zonguldak buluşması

buluşma zonguldak ın neresinde olursa gelebilirsiniz?

  • merkezde

    Oylar: 0 0.0%
  • ereğli de

    Oylar: 0 0.0%
  • zonguldak ın bir ilçesinde(devrek,çaycuma,alaplı vs)

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    255
Bir türlü buluşamadık gitti ya.Bunda herkesin payı var ama; hepimiz biraz gayret etseydik olurdu ama; malesef bu buluşma işini pek ciddiye alamadık (almış gibi gözüksekte, buluşamadığımıza göre alamamışız :LOL: ).Ben, Balıkesir' e yerleştiğim için pek sık uğrayamıyorum artık memleketime.Ama, yazın büyük ihtimalle uğrayacağım ve en az bir kere de olsa görüşmek için birşeyler yapacağım.
 
ZONGULDAK DARKFEST II

Heretic Soul istanbul - death metal

Silentdisaster istanbul - thrash/death metal

Rock 'n therapy zonguldak - alternatif

Kaosis zonguldak - alternatif


mekan:Baron Bar- Zonguldak..
Bilet 10ytl + 1 bira
tarih:11Mart 2007 pazar
saat:18.00


afiş en kısa zamanda...
 
oo ben unutmuştum bu başlığı ya bana mesaj da gelmedi hiç yeni mesaj var diye oo baya bişeyler yazılmış evet arkadaşlar bu pazar herkesi bekliyoruz gelecekler varsa yazsın lütfen zonguldak'ta her zaman olan şeyler değil bunlar kaçırmayalım bu yüzden hepimiz bu pazar baron da olalım...
 
beyler ben ciddiyim bi aksam ayarliyim topluca gelin bize.tel fln alin birbirinizin bana haber werin yeter.
 
Arkadaşlar geçen yıl zonguldakta baronda bir konser olmuştu çok baba gruplar vardı hatta guruplardan birinin nicki MRGuitar dı galiba.Ama ne o elemanı nede grubun adını bulamıyorum.Mükemmeldi umarım bu yıl da gelirler çaldıkları parçalar hala kulaklarımda çınlıyor çok profesyonel çalmışlardı tabi ekipmanları da fena değildi.
 
Silent Disaster evet hatırladım.Muhteşem bir gruptu tekrar olsa da gitsek.Memelekette metal müzik yapmak herzaman zor.Mekan bulsan dinleyici bulamazsın.Dinleyici olmadan zarar dersin.
 
Geri
Üst