Dawnfall - (Fall of the Crown E.P çıktı!!!)

Valla gelirim.Yaa ben ne diyom bak o günden beri Dawnfall da Dawnfall.. yaa nese ben size acaip inanıyom güveniyom beklemekten başka çare yok bekliyecez..beni kesmedi bu iki parçanız ondan ısrar edip duruyodum kusura bakmayın..
 
emre abi kayıtları dinledim hoş olmuş.sen gördüğüm en baba adamlardan birisin.seni ilk gödüğümde kanım ısındı.geçip karşımda attın güzel güzel soloları dumur oldum. :D onur ile yaptığınız komik vokallerde süperdi :D abi cıkın konserede gelelim coşalım ya.bıktık artık su bir derdim var konserlerinden :D bu arada daha çok kayıt bekliyoruz artık.bak bilgisayarda dawnfall klasorum bile var artık.ahmet senide gözlerinden öptüm canım :D allah bagetine kuvvet versin.hade kaçtım ben eywallah
 
grupla pek ilgilenmemiştim aslında sadece krator konserindeki afişte dikkatimi cekmişti...
neyse izmiri kazandık,sınıfta uzun kıvırcık saclı güneş gözlüklü biri var.öyle böyle derken kemalle tanıstık.grup hakkında fln konustuk,forumda da baslıgı bulunca,bir de sarkıları dinleyince gerçekten heavy metalin hakkını veren bir grup olduklarına inandım....
öncelikle kemale sonrada tüm dawnfall elemanlarına basarılar...
 
6 Kasımda Dungeon'da 9 Eylül Üniversitesi Rock topluluğunun etkinliğinde sahne alacağız afiş aşağıda...

deurockson5nm.jpg
 
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü(IYTE)'nün düzenlemiş olduğu konserde yer alacağız. Bizi bu organizasyona davet ettikleri için Dawnfall olarak IYTE Rock Topluluğuna teşekkür ederiz.

Headbanger's Metal Fest 1
Gruplar:
Dawnfall
Gates Of Eternity
Moonfall
M.U.G
Eternal Dreams(Eskişehir)

Ooze Rock Bar
25 Aralık Pazar
Saat:16:30
Giriş:7,5 YTL(Bir Bira Dahil)

(İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rock Topluluğu)

metalfest13ks.jpg
 
grubun vokali adı orçun,izmir'de kafa seslerine çıkan en iyi vokal.
solo gitarist adı emre,kendisiyle aynı grupta bulunmuş biri olaraktan onaylıorum ki,çok sıkı bir gitarist.. diğer elemanları şahış olarak tanımıorum ama onlar da süperler.heavy metal yapan nadir gruplardan biri..
param olursa kesin gelicem konsere !! head bang yapıcam,pogo yapıcam !!
 
evet evet izmirde ben de dinledim onları bence çok başarılı bir grup yeni konserleri bekliyoruz bakalım opustaydı değilmi? bu arada davulcunuz ahmete ve dier dawnfall uyelerine bana izmirde göstermiş oldugunuz yakınlık ve misafirperverlikten dolayı sonsuz teşekkürler öptüm kocaman... senem
 
yeni bestemiz Time Runs Fast'i kaydettik. Enstrumantal bir beste Time Runs Fast. Kanal kayıt olarak Stüdyo Stage(İzmir)'de kaydedildi. Kayıtta bizimle oldukça falza ilgilenen, bütün tecrübesizliğimize rağmen yorgunluktan ölmüş halde de olsa ilgisinden asla taviz vermeyen Stüdyo Stage'in sahibi Arda Kaynak abimize Dawnfall olarak çooook teşekkür ederiz :)

şarkıyı diğer kayıtlarımız gibi tam haliyle resmi sitemizde yayınlıyoruz indirmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

Time Runs Fast
 
Grubun eski bi konser(sanırım ooze) kaydı geçti elime çok sağlam grup..Emre ve Kemal ile İzmire geldiğimde tanışmıştım müthiş insanlar ve müthiş müzisyenler kendilerine tekrar o keyifli akşam için teşekkür ederim..Bu grup tutulamıyacak yakında sanırım yani çok daha fazla tutulacak..:)
Başarılar dilerim,umarım biara Ankara'ya yolunuz düşerde canlı dinleme fırsatım olur..grüşmek üzere..
 
19 Mart 2006 Pazar günü İzmir Kemancı'da İstanbullu gothic metal grubu CATAFALQUE ve reunion olan 90lı yılların efsane izmirli metal müzik grubu RAMPAGE ile sahne alacağız!!

9 Eylül Üniversitesi Rock Topluluğuna (DEUROCK), bizi bu organizasyona davet ettikleri için Dawnfall olarak çok teşekkür ederiz.

deurockafis10mm.jpg
 
Geri
Üst