Seinfeld

jery seinfeld,muhteşem karakter kramer hafta içi her gün cnbc-e'de yayında,şu ana kadar izlediğim en iyi yabancıkomedi diyebilirim takip edeniniz var mı?
 
evet ya :)
hepsine ölüyorum gülmekten ama isimlerini bir türlü ezberleyemedim(kaç senedir izliyorum ama isimlere dikkat etmiyorum)
çok hoş,çok komik,çok eğlenceli bir dizi ama evli ve çocuklunun yerini asla tutamaz :(
ne güzeldi eskiden;önce seinfeld sonra evli ve çocuklu sonra south park(belli aralıklarla)akşamlarım daha eğlenceli geçerdi :)
 
Ben bu kadar yapmacık mimik ve rol dolu bir komedi dizisi daha görmedim...Gülemiyorum kasıyorum kendime yine olmuyo...

Frasier inanılmaz,Scrubs da iyi geliyo...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
zevkler tartışılmaz tabi ama bilmiyorum amerikalıların elinde çıkan iyi bir dizi,yapmacık neden olsun?jery seinfeld denilen adam gerçek hayatta da aynı işi yapıyor ve lüks düşkünü,yaşanılan olaylar ise trajikomik!hepimizin hayatında olabileceği gibi!
 
en çok izledigim dizilerden. gerçi bunda çok fazla yayınlanmasının da etkisi var tabi. çok komik yaa. baya gülüyorum o diziye. ama bazen çok bayık da olabiliyo.
 
Komedi dizi ya...Hele George aptal aptal triplere girip bağırıyor kopuyorum.

Kimisi Fraiser'ı katmış o da komik dizi,bugün bir bölümünü izledim ölüyordum...

Cnbce güzel diziler veriyor ama Married With Children'ı çok özledim.
 
seinfeld çok ilginç dizi. dizinin gerçekten hiçbir konusu yok ve amerikada falan yayınlandığı zamanlarda da insanlar onun saatlerinde seyredecek tv arıyorlarmış. dünyanın en çok tutan dizilerinden birisi. tamamen boş, hiçbir fikri olmayan bir dizinin bu kadar tutması da ayrı bir ilginç. ama gerçekten müthiş bir dizi. 10 yıl falan gösterimde kalmıştı zaten.

tabi ki dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi bence married with children'dır. insanlığın sahip olduğu tüm değerleri eleştiren bir diziydi. gerçekten bir başyapıt.
 
Zaten Married With Children,komedi dizilerindeki,günlük olayların komikliği,aile içi kavga ve aşağılamanın komik bir şekilde anlatılması ve daha birçok şeyi bakımından ilkti.Günümüz komedi dizilerinin temeliydi.

Anti-Cosby :)
 
::.

Tek kelimeyle harika bir dizi.Ama tabiki scrubs ın yerini asla tutamaz.Bide bi karakter var dizide kapıyı lap diye açıyo.Saçları bir acayip hani şu uzun boylu' abi manyak yaa o adam.
 
Geri
Üst