Zakk Wylde Tonu Yardım

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Artık kendimi tamamen zakk wylde tonuna adadım.6, 7 ay sonra yurtdışından Gibson Bullseye getirteceğim.Şuan elimde Epiphone olanı var . Ve Zakk Wylde tonunu nasıl yakalarım bilemiyorum.Hani prosesörüm var Vox Tonelab Ex onun yanına şöyle küçük birde Zakk in setupundan mı kursam diyorum.Wah+chorus+dist+flanger gibisinden.Yoksa o olmadı zakk'in kullandığı Marshall valvestate tarzı bir amfi mi alsam?Öncelik sırasına karar veremiyorum.Yinede tüm önerilerinize açığım.Şimdiden herkese teşekkürler.
 
bende 8100 ve 8200 mevcut. fakat zakk jcm 800 de kulanıyor. zaten bu 8100 le 8200 jcm 800 ün solid state powerlı versiyonu... ben çok memnunum araştır sende bul bulamazsan almaya karar verirsen kounşuruz 2 tane var sonuçta elimde yardımcı olabilirsem o anlık durumuma bağlı belki almak istersen belki satabilirim :D kolay gelsin.
 
Ilk amfi al, pedallari toplamak kolay sonucta ucuz setup.. (Rotovibe haric) Valvestate practice amp'i sanirsam. Jcm800 kullaniyor olmasi lazim ama dedigi gibi if it says marshall you can't go wrong
 
Bence Gibson Bullseye'a o kadar para vermeye gerek yok. kendi sorunun cevabını kendin vermişsin zaten, wah+chorus+dist+flanger al olsun bitsin :) yanına bir de jcm800...
 
Ton parmaklarda diyorlar ya hani. Zakk Wylde mesela minör3'lük vibratolar yapıyor hani. Ve bu, almak istediğin gitarda da çok zor olacak. Ayrıca, signature gitarlar bence sahiplerini belirli bir tarzda çalma yönünde biraz şartlandırabiliyor.Ve bence Zakk Wylde dışında adamları da örnek al.

Bu arada, geçenlerde bir KeremCem klibinde Zakk Wylde signature gördüm ve gitarından daha da bir soğudum. :)
 
yavaş yavaş topla işte eleman ne kullanıyorsa.. ama unutma amfisine pedallarına gitarlarına sahip olabilirsin.. bunlar işin %10 luk kısmı.. kalan %90 lık kısmı parmaklarda bitiyor.
 
rig__zakk_wylde_new.jpg
 
Lan Tufan. Gece gece güldürüyorsun beni :)
Olum sahnede kullanmıycaksın, altı üstü evde takılıcaksın. Elinde ki prosesörü kurcala, yabancı forumlara filan bak. İstediğin ton o kadar karmaşık bi ton da değil biliyorum ben seni.
Yorgun olmasaydım, benim kıytırık digitech rp200'le bi kayıt alır atardım sana. Netten bulduğum zakk wylde preset'ı.
Bak hep dedim hala diyorum. ELinde prosesör ve gitarla aklına gelemiycek şeyler yapabilirsin. Signature gitar almakla, onun kullandığı amfiyi kullanmakla olay bitmiyo. Hatta hiçbişey olmuyo :)
Otur kurcala prosesörünü. Kendin yaz tonları. İstediğini tutturuyosun bi süre sonra zaten. ;)
 
Geri
Üst