Epidemic Guitars

Sentinel'ın sapı bitmek üzere, biraz daha zımpara işi, kafaya Epidemic Guitars yazısı, kafanın arkasına Epidemic kuru kafası(Hani LTD gitarlarda ESP yazar ya, tam o ESP yazan yerde kuru kafa :) ) tung yağı, cillop. Jackson sapıklarına duyrulur. Inlay işçiliğim tam bir facia, daha da shark fin yapmam:p, nokta inlayın gözünü seveyim.

ViWXo.jpg
 
Sentinel'ı bitirdim, yarın fotoğrafları koyarım, sustain güzel, yalnız köprü belli bir yerden sonra telleri indirmeme müsade etmedi, artık ya Fenderler'deki gibi micro tilt sistemi kullanacağım ya da sap bağlantısına açı vermek için bir şey koyacağım. facebook'tan ilk mesaj atan ton testime canlı olarak katılabilir.
 
Sentinel modeli bolt-on mu? Eğer öyleyse sapla gövde arasına küçük bi parça koyulacak herhalde? Shim'di galiba adı. Peki set-neck olsaydı nolacaktı bu tel yüksekliği sorunu?
 
set neck olsaydı zaten geriye doğru açılı yapacaktım ya da fantezi köprü kullanımından kaçınacaktım :), bundan sonra kahler falan yok zaten, hipshot'a devam. hassas entonasyon ayarı yapamıyorum, en kısa zamanda videolu bir şikayet mektubu göndereceğim kahler'e, kesinlikle tasarım hatası, civatayı gevşetiyorum, olması gereken yere getiriyorum saddleı, civatayı sıkınca saddle çok az ileri gidiyor, mükemmel entonasyonu kaybediyorum, çok büyük bir problem değil ancak neden %100 olmasın ? ayrıca yükseklik ayarı yapılan alyen başlı civatanın hemen üzerinden tel geçiyor, civatanın boyu aşırı uzun tutulmuş, dolayısıyla saddleı indirdiğimde civata yüselip tele değiyor, kahler'e -100 puan.
 
Casablanca Teşekkür ederim.

Grugum Aynen öyle hocam, tabii bir yöntem de köprünün altını aynı şekilde oyup köprüyü oraya oturtmak. Ama ben açı vermeyi tercih edeceğim.
 
Arkadaşlar bir deneme videosu çekeceğim ama önce tipimi düzeltmeliyim :) Biraz tecrübesizim bu video işlerinde, özellikle montajı beni bayağı bir uğraştıracak sanırım, olmadı direkt kamera sesi ile koyarım. En kısa zamanda paylaşacağım.
 
Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Video'nun çoğu bitti, hem tecrübesizlikten, hem tipsizlikten, hem yönetmenin kalitesizliğinden tam bir facia geliyor :D En azından gitarı şöyle bir duymuş olursunuz.
 
Video'nun çoğu bitti, hem tecrübesizlikten, hem tipsizlikten, hem yönetmenin kalitesizliğinden tam bir facia geliyor :D.

Hayırdır, çekimi evlenme programına falan mı yollayı düşünüyordun? :)
Video için beklemedeyiz. Kusurları o kadar da mühim değil. Memlekette hangi işten profesyonellik akıyor ki bir çekimde kusur avcılığı peşine düşelim? Sen çal yükle, takma kafanı ıcığa cıcığa ;)
 
Alshain video yüklesede hemen s*kertme çabasına girsem. Laf filan soksam. Oooh, foruma malzeme çıkıyor. Eehehe :D

Beklemedeyiz dostum.
Kızdırma Hakan abiyi bekletipde sonra "yüklerem haa benim amfinin resimlerini" diye tehdit ediyor bizi... :)
 
Geri
Üst