Fantastic Four

işte bu film yine bir çizgi filmden esinlenilmiş.fakat bu şarkıyı en güsel yapan yanı anastacia ve ben moody nin feat yaptığı everythins burns soundtrack i.dinlemeyenler kesin dinlesin..
 
filmi heycanla bekliyorum iyi birşey bekliyorum artık ya ehh hep kötü sonuç olmuyo o şarkıyıda dinledim ben moody yi bilmiyorumda anastacia nın hep çok kuvvetli bi sese sahip olduğunu düşünmüşümdür beğendim şarkıyıda
 
Bugün izledim ne yazıkki batman beginsden sonra izleyince direk kötü olmuş diyesim geliyor ama bidaha düşününce aslında xmen tim burton batmanlari,christopher nolan batmani,spiderman ,superman ,sin city ve şu an aklıma gelmeyen bir kaç baya baba filmi saymazssak son donemde gelenlerin en iyisi blade trinity,elektra vs den çok daha başarılı.Özellikle Victor Von Doom rolünde Julian McMahon bence gayet uyumluydu ama fantastic four da ben grim hariç gerisi için ne yazikki aynısını söyleyemiceğim. Eğlencelik bir film fazla bir şey beklemeyin.
 
arkadaslar kacın kurtulun bırakın çizgi film deki gibi kalsın aklınızda fantastik dörtlü. bu ne ya ayıp ayıp. moktan moktan vede yıne moktan
 
Film aslında çizgi fimden değil, çizgi romandan uyarlandı. Çizgi film de çizgi romandan uyarlandı :) Bilmenizi isterim ki Elektra, X Men, Spiderman, Fantastic 4 dahil süper kahramanlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün filmlerin orjinalleri çizgi romanlar olup çocukluğum onları okumakla geçmiştir :)

Diğerleri gibi bunu da izledim, aynı onlar gibi bunu da zayıf buldum ama kötü de sayılmaz.

Çizgi romanların başlangıcı bellidir, ancak yazılıp çizilmeye devam ettikleri sürece sonları belli değildir. O yüzden bu sinema uyarlamalarında ilk film genellikle karakterlerin oluşumunu anlatmakla geçer. Bir de istisnasız bütün uyarlamalarda konunun bir yerinde gerçek hikayeden sapma vardır ki benim gibi okuyucuların kabullenemediği bir durumdur :)

Bu filmde de kahramanlarımız uzayda çeşitli ışınlara maruz kalarak bazı güçler kazanıyorlar, bunda sorun yok, orjinale uygun. Ancak baş düşmanları Victor Von Doom öyle bir anlatılmış ki alakası bile yok. Tamamen uydurma. İsmi dışında orjinaliyle alakası yok.

Genel anlamda film karakterlerin neden bu hale geldiklerini araştırıp eski hallerine dönmek için çalışmaları ile geçiyor ama finalde durumu kabullenip fantastik dörtlü haline geliyorlar, takım çalışmasıyla kötü adamı yeniyorlar.

Kesinlikle daha güzeli yapılabilirdi diye düşünüyorum. Marvel bu Hollywood işini biraz abarttı aslında.
 
Valla ben izlemedim ama trailerdan falan izlediğim kadarı ile çok haklısın
bir kere Victor Von Doom'un o gemide ne işi var?

2.si Von Doom'un maskesi yüzü yandıktan sonra kendi yapıp taktığı bir maske olması lazım trailer'da öyle bir olay yok sanki adam droidleşmiş gibi yapmışlar eğere öyle ise çok kötü

tıpkı spiderman'in ağının bileklerinin içinden çıkması gibi
 
Elleri ve kollarında bir hastalık misali yayılan metalden bir zırh gibi bir şeyler çıkıyor. Hafiften bir Wolverine göndermesi sezmedim değil :) Yüzünde de derin bir yara izi var da o yüzden maske takıyor filmde :)
 
rainbow demiş ki:
Elleri ve kollarında bir hastalık misali yayılan metalden bir zırh gibi bir şeyler çıkıyor. Hafiften bir Wolverine göndermesi sezmedim değil :) Yüzünde de derin bir yara izi var da o yüzden maske takıyor filmde :)

İzninizle bir "yuuuuhh" demek istiyorum arkadaşlar
metal zehirlenmesi ha.. :)
 
çizgi film olarak bence de daha iiydi ama bu yapıldığı yer amerika da çok beğenildi ve şu an 2.si çekiliyor ve silver surfer olaya katılıyor çizgi filmden bilirsiniz kendisini öyle bişiler oluyo işte
 
Filmin henüz afişini gördüğümzde "Abi bu Fantastic Four değil yahu, Fantastic One.. Bu nasıl bir güzelliktir" demiştik. :LOL:
Çizgiromanını sevemediğim gibi filmini de sevemedim.
 
Geri
Üst