kırkaltı

ben televizyonda rockistanbul performansını izledim.bayıldım abi. besteler çok iyi. kızmazsanız, kırkaltı' yı biraz muse' a benzettim(bu arada muse'un hastasıyım dolayısıyla kırkaltı' ya da hasta olmam zor olmadı. ankara' ya bekliyoruz. bu arada piyasaya çıkmış albümünüz var mı? varsa alalım. 8)
 
turkrock da ki varliginizin yeni farkina vardim. gectigimiz kistan beri ozellikle "cumle alem" i surekli dinliyorum. cok guzel.
diliyorum ki, izmir de de gorebilelim sizi.
basarilar...
 
MIAM'da 3 şarkılık bi demo kaydettiler.Şu an master'ları bekleniyor. Mix'li hallerini dinledim , gerçi kayıtlarda da bulundum :) inanılmaz şarkılar :D gümbür gümbürr aaaaytttttttttt!
 
Çilekeş ve Kırkaltı konseri.

DENİZLİ - Açıkhava Tiyatrosu - 12 Mayıs 2007, Cumartesi

Bilet satış noktaları: Hedef Dershanesi, Big Boys Kafe
 
denizlide ki konserde mükemmeldiler milleti güzel kopardılar aynı zamnda kendileride koptular umarım onları daha iyi yerlerde görürürüz yolunuz açık olsun =))
 
canlı dinleme fırsatı buldugum ve cokta begendiğim bi grup..denizli çilekeş konserinden önce cıkmışlardı.görkem abi konserden önce biz 4 kıza ısrarla kırkaltı cok iyi dinleyin ve bize yorum yapın demişlerdi.bizde merakla dinlemiş ve cokta begenmiştik.bi cok suan grubuz albümümüz var diye ortada gezen kişilerden iyi calıp söylüyorlar.sahne performansı mükemmel.siteniz düzelsin fan club olussun mod olmam lazım.cnkü cok begendim.yolunuz acık olsun kırkaltı...yanınızdayız herzaman ;)
 
Geri
Üst