Özlem Tekin

Evet Sil Baştan'ı dinlediğimde şok olmuştum ama Özlem'in sesinin yelpazesi çok geniş... Her türlü müziği söylediğini duydum.. Konserlerinde avazı çıktığı kadar bağırdığını da duydum, akustik yaparken içten okuduğunu da, türkü söylediğini de, senfoni ile söylediğini... gerçekten geniş bir ses...
 
serox demiş ki:
son cümle kime neye göre abartılmış rocknsebo!? egonu başka yerde tatmin et...

Olayı fanlık noktasına getirme.Yoksa kalkamayız bu işin içinden vede ben evet öyle içten söyleyen bi var oda sebnem ferah'tır derim sen zararlı çıkarsın.Tamam anladık fanısın çok seviyosun hayranısın falandı filandı ama dediğin laf o kadar basit bi şey değil senin.
Şebnem Ferah türk rock deyince akla gelen ilk isimlerdendir.Helede Byan rokcı denilirse.Şarkılarını içinden geldiği gibi yazmasıda kimi zaman tartışıldı anlamsız diye.AMa buda şarkılarını ne kadar içten yazdığı ve SÖYLEDİÐİ anlamına geliyo kardeşim.
Ben orda Özlem Tekin'e laf atmadım.Sadece abarttığının farkında olmanı istedim.
Ego tatmin etme olayına gelince.Öyle bi niyetim olsa özlem tekin'i ağzıma almam SEBO yeter zaten.O yüzden ego konusunada hiç girmeyelim.
Nese yeterli herhalde bu kadar cevap.İki sanatçıyı kıyaslamayalım.
Konuya devam edelim.Ego olayına falanda girmeyelim çünkü kötü niyetle söylemedim.
Konuya devam edelim. :arrow:
 
Boşu boşuna o kadar yazı yazmışsın arkadaşım. Çünkü insanlar değişik düşüncelere sahiptir sen her insanın düşüncesi aynıymış gibi gösterdin benim takıldığım nokta bu oldu. Bu arada fanlık kavgası yapacak kadar da delirmedim. Sadece herkes düşüncesini "bence, bana göre" gibi kelimelerle nitelendirsin...
 
serox demiş ki:
Boşu boşuna o kadar yazı yazmışsın arkadaşım. Çünkü insanlar değişik düşüncelere sahiptir sen her insanın düşüncesi aynıymış gibi gösterdin benim takıldığım nokta bu oldu. Bu arada fanlık kavgası yapacak kadar da delirmedim. Sadece herkes düşüncesini "bence, bana göre" gibi kelimelerle nitelendirsin...

Tamam arkadaşım herkesin kendi düşüncesi olduğunu biliyorum.Zatn bende orda farkındaysan 'biraz abarttın sanırım' diyerek kendi düşüncemi kattım ortaya.Ama sen bi anda ego tatmin etme olayına girdin :)
Buna taktım ben.Eger ego falan tatmın etseydım diye başladım sebnem ferah ornegını verdım. :)
Benimkide kendi görüşümdü zaten :)
Bende o kadar çok istiyorum ki Özlem Tekin'in müthiş bi albümle gelmesini.Dizi falan bittiğini biliyorum ve bu yüzdende çok umutluyum albümden.
 
24 Mayıs 2008 Sabancı Üniversitesi Konseri (SUŞenlik)

Ankara Atatürk Lisesi Ankara Gençlik Şöleni / 01.06.2008

Beylikdüzü YeşilVadi Festivali / 28.06.08

Turkish Rock Festival- Almanya Konseri (6 Haziran 2008)
 
Arkadaşlar Özlem Tekin müziğe önem veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum ama DÜN Mağusa Festivalini (KKTC) ve tüm mağusa kalesini salladı.

Giderken fazla beklentim olmamasına rağmen beni kendine aşık etmeyi başardı. Onun gibilere ülkemizin ihtiyacı var.
 
eskiden özlem tekini çok severdim sonra ortadan kayboldu rock ncoke 2007 de performanslarını canlı olarak izledim ve konseri berbat ötesidi
sonrada kral tv de program açtı ve hiçde güzel olmadı ama sonsuza kadar saygım var
 
Bademle olan kalpsiz düetini etkileyici buldum.Özlem Tekin'in sesinin parçaya bi farklılık getirdiği her halinden belli oluyo.Güzel bi cover.keşke hep böyle güzel şeyler yapsa.
 
Mişa adlı rock sanatçısının "Vur Dibine" adlı albümünde yeni bir düete imza atmış kendisi.

2009-03-26_ozlem_misa_003.jpg



2009-03-26_ozlem_misa_001.jpg


2009-03-26_ozlem_misa_002.jpg


2009-03-26_ozlem_misa_004.jpg
 
Geri
Üst