Knight Errant

cevap veriyorsunuz ve tartışma uzuyor ne gerek var uzatmaya begenmeyene zorla hiç bişi kabul ettirilmez. k.e. ı lekelemek yada hakkında iyi şeyler sölemek bizler acısından bize getirisi olacak şeyler degil zaten. aralarında benimde oldugum bi grup insan sevdigini belirtiyor bi grup insanda begenmedigini söyluyor. bence bu konuyu uzatmayın biz en iyi cevabımızı K.E a destek olarak verelim onlarla burada atışarak degil. bu konu hakkında son mesajımdır.
 
aYNaLI-SuCuK demiş ki:
cevap veriyorsunuz ve tartışma uzuyor ne gerek var uzatmaya begenmeyene zorla hiç bişi kabul ettirilmez. k.e. ı lekelemek yada hakkında iyi şeyler sölemek bizler acısından bize getirisi olacak şeyler degil zaten. aralarında benimde oldugum bi grup insan sevdigini belirtiyor bi grup insanda begenmedigini söyluyor. bence bu konuyu uzatmayın biz en iyi cevabımızı K.E a destek olarak verelim onlarla burada atışarak degil. bu konu hakkında son mesajımdır.

Kesinlikle çok doğru.
 
greatwhite demiş ki:
Albüm iyi olsaydı, insanlar iyi diye yazarlardı zaten, ben de pek beğenmedim aslında.

Yazacaklarım'ın greatwhite ile bi alakası yok ondan alıntı yapmam sadece bence iyi bir albüm olduğunu belirtmek içindi.

Ben beğendim albümlerini. Bu yüzden zevkime laf söyleyecekler olacaksa bence boşa söylemesinler çünkü insanların zevkleri hakkında yorum yapılmaz. Ben beğendim derim, sen beğenmedim dersin ama sen beğendiğine göre bu işten anlamıyorsun demek ne kadar doğrudur onu bilemem.

Knight Errant'ın vokalini çok sağlam bulmuyorum ama o kadar da kötü gelmiyor bana. Ayrıca grup duruşuyla farklı bir yer edinmiştir zihnimde. İsmine yakışan, duruşuna yakışan şarkılar yapmıştır 2 albümünde de. Para kazanalım modunda kendilerini kasmadan albüm yapmalarından iyidir bence bu halleri. Konserlerini dinleme fırsatım olmadı ama ilerde bi fırsat geçer elime belki. Umuyorum ki kendilerini daha da geliştirerek devam ederler.
 
KNIGHT ERRANT HOA 2007'DE!
Knight Errant 13-14 Temmuz 2007'de Hamburg yakınlarında gerçekleştirilecek olan Headbangers Open Air festivalinde sahne alacak..

evet aynen öyle meczup.hayatımın birkaç grubundan birisi olan knight errant yeniden Almanya'da..Wacken'e ilk gitmeyi başaran Türk grubunu Almanya'da bayaa bi sevmişler herhalde.bu ülkenin uluslararası piyasaya açılması için Pentagram,Knight Errant ve şimdi de Crossfire gibi gruplara ihtiyacı var.şu sayfalarda birsürü Knight Errant düşmanının yorumunu okudum.beğenme de zevk meselesi tabiki kimseye birşey diyemem ve Kngiht Errant bu ülkeye gelmiş en kaliteli gruplardan birisidir,bunu da isteyen kabul eder,etmeyenler de bu gerçeği değiştiremez.(ayrıca hiçbirisinin arkadaşı da değilim övenlere bu yakıştırma yapılmış da hep belirtmek istedim).malesef enson Mart'da Ankara'ya gelmişlerdi ve ben gidememiştim.umarım en kısa zamanda tekrar gelirler.ayrıca Ilgın bu grupta olduğu sürece ben bu gruba pek birşey olacağını da sanmıyorum...

saygılarımla...
 
Knight Errant canlı olarak izlemeyi istediğim Türk gruplarından birisidir. İlk albüme göre ikinci albümü daha çok beğendim. Bence Türkiye'de kaliteli müzik yapmayı başarabilen nadide gruplarımızdan bitanesi. Gurur duyulası işlere imza atan bi grup. Türkiye'den Wacken open air festivaline çağırılan tek grup diye biliyorum. Yine bu sene Almanya'ya gidiolarmış. Yolları açık olsun. Her zaman destekçisiyim.
 
Yeni tanıştım bu grupla. Keşke daha önceden tanışsaymışım..
Gerçekten çok güzel parçaları var. Artık takipçisi olduğum gruplar arasında olucak..
 
yeni albümde güzel parçalar war tebrik etmek lazım gerçekten..ama.....az önce anka adlı parçayı ilk defa dinledim..gerçekten konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevineceğim,bu nasıl bir entonasyondur yani dinlerken şaka mı bu denecek (hata olup olmadığına karar veremediğim) bir entonasyon durumu var.. yani tampere sistem kesinlikle değil ama türk müziği sistemine de benzetemedim .. olsa olsa hint müziğine oturtabiliyorum kafamda zira bu denli alışık olmadığımız ses aralıkları hint müziğinden alınmış olsa gerek diye düşünüyorum.. ama yanılıyor da olabilirim birisi aydınlatabilirse çok sevinirim..
 
Knight Errant Konseri (ANKARA)

KNIGHT ERRANT, 20 Nisan Pazar günü ANKARA IF Performance Hall sahnesinde!!!

Konserin açılışını Ankara'nın yükselen progresif gruplarından TIMESAILOR (eski Apoplexy) grubu gerçekleştiriyor.

KAPI AÇILIŞ: 18:00
TIMESAILOR: 19:30
KNIGHT ERRANT: 21:00


GİRİŞ: 10 YTL (+1 Bira dahil)



Facebook Etkinlik Sayfası: http://www.facebook.com/event.php?eid=17269580169
 
Yeni albümü yani 3. albümü buraya bırakayım: Ruhların Büyük Göçü. Çok zamandır foruma uğramadım. Bu başlıkta ne geresiz muhabbetler olmuş be ya şöyle bir baktım da.. Albümü dinliyorum ara ara farklı geldi. Biraz metal değil gibi ama sonra birden hatırlatıyo metal grubu olduğunu. KE albümü olarak dinlerken değişik gel--gitler yaşasam da çok güzel bir albüm. Kapağı ayrıca sevdim ama elle tutamayacaz sanırım bu albümü, devrin şartları...

 
99'daki nefis albümün kasetini almıştım. O zaman, TRT'de bir spor programında bir parçasının girişi jenerik olarak kullanılmıştı. O albüm hem melodik hem enerjikti. Doom/Power Metal sentezi idi.
Yeni albümde fazla olgunlaşmış bir tarz var. Tertemiz, sakin vokal ve ona uygun, akıp giden melodiler... Pek melodik Rock olmuş. Sorun değil. Böylesi de güzel.
Her şeyi kendileri yapmış. Çal, kaydet, yayınla... Memlekette saygı duyulası, zor bir iş.
İşleri yoluna koymuşken üretmeye devam ederler umarım. Memlekete en çok cesur sanatçılar lazım.
Vokalin dinginliğine, gitarın kalitesine Progresif Rock/Metal yakışır. Belki gelecekte öyle bir deneme de görürüz.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst