor, yetenekler değişiyor, hikaye değişiyor ama dinamik değişmiyor. Yani biri birinden üstün değil. İçlerinde Skyrim'in yetenek ağacına getirdiği yenilikle sebebiyle artısı var, ayrıca atmosferini de ben baya beğendim.
 
Pepper_Keenan çok benzer oyunları sevmişiz :) sims in ilk oyununa deli gibi sarmıştım. sonra pokemon un 96 üretimi tetris oyununa sardım :) aynı oyunları seveceğimizi düşünerek prototype, rome total war, need for speed underground 1 ve hitman 2 yi de tavsiye ederim :)

not : ( saydığım oyunları hala oynuyorum evet :) )
 
Skyrim kesinlikle berbat, yahu armor parçaları bile gitmiş, morrowind'de sağ ve sol omuzluk bile farklı olabiliyordu, crossbow vardı, spear vardı, bir sürü stat vardı, karakter yapılandırmanın sonu yoktu, skyrim biraz daha sandbox tarzı olmuş.
 
Arkadaşlar skyrim başladım fakat ne yapacağımı tam bilemiyorum şimdi infazdan kurtuldum ejderha saldırdı köye falan geçtim oraları sonra yine 1 tane adamla bi köye geldik oradaki adamlara falan saldırıyorum ama hemen ölüyorum elf seçtim karekter olarakta bide ormanda falan hep yaratıklar saldırıyor ok falan nerden alabilirim.Ama göresel olark acayip bir oyun.
 
Yalnız o oyun böyle oynanmaz, hikayeyi takip etmen, quest alman gerekli. Ok buldum ormana daldım 3 adamı öldürdüm diye başlarsan 1 saat sonra silersin oyunu, çünkü Level 1'de en basit kurtlar bile öldürür seni. Bir de yeni başlayan biri için Elf seçmek kendine işkence etmek demek. Red Guard, Nord, Imperial ayarı bir şeyle başlamanı tavsiye ederim. Oyun FPS değil, öyle bir yerle dalma, sakin sakin oyna.
 
Level atlamak için görev yapacaz artık o zaman peki yiyecek içecekler oluyor hepsini toplayim almalı mıyım ?.Yararı oluyor ama zaman kaybıda oluyor.
 
Geri
Üst