Özlem Tekin

Özlem Tekin müziğe 'Badem'le yeniden döndü

GÜNAYDIN -sabah

Badem grubunun klibinde oynayan Özlem Tekin: Bu çalışma yeni albüm için bana ivme kazandırdı!..

Hakkında 'müziği bıraktı' şeklinde haberler çıkan Özlem Tekin, sürpriz yaptı ve 'Badem' grubunun yeni şarkısı 'Kalpsiz' için kamera karşısına geçti.

18 saat sürdü
Daha önce bir sürü grup ve sanatçıdan teklif alan Tekin, grup üyelerinin eski dostları olduğu ve şarkıyı çok sevdiği için kabul ettiğini söyledi. Uzun bir süre daha albüm yapmama kararı alan sanatçı, bu çalışmanın kendisine ivme kazandırdığını ve yeni bir çalışmaya başlamak için güç verdiğini açıkladı. Grupla birlikte düet yapan sanatçının çekimleri 18 saat sürdü. Yönetmenliğini Dağhan İş'in yaptığı klip, 130 farklı kamera açısıyla çekildi

165124CDB709D9418A6268CFr.jpg

451001714642834FBDB91D3Fr.jpg
 
selam arkadaşlar bir sorum olacacak : Özlem tekin-Aşka dair şarkısındaki clean gitar arpeji bana çok tanıdık geldi ama bir türlü hangi şarkıdan tanıdık geldiğini hatırlayamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.
 
anlamını gerektircek bir durum da yok zaten... yazın albüm gelince anlarsın...

hem funda arar kim ki rock müzik adına bir açıklama yapıyor... rock müzik alanında ne gibi bir girişimi var... hadi rock müzikle alakası olsa eyvallah...
 
Bende anlayamadım dogrusu.Hadi kırac bı nevze anadolurock kavramına sokuluyo peki funda arar? Birlikte program duet fln yaptılar die mi solemıs bu sozleri?Neye dayanarak solemıs anlayamadım.Tabiki ozlem tekının buna karsı cıkması guzel bısey ama bende katılıyorum ozlem tekın ın muzıge onem wermemesıne.Dizilerle fazla ugrastı ama artık yenı albumuyle ısını bıraz daha cıddıye alacaktır diye dusunuyorum.Ve albumu merakla beklıyorum.Bademle yaptıgı duette goz kırpıyo acıkcası.
 
Funda Arar kim ya of allahım yani b.ka buladılar ortalığı 4 5 yıl önce kimse rock çı olmak istemiyordu. rock revaşa geçti diye herkes rock çı kesildi. allahım yarabbim.
 
serox demiş ki:
anlamını gerektircek bir durum da yok zaten... yazın albüm gelince anlarsın...
quote]
Fesupanallah yaa...
Birader müziğe gerektiği önemi vermedi,yalan mı.Dizilerle uğraşmaktan aksattı müziğini.Ama bende özlem tekin i beğenen bir insanım.Kalpsiz deki başarısıyla neyin ne olduğunu tekrar hatırlattı zaten millete.Senin açıklamanı gerektirecek bir durum yok ortada.
 
Dizilerle alakası yok.Bu aralar güzel bir oyunda mükemmel bir performans sergiliyor.Zaten kendi de açıklama yapmış "oyunculukla çocukluğumdan beri ilgileniyordum ama sonra metal müzik,asi kız olmak daha ağır bastı müzik öne çıktı" diye.
 
ere_-19 demiş ki:
Dizilerle alakası yok.Bu aralar güzel bir oyunda mükemmel bir performans sergiliyor.Zaten kendi de açıklama yapmış "oyunculukla çocukluğumdan beri ilgileniyordum ama sonra metal müzik,asi kız olmak daha ağır bastı müzik öne çıktı" diye.
Diziyle alakası yok mu 8O
Oyunculuğu sevdiğini biliyoruz fakat 1.ci tercihi müzikti seninde belirttiğin gibi Özlem in.O ağır basan yönünü inşallah ki yeni albümünde göreceğiz.
Yeni bir tartışma başlamasın bu konuda.
 
Diziyle alakası var bence şöyle var ki. Sil Baştan dizisinde söylediği şarkı müthiş ötesi öyle sade bir ses öyle içten söyleyiş başka bir kadın rock çı da olamaz sanırım :)
 
Geri
Üst