Epidemic Guitars

A

Alshain

Yaptığım gitarları artık bu konu üzerinden ve yeni marka ismi ile sergileyeceğim, tüm modeller ve projeler ilgili detaylar bu konuda olacak. Konu ile ilgili soru, eleştiri ve önerilerinizi bu başlık altında çekinmeden paylaşabilirsiniz. Epidemic Guitars hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.

LMiur.jpg
 
Tasarladığım 2 prototip; Deathcaster'ın yapımına başlamış bulunmakatım.

rPhPo.jpg




Lzudi.jpg



Bu da forumdan Funkyou için yapımına başladığım telecaster. İsmini Epidemic Guitars adı altında vermiyorum çünkü markaya özel bir model değil, sadece farklı headstocklu custom bir telecaster.

a8Fvc.jpg
 
Sentinel adlı ilk projemin kaba kesim hali, şu an boyada kendisi, sapı da bitti sayılır ancak fretboardı bitirebilmem için Amerika'dan sipariş ettiğim 12" radius zımpara bloğunun gelmesi gerekiyor. Deathcaster'a çalışırken elimdeki radius zımpara bloğu yamuldu, evet yamuldu! Daha etkili zımpara yapabilmek için vücut geliştirmeye başladım, biraz fazla kaçtı sanırım.

oJ2HF.jpg




Deathcaster'ın sapı bitmek üzere, artık son aşamalar olduğu için mümkün olduğunca çıplak elle dokunmaktan kaçınıyorum.

S1h2b.jpg


iwf4U.jpg


PCX18.jpg



Bkz. Alın teri !

3FHct.jpg
 
Hayırlı olsun, kolay gelsin ve daha nice iyi temenniler :) Benim gözüme çarpan, logodaki "Custom Guitars"ın G harfindeki garip efektler oldu :D onun dışında hey şey güzel, eline sağlık.
 
G harfime kötü mü diyorsunuz yani :cry: O "g" çok güzel oldu bence :D Fazla minimalist olmayın. Şaka bir yana, bu yeni konuda ciddiyet istiyorum. Özelden ve diğer konularda istediğiniz makara yapabiliriz.
 
Geri
Üst