51 PromiL(Rock) - Ankara

şarkıların aynını alıp aynen kaydetmişsiniz helal olsun vakit bol galiba, vokal çıkması gereken yerlerde kalmış, ev kaydı olmasındandır belki de.... ama ses rengini ben de beğendim, zaten bu kayıtlarda vurgulanabilecek başka bir şey yok. çalışmalarınızda başarılar.
 
Bunlar gerçek anlamda "cover" değil. Sadece 1 Eylül' de gelicek kayıtta bestelerimizi söölicek olan Ece Akad ı birazda tanıtmak amaçlıdır. O kayıtlar stüdyo kaydı olcaktır. Yorumlar için teşekkürler.
 
Arkadaşlar sonunda yazabiliyorum konseri beğenmenize çok sevindim çünkü baya bi yordu bu sefer beni...şarkıları her zamanki gibi yine unuttum niese stüdyoda çalışırken oldu dediğim şarkılarda konser zamanı hep sorun oluo :(Ama ece bi harikaydı demolarda o biçim zaten umarım en kısa zamanda beni de dinleyebilirsiniz...
 
vokal sesini veganın parçasında ii kullanmış vokalini ama kadın için aynısını söyleyemeceğim bence sırf söylemek için söylemiş yanibi atraksiyon göremiyorum rahatsız sanki parçadan...
 
slm arkadaslar demoları daa dinleyemedim ama bişi sorcam ayıp olmassA :p mineninde oldugu bi kayıt dinleyebilecek miyiz? bide eylülde bi organizasyon demişsiniz solist kim olcakkk hade opuldunuz :)
 
sW_aLL demiş ki:
slm arkadaslar demoları daa dinleyemedim ama bişi sorcam ayıp olmassA :p mineninde oldugu bi kayıt dinleyebilecek miyiz? bide eylülde bi organizasyon demişsiniz solist kim olcakkk hade opuldunuz :)

Tabii ki yakında Mine'nin de sesini duyabileceksiniz. Ancak şu an Mine'nin yoğun olduğu bir dönem olduğu için Ece'yle çalışıyoruz. Aralarında hiç bir problem yok sakın dışarıdan yanlış anlaşılmasın. Bakarsınız grup 6 kişi olur :p
 
**canım kardeşlerim benim..tüm kayıtlarınızı büyük keyifle dinliyorum valla..115 beygir suzuki marka amfiyle bile yapıyor olsanız kayıtları, tonları yakalamışsınız neredeyse özellikle de cleanleri..kendi şarkılarınızı da bi an önce kaydedin ki onları da dinleyebilelim..
 
Evet 51 PromiL olarak beste cal?smalar? içerisindeyiz.Ancak uzun bir surecten gecip te son halini alan,icimize sinen sark?lar uzerinde yogunlas?yoruz.Bi terslik olmazsada eylul ay? içinde studyoya girip sizlere sunucaz.

Tesekkurler
 
dessemde inanma demonuzu çok beğendim tahminimden daha güzel olmuş vokal çok güzel solemiş helal olsun yaşlarınızın ufak olmasına rağmen güzel çalmışsınız geleceğiniz parlak olur işallah :LOL:
 
Forumu gezerken tesadüfen indirdim kaydınızı,iykide indirmişim..Vokalinizin sesi cidden baya hoş,sitenizde gördüğüm kadarıyla repertuarınız da oldukça geniş,canlı izlemek isterim sizi...Stüdyo kaydınızı merakla bekliyorum,başarılar..
 
Geri
Üst