Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Mastering için albümü isveçli firma Cutting Room a yollamış bulunuyoruz.Çalıştıkları bazı gruplar;

InFlames,Rammstein,DimmuBorgir,Soilworks,WithinTemptation,Behemoth,Hypocrisy...

gelişmeler duyrulucaktır..
 
Dark Again albümü gün itibariyle bitmiştir...İsveçten döndü mastering..


Basta Uğur abi Atalay abi olmak üzere tüm Mars ekibine ve grup arkadaşlarıma çok tesekkür ediyorum.Tam istediğimiz kıvamda oldu ilk albümümüz:)


Bundan sonraki aşamalar belirsiz ama avrupalı şirketlerle yazışmalar sonucu avrupada albümü çıkartmak en büyük isteğimiz...

görüşmek üzere...
 
Album mixleri yapan Atalay ANT a istediğimiz sound u oluşturmadaki becerisi ve çalışması için ayrıca teşekkürler ..

"Dark Again" Yakında ..
 
Tiring Flames albüm versionu "Dark Again" ve "Unknown Cause" adlı parçaları myspace den dinleyebilirsiniz ...Dark Again" 8 parçadan oluşmakta ve şarkılar ortalama 8dk dır .. Myspace den kaynaklanan sorunlar nedeniyle biraz uğraştırdı fakat şu an parçalar online!!!

"Dark Again" Yakında ...
 
Çeşitli sebeplerden bazı grup elemanlarına karşı pekte sempati beslemesem de, çalışmalarını tebrik ediyorum.

Dinlediğim parçaları gerçekten başarılı çalışmalar.

Müzik adına başarılarınızın devamını dilerim.
 
Myspace'e koyduğunuz şarkılar şahane arkadaşlar.Çok uğraştınız ve hatta bizleri beklettiniz baya bir :D Umarım size başarı olarak geri döner bu albüm.
Unknown Cause favorim,tekrar tekrar dinliyorum.Ellerinize sağlık :D
 
Tiring Flames isimli singledan zaten albümün ne denli kaliteli olacağı aşağı yukarı anlaşılıyordu. Albümün tamamlanması ardından, albümü Myspace'de daha da iyi tanıtan Dark Again ve Unknown Cause parçaları da yanılmadığımı göstermiş bulundu.

Albümün tamamı da verilen 3 parçanın devamı şeklinde olursa, benim gibi Doom/Death hastaları için feci sağlam bir albüm olacağı kesin.

Albümde emeği geçen herkesin bende eline sağlık diyorum ve son olarakta albümün dağıtımı hakkında kesinleşmiş bir bilgi var mı acaba diye sorup gidiyorum. ;)
 
Aman albümü alarak destek verme sakın gbanes374!!! Adamlar dinleyici için gecesini gündüzüne katıp eşşekler gibi çalışsın hem ruhen hem bedenen, siz gidin çok afedersiniz eşşeğin s*ki programıyla şarkıları indirin dinleyin!!! Sonra "yerli gruplar şöyle yerli gruplar böyle, tüü kaka, Allah belanızı versin!"

Hasbinallah yaa! Ben bu kadar sinirlendiysem eminim bu albümde emeği geçen herkes şu cümleyi okuduktan sonra neler dediler, yerden göğe kadar haklı olarak.

Neyse...

Albümün gerçekten beklenilene değdiğini düşünüyorum. Bundan gerçekten hoşlanmadığım için söylemiyorum fakat onlarca Black & Death Metal yapan grubumuz var, Doom Metal ve diğer tarzlara ne yazık ki yerli gruplarımız arasında az rastlıyoruz.

Açık konuşmam gerekirse de sanırım başta Doom Metal olmak üzere Heavy, Thrash vs gibi tarzlar bence diğerlerine göre daha yaratıcılık isteyen bir tarz. Dolayısıyla da genel olarak Deep Inside şarkılarına baktığımızda tarzının getirdiği tüm gereksinimleri lâyıkıyla yerine getirdiği kanısındayım.

Şarkılarındaki özgünlük daha ilk dinleyişte farkedilecek derecede. Şimdilik Tiring Flames hariç Dark Again ve Unknown Cause isimli parçaları kediye ciğeri koklatır gibi bize koklattıkları için kimsenin tam olarak ne olduğu konusunda kesin bir fikrinin olmamasından kaynaklı, bu kadar muazzam parçalar hakkında bu kadar az yorumun yazılmasının sebebi sanırım.

Sonuç olarak Deep Inside benim gibi Doom Metal seven tüm dinleyiciler için "Dark Again" albümyle ülkemizdeki bu tarzın açığını tam mânasıyla kapatmıştır ve uzun yıllar da bu devam edecektir inşallah.

Lütfen herkes tüm yerli gruplarımıza albüm daha piyasaya çıkmadan şarkıları eşeğin s*ki (eMule) gibi programlarla duygusuzca indirmek yerine birkaç hafta daha bekleyerek gidip dükkânlardan canlı kanlı, hissederek ve gerçekten isteyerek albüm alsın ve desteğini esirgemesin.



Kim kime doom doom a kalmanız dileğiyle... :metalhead :)
 
anladığım kadarıyla tarzları doom yada black metal ..güzel bi grup dark again parçanızı dinleme fırsatım oldu. hoşumada gitmedi değil .. parçalarınızı bekliyoruzzz ..
 
Geri
Üst