Deep Inside (Doom Death) - Ankara

evet bencede çok sağlam bi parça..Ayrıca ben canlı olarak dinlemiştim daydream in tamamını soloları falan..muazzam bi parça.keşke bende olabilseydim orda.artık albüm sonrası dinliycez.



Beyler sizden çok şey bekliyoruz..kolay gele..
 
albüm kayıtlarına başlanıldığını bilmiodum
arada bi myspace den takip etmekteydim ama kaçırmşm yeni hbrleri
bi konser bile dinleyemediğim için üzüldüm açıkçası
ama kolay gelsn hepinize.....
umarım istediğinzden de güsel olur...
 
Merhabaa :elsalla
deep inside bu aralar çok yoğun :)
hep destekçisiyim deep inside dın :roll:
çok seviyorum deep inside dı
ama bi gelemedim şu ankaraya :cry: gelseydim ne güzel olucaktı
neysee
hep destek tam destek :))

görüşürüzzz :elsalla
 
Albüm çalışmaları,kayıtlar ve son anda oluşan konserle ilgili gelişmeler nedeniyle şuan adımızın geçtiği afişleri asılmış bulunan 29 EYLÜL ANKARA konserinde yer almıyacağız.


bilginize.
 
alpago demiş ki:
Albüm çalışmaları,kayıtlar ve son anda oluşan konserle ilgili gelişmeler nedeniyle şuan adımızın geçtiği afişleri asılmış bulunan 29 EYLÜL ANKARA konserinde yer almıyacağız.


bilginize.


Aman ne üzüldüm ne üzüldüm. Tüh bak gördün mü şimdi albümden canlı canlı parçaları ilk dinleyen olamayacak Ankara'lılar (çirkef fan modeli) :)

Şaka bir yana aslında hakikaten kötü oldu bu afişte falan yazarken isim, sizin için orada olacak onca insan ne yazık ki hayal kırıklığına uğrayacaklar fakat bu konser iptali de yine dinleyenlere daha sağlam işler verebilmek için oluyor. Sabrın sonu selamet olacak sıkı durun Deep Inside dostları. :)

Yüca rabbım nasip ederse İzmir de Ege Rock Fest ile başlayarak Deep Inside bu defa daha farklı ve ortalığın .... koyacak şekilde gelecek. :)

Herkes benim gibi olacak, yamulacağız yeminle! :metalhead :)
 
türünün kalbur üstü gruplarından deep inside albumu sabırsızlıkla beklıorum clean ı ayrı brutalı ayrı guzel ilahi gırtlak vokal cok yasamaz bu adam kanaatimce ilk gördüğüm yerde nazar boncuğu vericem yanık sesine zeval vermesin gök tengri.
 
tesekkur ettim yorumlar için:)


Şimdi biraz gaz verelim;Albüm kayıtları bomba gibi arkadaşlar kafayı sıyırmanıza az kaldı 8) kayıtlar nerdeyse bitti...Ne zaman çıkıcak sorusu sorulmadan şunu söyliyim hiçbirşey belli değil şuanda ancak tahminimce bir iki ay diyebilirim...




grşmek üzere..
 
Merhaba TurkRock'ın Deep Inside seven sevgili sakinleri.

Evet şimdilik sakinsiniz çünkü albüm daha çıkmadı ama bir çıksın göreceğim alayınızı. Eahm, neyse.

Burada bulunma amacım insanlık görevimi yerine getirmek. Şöyle ki; Deep Inside başlığının olduğu tüm Rock ve Metal müzik sitelerini bulup tüm dinleyenleri uyarmaktır amacım. Çünkü çıkmasına çok az kalan Deep Inside albümü adamı öldürmeyecek, sürüm sürüm süründürecektir! :)

Albüme Passiflora veya Zanax'ın sponsor olmasını, hatta albüm promosyonu olarak bu ilaçların bir Deep Inside albümünün yanında hediye verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ya da elinizdeki mevcut sakinleştiricileri kullandıktan sonra albümü dinleyiniz. :)




Uyarı :!: Yukarıda ki uyarıyı dikkate almadan bu albümü dinleyenler arasında artan intihar vakalarından Deep Inside hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz... :)
 
yorumlar için teşekkürler .. bizde bekliyoruz artık diyebilirim .. şu ana kadar istediklerimizi gerçekleştirdik "Dark Again" umarız en kısa zamanda sizlerle ..
 
Geri
Üst