51 PromiL(Rock) - Ankara

51PromiL olarak herkese verdiği oylar için, yaptığı yorumlar için teşekkür ederiz..

Bu sene grup elemanlarımızın kişisel yoğunlukları ve yeni kayıt çalışmalarımızdan dolayı sezonu biraz geç açıcaz..Yeni repertuar ve değişikliklerle ilk defa Balans'ta sahne alıcaz..Sonrasına Ankara konseri ve bar programlarına başlamayı umuyoruz..Herkese ilgisi için teşekkürler...
Yeni kayıtlarda Kasım ayı ile beraber sitelerimizde ve burda olucak..
 
efendim kendi çapımızda bir yarışma havası mı yaratsak :) başarılar dilerim size..bir de ayın sekizinde biz çalmış bitirmiş olacağız, bir yer bulup langırt oynayalım..biz grupça almanyada hergun langırt çalıstık valla ekip halinde :) iddalıyız bu sefer :)
 
Konsere çok kısa bi süre kaldı.. Başarılar diliyorum diğer tüm finalistlere..Sertsessiz grubunu da yolculukta pokere bekliyoruz :)

istanbul'Da hep bearber güzel vakit geçirmek dileğiyle ..
 
ozgun1907 demiş ki:
Konsere çok kısa bi süre kaldı.. Başarılar diliyorum diğer tüm finalistlere..Sertsessiz grubunu da yolculukta pokere bekliyoruz :)

istanbul'Da hep bearber güzel vakit geçirmek dileğiyle ..

Bizi çağıran yok ? bebişim naparsınız ya ? yarışmada başarılar diliyorum ,
 
Bizi çağıran yok ne demek :) Herkes davetlidir tabikide..

her türlü kağıt ve futbol oyununa bekleriz..Müzik dışındaki her yarışmada rakibiniziz :p



7 Kasım.. Balans..Herkesi bekliyoruz..
 
ozgun her ne kadar forvetleri sağlam tutamasada gelecek vaadeden genç bir yetenek :) arada yapalım böyle istanbul sırf keyif için, pes ve halı saha da söz de kalmasın bak :)

ayrıca kemanı hep kulanın sahnede, canlı canlı acaip hava katıyor sahne duruşunuza..
 
Arkadaşlar desteğiniz, muhabbetiniz, yol arkadaşlığınız, her şey için çok teşekkürler :) geçirdiğimiz 4 gün çok keyifliydi kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)
 
Süpersiniz çocuklar, ailecek pek çok seviyoruz sizleri :)

poker işi yattı ama, eğlenmekten vakitmi bulamadık ne?

ve evet çök.

ve hayır lavabo benim suçum değil...
 






Gençler müthiş eğlendik walla 4 gün, süperdi. pestir halısahadır boşlamayalım bundan sonra.. özgün bi de beni japonla tanıştırtığın için teşekkür ediyorum :D cska maçına iyi hazırlan :twisted:
 
HAlı saha maçı ve Pes 8 için tüm çalışmalar sürüyor...
Turuncu takım ve kırmızı takım sony ericsson reklamlı formalarıyla mücadele vericek :) Pes 8 yeni bi oyun.Biraz öğrenin..üzülmeyin sonra :)
 
Geri
Üst