Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Ewet var öyle bir kaydımız :LOL: www.deepinside.anatolianrock.com adresinden dinleyebilirsin ..

Şu an için tamamen besteye odaklanmış bulunmaktayız .. Kayıt vs. işlerle uğraşıyoruz .. Yoksa konsere çıkmak kolay ... Herkesin de bildiği gibi geçen sene bi çok konsere çıktık ama şu an için beste çalmadığımız bir konsere çıkmak istemiyoruz ..

Saygılar ...
 
obaa vokal sağlammış baya. ama biraz daha ön planda olsa daha hoş olurdu sanki. orijinalinden farklı çalmışsınız bir de güzel olmuş. sevdim valla kaydı tebrikler :)
 
o vokalde benim sevgili wild_child :) pek iyi olmayan kayıtlarımızı sevmen çok güzel çünkü onlar canlı performans kayıtlar diyebileceğimiz bir şekilde kaydedildi yani hücüm kayıt...yakında bestelerimizide kaydedicez..ufak bi demo olayına girmeyi düşünüyoruz bizi takip edersen seviniriz..


:metalhead
 
demoya karar vermeniz hoş olmuş.kayıtta iyi performans çıkaracağınızı düşünüyorum. eminimki sizi daha ileriye taşıyacak. yardım gerekirse buralardayız.
 
yakko demiş ki:
demoya karar vermeniz hoş olmuş.kayıtta iyi performans çıkaracağınızı düşünüyorum. eminimki sizi daha ileriye taşıyacak. yardım gerekirse buralardayız.

çok teşekkürler düşüncelerin için umarım diediğin gibi olur..yardım gerekirse ulaşıcaz ;) sağolasın..

Selah demiş ki:
Arkadaşlar meraba...başarılarınızın devamını diliyorum,ümidim daha güzel yerlerde sizleri görmek.iyi çalışmalar..

çok teşekkürler.sağolasın :) ...sizede başarılar.
 
en nihayetinde grubumuzda lead gitar boşluğunu doldurmuş bulunmaktayız..aslında uzun bir süredir belliydi bu kişi ama bugün yazıyorum..Fatih arkadaşımıza ilk başarıyı ben diliyorum..

(giriş için bir milyon dolar önerdik ama pek sıcak karşılamadı bu nedenle bu fiyatı 1 milyon euro yaptık..ve sonuç itibariyle anlaştık..)ehueh..
 
Ewet çok mütevazi bir insan kendisi :LOL:

Hoşgeldn diyelim .. En kısa zamanda konserlere başlıyacağımızdan , kendi besteleriyle deep inside ı izleyeceğinizden, sağda solda abuk subuk konuşanların hiç şüphesi olmasın ..

Görüşmek üzere .. :twisted:
 
Sonunda aranan adam,yüce kişilik,seçilmiş insan o,ve Fatih! :)

Şükür kavuşturana. Deep Inside'a uygun bulunmuş ki Fatih de o ışık görülmüş gruba dahil edilmiş. Umarım bu harkuladeliğe ayak uydurabilirsin. 8) :D

Şaka bir yana bundan sonraki süreçte Fatih'in de Deep Inside'ın engellenemez yükselişinde katkısının büyük olacağını umuyoruz. :)

Hoşgeldin Fatih... ;)




:evil: Fan Yengeniz !!! :evil:
 
Geri
Üst