Gitar Gövdesi Yapımı Ile Ilgili Yardım.

Kendime bir Telecaster gövde yaptırmak istiyorum.Acaba yaptırmaya kalksam ne kadar tutar.Tek parça dişbudak yaptırmak istiyorum.Ya da ağacı kendim alsam birine yaptırma ihtimalim var mı?Ağacların fiyatları ne kadar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Bence de yerli birine yaptırmak daha mantıklı.En azından tanıdığımız biri yapar hem kendi ismi ünlenir hem kendi ülkemiz kazanır.Zaten çok ta zor birşey değil yani telecaster gövdesi :D
 
Kargo dahil ebay fiyatını verdiyse neden yaptırmadınız :) Aynı parayı verecekken ben olsam bir lüthiyere yaptırırdım.
 
stew-mac.com burdan al bence bizim ülkede o büyüklüklte tek parça dişbudak olmaz ayrıca dişbudak garip bi ağaç .....
 
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın, "olmaz, öyle değildir, ya onlar dandiktir sen dışardan al" kafasıyla bu ülke biraz zor ilerler. Bir sürü dişbudak var, hiç de garip bir ağaç değil. Ben şu an tek parça dişbudaktan forumdan Funkyou 'ya telecaster yapıyorum. Kan yine beynime sıçradı arkadaş, bir konuda bilginiz olmadan nasıl atıp tutabiliyorsunuz aklım almıyor!
 
Forumdan disbudak 70's fenderimi ton problemim yuzunden ispartali melih arkadasimizin Jackson dk2s le degistirdigimi 1985 model ibanez roadstar kullanidigimi ve halen Fatih Yılmaz'a gitar yaptırdığımı ve elimden bir sürü gitar geçtiğini vesair bilmediğinden yorumuna bişeyler demek istemiyorum kanin beynine sıçramasını da anlamıyorum bir problemin varsa telefonumu vereyim ara konuşalım .... Yazdıklarımda hakaret edici veya küçük düşürücü bir ifade yok bir ağaç hakkında nasıl bu kadar üstüne alındın anlamadım... Üzüldüm ama konusmaya açığım.
 
Forumdan disbudak 70's fenderimi ton problemim yuzunden ispartali melih arkadasimizin Jackson dk2s le degistirdigimi 1985 model ibanez roadstar kullanidigimi ve halen Fatih Yılmaz'a gitar yaptırdığımı ve elimden bir sürü gitar geçtiğini
Madem bu kadar deneyiminiz var, ki bahsettiğiniz deneyimler ile konunun hiç bir alakası yok, nasıl o boyutta dişbudak yoktur deyip de insanları yanlış yönlendirebiliyorsunuz anlamadım, konu ile ilgili bilginiz olmadan fikir yürüterek bir şeyin olmadığını söylüyorsunuz, çok yanlış.
 
Geri
Üst